|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема
|
зад монитора
|
|
Автор | Фpoдoвицa (Нерегистриран) |
Публикувано | 31.01.03 22:39 |
|
Хей, споделете как си се представяте един-друг! Как си мислите, че изглежда "човека зад прякора" ?
Не се обиждайте...нека просто се позабавляваме,а?
| |
|
Ami az.... kakvo da ti kazha .... Imam si mnogo dobra predstava za tebe, no....... ako ne te poznavah bih kazala mnogo neshta........ vse hubavi de.....
Namarie! Nai hiruvalye Valimar!
| |
|
edna chast se poznawame.....
| |
|
Grozni kato smyrtta s pyp4ivi zadnici i golemi kliopnali ushi :P :)
ЛУД УМОРА НЕМА
Избери отново
| |
|
В настроение си :)
| |
Тема
|
Re: зад монитора
[re: Фpoдoвицa]
|
|
Автор | marine (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.02.03 18:47 |
|
Frodovica mi zvuchi kato nqkva edrogyrdesta, 150 kilogramove zenica kym 40-desette s dwe plitki... basi kva glupost
| |
|
4estno li?ami OK:
Adanedhel si go predstaviam kato niakukuv subaar na okolo 20-25! vednaga obiasnivam zna4enieto na dumata zubar-i men me nari4at zubar!!!ta ,predstaviam si go taka prosto 6toto znae vsi4ko za tolkien( e,ba6 vsi4ko ne,ama....)i vinagi ima gotov otgovor!!
Hell Spirit -toi e niakukuv metal s dulgi kosi i kojeno iake,koito samo preska4a ot klub na klub i se hili demoni4no(mojebi 6toto hell...)
Bamfi-opredeleno e na olko 16-20!! mnogo e viaturni4eva i obi4a da namiga(zaradi li4iceto na postingite i) i opredeleno e rusa!!!!!!
nazgu4e-na 13 godini-tipi4en tiinager s leki primesi na smahnat profesor
Frodovitza-niakoia babka ot selo Dolnoto Grafstvo,koiato samo gleda kak da izkrunka ot diaido Frodo jep4iata malko pari,za da moje da otide do grad Goliam Lomidol i da po4ati(ei,babaaaa.....veliko ne6to bilo tui PC-to)
а as kak izglejdam spored vas???
A,Elberth Gilthoniel,
silivrein penna miriel
| |
|
Хаха, само за дългата коса не позна.
И за да не гадаете повече кой стои зад прякора Hell Spirit - just follow the link bellow...
| |
Тема
|
Re: зад монитора
[re: Hell Spirit]
|
|
Автор | Frodovitza (Нерегистриран) |
Публикувано | 02.02.03 13:30 |
|
mi da...po4ti pozna
| |
|
Мдам.. това съм аз....
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|