|
Тема
|
Възмотен съм много,ма наистина много
|
|
Автор |
K_Power (2x2cv HITACHI) |
Публикувано | 29.08.04 17:27 |
|
Преди три дни с баща ми и дядо ми ходихме за риба на река Малък Искър.Преди месец ходихме също там и бяхме хванали тримата общо 21 скобара,една бяла мряна 900 грама и по-малки мренки.Скобарите бяха по около 800 грама,най-големия беше 980 грама.И преди три дни решихме да отидем пак,отиваме вечерта много слабо,тримата имахме по един скобар и по 2-3 мренки,сутринта баща ми хвана още два скобара и реши да се разходи няколко километра да похвърля на блесна и на около 300 метра под мястото където ходим стоят две коли,бял Ситроен БХ и Форд Сиера,общо 10 човека,през средата на реката опъната мрежа,а предишната вечер се чуваха гърмежи.Тея нещастници хвърляха бомби,после говорихме с един местен старец и ни каза,че четвъртък и петък по реката става канонада,постоянно бомби.Ония скобари ги бяхме хванали при много голяма вода и явно тогава не са се хвърляли бомби.Какво може да се направи с това нещо,айде за Струма нормално да не могат да ги хванат като мятат бомби,реката е много голяма и се влива в Гърция,но Малкия Искър е река не по-дълга от 10-12 километра,тези горски,защо не вземат да си свършат работата,за какво им даваме по маса пари за билети,да ходиме да хвърляме все едно съм хвърлил в кенефа,имам номера на Ситроена,на другата кола не се е виждал добре,ако някой мисли,че може да направи нещо ще му дам номера,но това не е нормално.Да бия 130 километра (аз съм от Банкя) и да не хвана риба,щото някакъв педерас е решил да хвърля бомби.
Гера,маркира ли гумите?
| |
Тема
|
Re: Възмотен съм много,ма наистина много
[re: K_Power]
|
|
Автор | Гoro (Нерегистриран) |
Публикувано | 30.08.04 01:03 |
|
Отиваш във" Фишинг мания"саит и там ще търсиш потребител Алеко,той е от ИАРА и може да направи нещо по въпроса с тия педераси лакоми.
| |
Тема
|
Re: Възмотен съм много,ма наистина много
[re: AC]
|
|
Автор | Гoro (Нерегистриран) |
Публикувано | 30.08.04 13:51 |
|
За такива кретени само ОТСТРЕЛ му е майката,иначе оправия няма
| |