|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
zastreliano kuche v montana
|
|
Автор | djuliana (Нерегистриран) |
Публикувано | 19.04.05 10:22 |
|
iskam da gi popitam lovcite (ako niakoi chete ot s. nikolovo)razresheno li e i ima li niakakvi sankcii ili nakazania za lovec vliazal v chyjda sobstvenost i zastrelial kuche
pitam vi po povod zastrelianoto kyche v montana v nedelia rano sytrinta
ako niakoi ot lovnata dryjinka ot selo nikolovo chete iskam da znaete che losho vi se pishe [otkacham
nishto lichno prosto ne moje taka da se strelia i posle vsichki da se slagat pod obsht znamenatel,znam che ne vsichki ot vas sa takiva,zatova molia ne go priemaite lichno
| |
Тема
|
Re: zastreliano kuche v montana
[re: djuliana]
|
|
Автор | xънтъp (Нерегистриран) |
Публикувано | 19.04.05 14:32 |
|
Защо - каква е причината да бъде застреляно кучето.
Вързано или в клетка е било или е било пуснато? Дайте информация и защо мислите ,че ловец го е застрелял,не само ловците имат оръжие.
По закон никой няма право да влиза в чужда собственост и да стреля в населено място освен полицията и то при изпълнение на служебните си задължения.
| |
Тема
|
[re: xънтъp]
|
|
Автор | Bтopи xънтъp (Нерегистриран) |
Публикувано | 19.04.05 17:56 |
|
Не е необходимо да влиза...
Аз застрелях две такива, в двор, пуснати, дупка в оградата, излизат, ска4ат на минува4и и газ пак обратно в двора... Е? Едно предупреждение към стопанина, второ предупреждение... нищо. ""Те са ми двора" - Абе вържи си мастиите. -Не. Еми като е "не" аз ша ги опрая, ко мислиш, ебаах та в катила.
Хич няма да влизам, през мрежата... Туп, туп , айде. Сега как си е вързал новото, не смее да го пусне...
С ПОВОД И НАМОРДНИК !
Всичко друго е аут!!!
| |
Тема
|
|
|
Автор | hunter3 (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.04.05 12:57 |
|
lovcite mu bili vinovni.znaes li moze i da e bil prav coveka da go utrepe pomiara.koi znae cie dete e uhapal mama mu i pumiar.inace si pran ne e trabvalo da go zastrelvat kato e mogelo prosto da go otroviat.tova s pomiarite si e problem .minalata godina na zaeski lov se srestnahme s brakonierstvasta glutnica ot 7 pseta.mama im pomiari i te izlezli na lov .ami ako v gorata srestnat ne zau bau a tvoito dete be maloumnik sigurno ste gi zalovis i ste gi zakaras da im slogat po edno kopce na usite da gi kastrirat i posle ste cakas da umrat ot stareost?
| |
Тема
|
otgovor do хънтър
[re: xънтъp]
|
|
Автор | djuliana (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.04.05 13:37 |
|
ami znam che sa lovci .tam kadeto e zastreliano kycheto ima denonoshtna vaorajena ohrana.stava vapros za edin obekt..vanshni lica niamat pravo da vlizat bez propuski,no lovcite doshli v 5 sytrinta i kazali che imat zapoved ot lovnoto da zastreliat glutnica kucheta ,koito im plasheli divecha???????????????i sled tova vlezli i pochnali da streliat po kooeto kuche vidiat ,.i oshte edno ytochnenie kucheto ne beshe pomiar!!!!!!!!!!!!!
no kakvo znachenie ima kakvo e kucheto sled kato se razbra che lovnoto ne sa davali takava zapoved!!!!!sega tia si streliat po kakvoto im padne i kadeto im padne!!!i oshte neshto kucheto ne e yhapalo nikoi!!
neshto da kajete sega gospoda lovdjiii
| |
Тема
|
Ще кажем...
|
|
Автор |
Set (cat /dev/null >) |
Публикувано | 20.04.05 13:57 |
|
Ловците ползваме за лов кучета.
А по някога се налага да отстрелваме други кучета.
Не познавам ловец, който само за кеф ще убие първия приятел на човека (след жената).
Айде и понамали нервите, щото не ние сме го убили.
А защо колегите са пропищели точно от тези баш кучета вашите?
П.С. Аз съм готов да отида на хайка за подивели ...
|
|
|
Автор | Slavena (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.04.05 15:18 |
|
на мен тази история ми намирисва...
да влязат в охраняван двор! и да излъжат!...ега ти охраната - като са имали заповед - показали ли са я! извикали ли са собственика?
дори със заповед - собственика трябва да я получи....такова "бързо производство" не ми е известно на мен.
или не са ти казали истината, или става дума за проблем между собственика на охраняемия обект и извършителите.
| |
|
...... трябваше да измислиш малко по правдоподобен сюжет!
Освен това, кото си се захванал да пишеш - макар и "драма", опитвай се да следваш и някаква причинно следствена връзка - близка до действителността!
Не знам за вас момчета, но на мен този нескопосан опит за "Трилър" ми намирисва на разръфана от "вълк" - "индианска мокасина"
Кво да прави човека! Няма, няма па по някое време се присети че има сърбежи!
Редактирано от « DANGER » на 20.04.05 16:52.
| |
|
Едва ли са ги гръмнали без причина.Ловувам в Златарица, В. Търновска област. Три немски овчарки пазачи разкъсаха две ловни кучета и то по време на лов. Сега остана само една , но не за дълго. Да си ги е държал вътре в имота а не да им отваря вратата когато кучетата ни се прибират сами от лов
| |
Тема
|
[re: chun_chan]
|
|
Автор |
KaMeH (Ловец & Рибар) |
Публикувано | 20.04.05 21:31 |
|
И аз мисля че тази история е доста миризлива !!!  
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|