Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 05:31 09.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Лов и риболов
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема zastreliano kuche v montanaнови  
Авторdjuliana (Нерегистриран)
Публикувано19.04.05 10:22

iskam da gi popitam lovcite (ako niakoi chete ot s. nikolovo)razresheno li e i ima li niakakvi sankcii ili nakazania za lovec vliazal v chyjda sobstvenost i zastrelial kuche
pitam vi po povod zastrelianoto kyche v montana v nedelia rano sytrinta
ako niakoi ot lovnata dryjinka ot selo nikolovo chete iskam da znaete che losho vi se pishe [otkacham
nishto lichno prosto ne moje taka da se strelia i posle vsichki da se slagat pod obsht znamenatel,znam che ne vsichki ot vas sa takiva,zatova molia ne go priemaite lichno

Тема Re: zastreliano kuche v montanaнови [re: djuliana]  
Авторxънтъp (Нерегистриран)
Публикувано19.04.05 14:32

Защо - каква е причината да бъде застреляно кучето.
Вързано или в клетка е било или е било пуснато? Дайте информация и защо мислите ,че ловец го е застрелял,не само ловците имат оръжие.
По закон никой няма право да влиза в чужда собственост и да стреля в населено място освен полицията и то при изпълнение на служебните си задължения.

Тема Re: zastreliano kuche v montanaнови [re: xънтъp]  
АвторBтopи xънтъp (Нерегистриран)
Публикувано19.04.05 17:56

Не е необходимо да влиза...
Аз застрелях две такива, в двор, пуснати, дупка в оградата, излизат, ска4ат на минува4и и газ пак обратно в двора... Е? Едно предупреждение към стопанина, второ предупреждение... нищо. ""Те са ми двора" - Абе вържи си мастиите. -Не. Еми като е "не" аз ша ги опрая, ко мислиш, ебаах та в катила.
Хич няма да влизам, през мрежата... Туп, туп , айде. Сега как си е вързал новото, не смее да го пусне...
С ПОВОД И НАМОРДНИК !
Всичко друго е аут!!!

Авторhunter3 (Нерегистриран)
Публикувано20.04.05 12:57

lovcite mu bili vinovni.znaes li moze i da e bil prav coveka da go utrepe pomiara.koi znae cie dete e uhapal mama mu i pumiar.inace si pran ne e trabvalo da go zastrelvat kato e mogelo prosto da go otroviat.tova s pomiarite si e problem .minalata godina na zaeski lov se srestnahme s brakonierstvasta glutnica ot 7 pseta.mama im pomiari i te izlezli na lov .ami ako v gorata srestnat ne zau bau a tvoito dete be maloumnik sigurno ste gi zalovis i ste gi zakaras da im slogat po edno kopce na usite da gi kastrirat i posle ste cakas da umrat ot stareost?

Тема otgovor do хънтърнови [re: xънтъp]  
Авторdjuliana (Нерегистриран)
Публикувано20.04.05 13:37

ami znam che sa lovci .tam kadeto e zastreliano kycheto ima denonoshtna vaorajena ohrana.stava vapros za edin obekt..vanshni lica niamat pravo da vlizat bez propuski,no lovcite doshli v 5 sytrinta i kazali che imat zapoved ot lovnoto da zastreliat glutnica kucheta ,koito im plasheli divecha???????????????i sled tova vlezli i pochnali da streliat po kooeto kuche vidiat ,.i oshte edno ytochnenie kucheto ne beshe pomiar!!!!!!!!!!!!!
no kakvo znachenie ima kakvo e kucheto sled kato se razbra che lovnoto ne sa davali takava zapoved!!!!!sega tia si streliat po kakvoto im padne i kadeto im padne!!!i oshte neshto kucheto ne e yhapalo nikoi!!
neshto da kajete sega gospoda lovdjiii

Тема Ще кажем...нови [re: djuliana]  
Автор Set (cat /dev/null >)
Публикувано20.04.05 13:57

Ловците ползваме за лов кучета.

А по някога се налага да отстрелваме други кучета.

Не познавам ловец, който само за кеф ще убие първия приятел на човека (след жената).

Айде и понамали нервите, щото не ние сме го убили.

А защо колегите са пропищели точно от тези баш кучета вашите?

П.С. Аз съм готов да отида на хайка за подивели ...

Memento mori.

АвторSlavena (Нерегистриран)
Публикувано20.04.05 15:18

на мен тази история ми намирисва...
да влязат в охраняван двор! и да излъжат!...ега ти охраната - като са имали заповед - показали ли са я! извикали ли са собственика?
дори със заповед - собственика трябва да я получи....такова "бързо производство" не ми е известно на мен.
или не са ти казали истината, или става дума за проблем между собственика на охраняемия обект и извършителите.

Тема Еееее.....нови [re: djuliana]  
Автор « DANGER » ()
Публикувано20.04.05 16:15

...... трябваше да измислиш малко по правдоподобен сюжет!
Освен това, кото си се захванал да пишеш - макар и "драма", опитвай се да следваш и някаква причинно следствена връзка - близка до действителността!

Не знам за вас момчета, но на мен този нескопосан опит за "Трилър" ми намирисва на разръфана от "вълк" - "индианска мокасина"

Кво да прави човека! Няма, няма па по някое време се присети че има сърбежи!

Редактирано от « DANGER » на 20.04.05 16:52.

Автор chun_chan (точен)
Публикувано20.04.05 18:34

Едва ли са ги гръмнали без причина.Ловувам в Златарица, В. Търновска област. Три немски овчарки пазачи разкъсаха две ловни кучета и то по време на лов. Сега остана само една , но не за дълго. Да си ги е държал вътре в имота а не да им отваря вратата когато кучетата ни се прибират сами от лов

Тема Re: zastreliano kuche v montanaнови [re: chun_chan]  
Автор KaMeH (Ловец & Рибар)
Публикувано20.04.05 21:31

И аз мисля че тази история е доста миризлива !!!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.