Тема
|
HELP ME!
|
|
Автор |
little_fairy (fei4ka) |
Публикувано | 28.02.04 17:23 |
|
хей моля фи фси4ки за малко помощ.Define melisse sindarin.какфо подяфолите озна4афа тофа.е намерих 4е melisse(може и melinda) озна4афа любима но какфо е тофа define?много моля за помощ.ще съм фи благодарна.и ако е фъзможно пращайте ми бележки с отгофорите
|
|
|
Виж, не мога да ти помогна, ама може ли да те помоля за нещо- пиши В-то, моля ти се! Натиска се w!
Пръв дошъл един с величав облик и осанка, гарвановочерна коса, омаен глас и бели одежди
|
|
|
Абсолютно подкрепям Саруман! Много е изнервящо, така че пиши ако обичаш нормално!
Smaug on the Water...
|
|
|
е не е 4естно пък.какфо толкофа фи пре4и ф-то.то си е 4аст от мен когато пиша.нафякъде съм така.е фсе още не съм прогофорила с ф ама тфа няма да стане.малко ми е гадно сега като фе4е толкофа хора искат да пиша с в.и да знаете знам го где се намира.е,ако фси4ки сте протиф ф-то ОК.ще спра да го пиша.фие решефате
|
|
|
Не, всеки е свободен да прави каквото пожелае, друг е въпроса дали не пречи на другите...
На мен не ми пречи много, но просто не издървам да ти чета темите/мненията/ докрай...
|
|
Тема
|
Re: fei4ka тъжна
[re: Ивpин]
|
|
Автор |
Dryad (earth elemental) |
Публикувано | 29.02.04 22:17 |
|
А крайно ми е интересно....от къде се ражда тази мотивация да пишеш "Ф" вместо "В"...От къде всъщност идва всичко това?
Leave nothing but tracks...take nothing but pictures...kill nothing but time.
|
|
Тема
|
Re: fei4ka тъжна
[re: Dryad]
|
|
Автор |
Fairy (Dark Bregalad) |
Публикувано | 29.02.04 22:27 |
|
Ще ви помоля да бъдете така добри и да продължите сладката си приказка в Кръчмата- тя затова е създадена, за да си приказваме всякакви неща.
Нека не го правим в другите теми, където по принцип би трябвало да си говорим за Толкиновия свят.
ОК?
Let's go chasing rainbows in the sky
|
|
|
та за Фто.да знаеш колко ме радфа едно писмо относно Фто ми което не е настроено нападащота Фто ....един приятел пишеше така само с Фта и аз запо4нах когато гофоря с него и аз да му оъгофарям с Ф.и така съмфсем неусетно запо4нах финаги да го ползфам ф мирката и нафсякъде из нета.и стра6но много си ми харесфа.но сега много хора не го искат.и аз ще се съобразя с тяхното мнение защото не съм 4офек дет да се заяжда или....тофа е последното ми мнение написано с Ф тук
|
|
Тема
|
Re:a be q stiga s tva f
[re: little_fairy]
|
|
Автор | edna_nepoznata (Нерегистриран) |
Публикувано | 17.03.04 11:47 |
|
vij sa tva f napravo me iznervi ama pravi si kvoto iska6
|
|
|
е много ви мерси.нищо не ми помогнахте.е намери се някой друг който да ми каже какво озна4ава това.тъ както и да е
стига сте ми казвали каквото и да е за това Ф.не го използвам от много време ве4е.запо4вате да се повтаряте,ще взема да се обидя най накрая.а не ми се ще
|
|