|
|
|
Тема
|
Първи клас
|
|
| Автор |
alpeshone (alspeciale) |
| Публикувано | 15.11.03 09:21 |
|
|
....ми... аз съм петърчо.... и...съм в първи клаааас...ии...и като .....и като влязох в стаята и другарката мъ пита ..... такоз....колко книжки съм чел.... ......иии..и..аз казах.... ми... силмарилиооон..... и..и..билбо бегиииинс....и.... за батковцити там ...дето..имат пръстеееен...и имам....такоз....недовършени...ъъ... тъкъви... ....обаче другарката каза ...че....чичко джон имал ощи мноооооого букварчета... и... каза че...ако много много много се помоля тука на батковците и какичките... и......и.. те.....ще ми изпратят такова.....ъъъ.....лин..ъ...линк или пък ще ми.....ох.....ги...пратят на alpeshone@yahoo.coooom ......иииии....аз.....много ви се моля  
| |
|
|
|
Добър ден, Петърчо! Аз като един мил батко от трети клас ще ти дам едно линкче за домашно: , като те предупреждавам, че трябва да си научиш много старателно!
Ако слушкаш, ще ти дам и линкче към самите букварчета...
| |
|
|
|
Мда, Петърчо може да пробва и на сайта по-доле, където из линковете има една много приятна руска библиотека, с едни мили лелки, много, много книжки носят ... ама там ще го питат за паролка на ципчето на всяка книжка ... ама Петърчо трябва да се досеща коя е :)
Портал за почитателите на Толкин - връзки и новини
| |
|
|
|
сеща се!сеща се!
| |
|
Тема
|
история....
[re: alpeshone]
|
|
| Автор | yanitsa (Нерегистриран) |
| Публикувано | 15.11.03 15:11 |
|
|
а История на Средната земя дали няма да я видим някога на български? май преводача беше казал 4е няма да се наеме...
| |
|
|
|
За жалост не. Поне не в скоро време...
| |
|
|
|
Преводачът едва ли е проблема. Сега покрай филма правата били "твърде скъпи" за нашите издателства. Е, може би някой ден...
| |
|
|
|
...явно се събират в тоя клуб съдейки по отзивчивостта към един непознат фен.
Не съм пускал много мнения откакто съм регистриран, но за сметка на това съм изчел доста в различни клубове. Тук е най-приятно!
Благодаря ви!
| |
|
|
|
|