Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:43 23.11.25 
Фен клубове
   >> Дж.Р.Р.Толкин
*Кратък преглед

Тема Първи класнови  
Автор alpeshone (alspeciale)
Публикувано15.11.03 09:21

....ми... аз съм петърчо.... и...съм в първи клаааас...ии...и като.....и като влязох в стаята и другарката мъ пита ..... такоз....колко книжки съм чел..........иии..и..аз казах.... ми... силмарилиооон..... и..и..билбо бегиииинс....и.... за батковцити там ...дето..имат пръстеееен...и имам....такоз....недовършени...ъъ... тъкъви.......обаче другарката каза ...че....чичко джон имал ощи мноооооого букварчета... и... каза че...ако много много много се помоля тука на батковците и какичките... и......и.. те.....ще ми изпратят такова.....ъъъ.....лин..ъ...линк или пък ще ми.....ох.....ги...пратят на alpeshone@yahoo.coooom......иииии....аз.....много ви се моля

Тема Re: Първи класнови [re: alpeshone]  
Автор Билбo БerинcМодератор (разбойник)
Публикувано15.11.03 11:31

Добър ден, Петърчо! Аз като един мил батко от трети клас ще ти дам едно линкче за домашно:

, като те предупреждавам, че трябва да си научиш много старателно!

Ако слушкаш, ще ти дам и линкче към самите букварчета...

Тема Re: Първи клас [re: Билбo Бerинc]  
Автор Mopдpeд (seeker)
Публикувано15.11.03 11:57

Мда, Петърчо може да пробва и на сайта по-доле, където из линковете има една много приятна руска библиотека, с едни мили лелки, много, много книжки носят ... ама там ще го питат за паролка на ципчето на всяка книжка ... ама Петърчо трябва да се досеща коя е :)

Портал за почитателите на Толкин - връзки и новини

Тема Re: Първи класнови [re: Mopдpeд]  
Публикувано15.11.03 12:34

сеща се!сеща се!

Тема история....нови [re: alpeshone]  
Авторyanitsa (Нерегистриран)
Публикувано15.11.03 15:11

а История на Средната земя дали няма да я видим някога на български? май преводача беше казал 4е няма да се наеме...

Тема Re: история....нови [re: yanitsa]  
Автор Meлkop (Моргот)
Публикувано15.11.03 17:25

За жалост не. Поне не в скоро време...

Тема Re: история....нови [re: yanitsa]  
Автор Билбo БerинcМодератор (разбойник)
Публикувано15.11.03 18:00

Преводачът едва ли е проблема. Сега покрай филма правата били "твърде скъпи" за нашите издателства. Е, може би някой ден...

Тема най печените хора...нови [re: alpeshone]  
Публикувано16.11.03 16:59

...явно се събират в тоя клуб съдейки по отзивчивостта към един непознат фен.
Не съм пускал много мнения откакто съм регистриран, но за сметка на това съм изчел доста в различни клубове. Тук е най-приятно!
Благодаря ви!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.