|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
Бинокъл ?
|
|
| Автор | happy (Нерегистриран) |
| Публикувано | 23.12.02 17:37 |
|
|
Здравеxте,
исках да пусна тази обява в "ОРЪЖИЯ", но там нещата са се осрали съвсем(извинявайте за израза),..............
.... та можете ли да ме посъветвате, бинокъл с какво максимално увеличение върши работа за дистанционно наблюдение продължаващо с дни?
Благодаря Ви!
Best Regards: happyness@mail.ru
| |
|
Тема
|
Re: Бинокъл ?
[re: happy]
|
|
| Автор |
KRlSTOF (Vechno tyrsesht) |
| Публикувано | 14.01.03 02:37 |
|
|
За Оръжеиния клуб си прав . Срашно мирише...Събрали са се едни тъпи копелета-комплексари и се правят на велики. Така е като няма достатъчно места в психоболниците.
А относно биноклите. Всеки при продължително наблюдаване изморява очите.
В случая ще е добре да е с по голям диаметър на входните лещи за да имаш по голямо зрително поле /ъгъл/.
Добро разнообразие от бинокли има тук :
Със здраве !
| |
|
Тема
|
Re: Бинокъл ?
[re: KRlSTOF]
|
|
| Автор |
T.Rex (свестен луд) |
| Публикувано | 17.01.03 01:03 |
|
|
нито оня happy дрисльо, нито ти KRlSTOF-4о сте прави - в клуб "Оръжие" се събират то4ни хора (каквито са пове4ето и тука), но за да се ограни4ат простотиите, постинги могат да пишат само регистрирани потребители...
тва е единственото изискване (друго няма) и ако някой не може да приеме това елементарно условие, зна4и той самият е комплексар...
"beats four aces."
T.Rex
icq# 324200
| |
|
Тема
|
За Динозавъра
[re: T.Rex]
|
|
| Автор |
| Публикувано | 17.01.03 22:26 |
|
|
Абе, тикво динозаврова.
Ти направи ли си труда да погледнеш че съм регистриран. И то с инфо ,което
дори ти не си поместил. Нито си писал че си от Варна , нито тел. за връзка си
дал.
Никои няма нищо против регистрацията. Дори напротив. Но въпросът не бе
в това, а във факта че от позицията на не-свестен луд модератор си присвояваш правото
да триеш моите отговори на дупедавчето от Ст. Загора, които постинги бяха достатъчно тъпи и ЦИНИЧНИ за да изтриеш тях. Но не го направи. Просто сте си плюли в устата.
Мнението ми в клуб "Оръжия" бе "че имам чувството че нещата стават по
ПОДПИСКА . Дори и поздравите за Коледа. И всичко това ми напомня много за тъмното комунистическо минало". / цитат/
Ти изтри и това. Няма да надживеете манталитета си от миналото.
Аиде пътуваи!
Опитаи се да изтриеш и този мои постинг . Защото истината много ви боли.
| |
|
Тема
|
Re: За Динозавъра
|
|
| Автор |
T.Rex (свестен луд) |
| Публикувано | 18.01.03 00:45 |
|
|
aз мога да споря и без да обиждам отсрещния (за разлика от теб) мом4енце KRlSTOF4о,
инфото ти беше регистрирано (преди клуба да те изрита) - можеш да провериш...
колкото за ПОДПИСКАТА - тва беше "подписка" за подаръци при Дядо Коледа...
и е жалко, 4е не си схванал пиниза - щото освен 4е сме то4ни пи4ове във Клуб "Оръжие", оби4аме и бъзиците, особено със себе си...
щом тва не си разбрал - жалко за тебе...
изборът е твой...
всеки, който уважава себе си (и околните) е добре дошъл в клуб Оръжие...
(ако се върнеш с добро в клуб Оръжие, като твой съгражданин аз ще бъда на твоя страна...
ако не - ДГД...)
"beats four aces."
T.Rex (модератор на клуб 'Оръжие')
icq# 324200Редактирано от T.Rex на 18.01.03 00:50.
| |
|
Тема
|
[re: T.Rex]
|
|
| Автор |
| Публикувано | 18.01.03 01:47 |
|
|
Първо- момченцето в случая си ти .По възрастен съм от теб . Ако беше обърнал внимание какво написах за себе си преди да триеш постингите. И второ никакъв клуб не ме е "изритал" това са си твои хрумвания. Но тук не е северна Корея.
Колкото шанса ,които ми "даваш" да се поправя ми звучиш като партииния секретар в завода преди много години. Същите изрази ...същия манталитет.
И всичко започна с това че споделих едно мое мнение / или чувство/ , че в този клуб нещата са донякъде "на казармени начала , под строи ". Отживелици от преди доста години.Така го чувстват и мои познати,които от време на време попрочитат нещо в "Оръжия"
Истината заболя някои и скочиха.
Адолфчо "отгоре" започна да трие неудобното . Други малоумни комплексари се изкараха богоизбрани участваики във ВАШИЯ "елитен клуб". Някакъв SHERIF се вживя в ролята си и започна да "размахва " пищови и цинизми.
Писна ми от вас. Много време ви отделих.
Но това бе истината.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
T.Rex (свестен луд) |
| Публикувано | 20.01.03 01:06 |
|
|
на 43 години съм и ако някой ме наре4е 'мом4енце', го 4ерпя веднага две бири... 8)
в клуб "Оръжие" има правила, които целят своборната обмяна на информация без обиди и трия постинги само, ако не се спазват правилата - в противен слу4ай клуба ще напълни с простотии като тука в "Лов и риболов" и свестните клубари ще избягат...
въпреки вси4ко аз ти показах, 4е съм то4ен и толерантен пи4 и ти дадох втори шанс - изборът беше твой, но сега вси4ки разбраха, 4е ти KRlSTOF4о си компексирания... 8)
"beats four aces."
T.Rex
icq# 324200
| |
|
|
|
доживях и това да видя .. в един клуб се обсъждат теми касаещи друг ... няма значение де .. българска работа ... ми що не минеш през 40-50 който си съществува мноооого време без грам модератори дървене и прочие неща .. верно е че се е писало и там простотия ама знаеш ли най простото решение кво е ..никой не обръща внимание .. а темичките са интересни .... хората също ... предимно Варна и София .. сбирки редовни .. а и два броя оръжейници си имаме ... АК47М и МГ42.. Знаеш много добре че с ограничения нищо не се постига .. освен нови ограничения .. Ади уелкъм отатъка и двамата с Кристофчо .. щом сте на години макар че и това не е ограничение там ... пищофите също са разрешени 
Прави каквото искаш и не пречи на другите да правят същото
| |
|
Тема
|
Re: Хех ..
[re: дядo Koлeдa]
|
|
| Автор | kristof (Нерегистриран) |
| Публикувано | 10.02.03 23:24 |
|
|
Да не ви идва на главата модератор с болен ум !
| |
|
|
|
си зависи май 
Прави каквото искаш и не пречи на другите да правят същото
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|