|
|
|
Тема
|
ЛОВЦИ-НА ПОМОЩ
|
|
| Автор |
radiberger (непознат
) |
| Публикувано | 10.11.04 08:22 |
|
|
Колеги вчера си взех чистокръвно малко ловно кученце на 48 дни,
обаче цял ден и цяла нощ джафкаше и то без да спира.
Тази сутрин всички комшии негодуваха и ме карат да го изхвърля,
че няма да го махна няма,обаче ако някой се е сблъсквал с нещо подобно нека помогне.
Благодаря.
| |
|
Тема
|
Плаче за майка си и братоците
[re: radiberger]
|
|
| Автор |
Set (cat /dev/null >) |
| Публикувано | 10.11.04 09:30 |
|
|
пред теб има 3 варианта.
1. Да го дресираш като хората без да страдаш
2. да го разлигавиш за да не страда то
3. да го дадеш на някой друг
така поне мисля аз
|
|
Е.и им мамата на съседите!!!
На терасата ли си го сложил?
Тактиката на моркова и тоягата.
Постави в колибата му (надявам се, си я застлал добре с одеало) голяма плюшена играчка. Добре е да има и нещо твое - някой стар чехъл, например. Играй повечко с него, да свикне с теб и да се изморява. Сложи му няколко играчки - топки и каквото се сетиш. Ако ти се занимава, може и грейка с топла вода вечерно време в колибата.
Като джавка, можеш да излезеш и да му начукаш канчето (умерено) - да си знае мястото и да си трае. Не го удряй с ръка, а с вестник или нещо такова. Храни го начестичко с топло мляко - после бързо заспива.
Най-лесно е да го оставяш да спи в стаята, при хората, тогава няма да скимти самотно... но ако ще става истинско ловджийско псе, добре е да е закалено и да си знае мястото навън.
Успех!
Ако имаш и други въпроси - казвай. Дано сме ти в помощ!
| |
|
Тема
|
Re: СПОКО!
[re: ДoнKиkoт]
|
|
| Автор | ETE (Нерегистриран) |
| Публикувано | 13.11.04 15:50 |
|
|
И аз съм имал такива проблеми.Кучето е бебе и плаче от страх,от новото място и т.н.Съседите ще реват ден-два и ще спрат,а в същото време и палето ще свикне и ще престане да скимти.Бъди по-често с него,но не се размеквай.Не го глези.
Ако съседите не престанат(или пишат жалба)веднага напиши и ти за каквото ида е.В най-лошия случай на органите ще им писне да се занимават с вас.
| |
|
|
|
|