Тема
|
УДОВОЛСТВИЕТО ДА УБИВАШ...........................
|
|
Автор |
Дyx (ентусиаст) |
Публикувано | 26.02.01 23:09 |
|
Някога дядо ми разказваше една история.Историята за малкото село в което единственото препитание било ловуването.Хората там нямали абсолютно никаква алтернатива.За да съществуват трябвало да убиват.
Един ден някаква жена от селото сънувала пророчески сън...в съня и се появила майка вълчица която била смъртно ранена..вълчицата просъскала през зъби:Ловец в сърцето ще проклинам,да носи гроба си навред..и повелявам който някога убива да тъне в кал и огнен лед...
Не знам как мога да убедя ловеца да се откаже от ловуването но ми се иска да ви пожелая всичко друго освен наслука.
За мен истинският ловец е този който подарява живот.Прекланям се пред такива господари на съдбата си.
"Светът на мисълта няма граници"
Ибсен
|
|
Тема
|
Re: УДОВОЛСТВИЕТО ДА УБИВАШ...........................
[re: Дyx]
|
|
Автор |
braconiera (непознат
) |
Публикувано | 28.02.01 12:16 |
|
Духче най добре е да си вземеш историйкике и мислите и да отидеш в клуб ПОЕЗИЯ да си фантазираш. Приеми го като безплатен съвет.
|
|
Тема
|
[re: braconiera]
|
|
Автор |
Lazy (отчужден) |
Публикувано | 28.02.01 21:24 |
|
Що, тоя клуб твоя собственост ли е? И какво правиш с онези, които не се ръководят от безплатните ти съвети? Всъщност човека е написал нещо много хубаво, и по-добре го пробети и се опитай да вникнеш в него, защото виждам - нуждаеш се от разширяване на кръгозора (безплатен съвет)
I'm Lazy, just stay in bed...
|
|
Тема
|
УДОВОЛСТВИЕТО ДА УБИВАШ...........................
[re: Lazy]
|
|
Автор |
Дyx (ентусиаст) |
Публикувано | 01.03.01 11:28 |
|
Историята е проста като живота "Lazy".Идеята ми е да спрем безмисленото ловуване..Унищожихме всичко до което сме се докоснали.Няма да се натрапвам.Тук не търся съмишленици....дано все пак се замислите: Има ли смисъл да убиваш........
"Светът на мисълта няма граници"
Ибсен
|
|
Тема
|
[re: Lazy]
|
|
Автор |
braconiera (непознат
) |
Публикувано | 01.03.01 15:03 |
|
lazy,ти изглежда си от онези дървени философи които витаят някъде из небесата и са свикнали всичко да им се поднася на тепсия. Но след някоя годинка като се сблъскаш с реалния живот сам ще си навреш идеалите в гъза/отново безплатен съвет/
|
|
Тема
|
[re: braconiera]
|
|
Автор |
Дyx (ентусиаст) |
Публикувано | 05.03.01 15:25 |
|
А такива като теб са двигателя на "реалистичността"
Дали съм дървен философ или с дървена глава ....незнам..
Но реалния живот ме научи да виждам болката и страданието което ти преглъщаш с ухота дерейки застреляното прасе(или шаран)
Тази тема има съвсем друга насока и едва ли ще намеря съмишленици от радиците на ловците.Все пак тряя да ти кажа,че нещата ще се променят.
Наслука в живота.(От витаещия в облаците)
тишина
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
estoc (непознат
) |
Публикувано | 12.03.01 13:59 |
|
Това все пак е клуб "Лов и риболов", а не "милосърдната Геновева".
Готов съм да поспоря с всеки, който твърди, че лова не е нищо друго освен избиване на животните.
Между другото на мен убийството на животни също не ми прави кеф, но пък съм страшно запален ловец.
Постоянно разселвам всякакък дребен/за сега това са ми възможностите/ дивеч.
Иначе обожавам да стрелям, но го правя 98% по панички.
|
|
Тема
|
[re: estoc]
|
|
Автор |
Дyx (ентусиаст) |
Публикувано | 12.03.01 16:31 |
|
Ami eto za tova kazvam,che takiva kato teb trqbva pametnik da im izdignat....Na "Lovcite koito ne obstrelvat jivotni"....
Predpolagam,che ti e dosta trudno...no vse pak vseki izbira svoqta nasoka na jivot...edni cql jivot ubivat i roshat ..a drugi syzdavat i bivat mychenici na vremeto si..(Principno de)...Inache neshtata moje vinagi da seizkajat s podobavashtiqt im syrkazym
............тишина....................
|
|
Тема
|
А къде
[re: estoc]
|
|
Автор |
Cy (член) |
Публикувано | 12.04.01 17:47 |
|
може да се стреля по панички?
|
|
Тема
|
|
|
Автор | Ribar (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.04.01 00:24 |
|
I az misleh kato teb, kogato byah na 18. Ama nali "vsichko teche, vsichko se promenya", ei me na Zapalen Lovets. I ne e vuprosa do otnemaneto na jivota. Ima drugi neshta. Shte gi razberesh kato mu doide vremeto.
Samo nekadurnitzite rabotyat, ostanalite hodim na lov i ribolov.
|
|