Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:57 15.07.25 
Фен клубове
   >> Дж.Р.Р.Толкин
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема min Rhoнови  
Автор Гpaxчe (imbibe)
Публикувано23.04.04 16:46

Мин Рхо

Познавах рисунките й – едни от най-хубавите Арвен и Арагорн, които съм виждала, но не знаех, кой ги е рисувал ... е намерих я накрая.

Арагорн

Арвен

Ето още две по властелина

Задругата

Очевидно Ам-Гъл

Галерия на художничката:

Сообщение Outlook Express: "Переместить "НОЛДОР" в папку "Исходящие"?"

Тема Re: min Rhoнови [re: Гpaxчe]  
Автор Seaborn (JETHRO TULL!)
Публикувано23.04.04 16:55

Арагорн и Арвен наистина са чудесни. Рисувани са вдъхновено и носят правилното настроение. Мерси за линковете.

Imagine...!

Автор Fairy (Dark Bregalad)
Публикувано23.04.04 17:13

Арвен е страхотна- впечатляващо красива и точно такава, каквато съм си я представяла винаги.:)))

А Арагорн...хм, не знам, има нещо, което ме смущава, може би, че изглежда като възрастен дядо.

All dead, all dead
But in hope I breath...

Тема Re: Добро, добро!нови [re: Гpaxчe]  
Автор Saruman the White (вълшебник)
Публикувано23.04.04 17:25

Рисунките са прекрасни, ама Арагорн ми се вижда някак твърде суров и малко прекалено възрастен. Иначе Ам- гъл ми хареса много, Задругата също.

Пръв дошъл един с величав облик и осанка, гарвановочерна коса, омаен глас и бели одежди

Тема Re: min Rhoнови [re: Fairy]  
Автор Seaborn (JETHRO TULL!)
Публикувано23.04.04 17:36

Ами това е Арагорн от скиталческия му период. На много места в книгата съм си го представял суров и обрулен на вид. А според мен най-голямото постижение на тази рисунка са очите му. Когато видя нечия визия за герой от Властелина без да мисля мога да кажа дали ми изглежда "правилна" или не. Тук е така. Друг пример за "правилен" (според мен) Арагорн е плаката на ROTK с Виго отпред, който държи Андурил и гледа напред. Обикновено не ме бива много в обясненията защо харесвам нещо, то просто става. А като казвам правилен (може би не е точната дума) имам предвид, че ми напомня с нещо за настроенията, които ми е повяла книгата. Защото книгата с това е най-силна- създава в главата на човек толкова силни образи и настроения, че го преследват и насън. :))

Imagine...!

Автор Monster (аз)
Публикувано23.04.04 17:53

. Харесват ми Арвен, задругата, и Ам-гъл

Тема Re: min Rhoнови [re: Seaborn]  
Публикувано23.04.04 19:18

То ясно, че е обрулен и суров на вид, аз така си го представям не само на места, ами в 90% от книгата:)).

Обаче този ми изглежда...като че ли толкова остарял, че чак безжизнен станал:/
Въпреки че като че ли се приближава най-много до описания в книгата Арагорн, не се покрива с образа му в моята глава. Което си е лично моя грешка естествено.
Но Арвен например никога не съм си я представяла като черти, а тази ми пасна идеално в мига, в който я видях

All dead, all dead
But in hope I breath...

Автор arwen4eto (плямпало)
Публикувано23.04.04 20:04

там намерих и друга арвен но първата е по-готина

Скок подскок и пак скок

Автор MANlMAL (SON OF ANIMAL)
Публикувано23.04.04 23:59

много изпипани рисунки...
само за арагорн - мисля 4е ако го бе играл даниел дей луис щеше да изглежда то4но нещо подобно....

Тема Re: min Rhoнови [re: MANlMAL]  
Публикувано24.04.04 00:07

Аз пък открих перфектният за мен актьор за ролята на Арагорн, ама още не му знам името

Знам само, че играеше в Тънка червена линия- когато го видях с брада и малко повече коса, установих, че е най-близо до моите виждания за Арагорн.

All dead, all dead
But in hope I breath...

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.