Тема
|
Редно ли е?
|
|
Автор |
Pocho (човек) |
Публикувано | 05.06.04 17:01 |
|
Прочетох във вестника,че Ясен Петров остава в Локото-правилно ли е според Вас!
|
|
Тема
|
Re: Редно ли е?
[re: Pocho]
|
|
Автор | Psihi (Нерегистриран) |
Публикувано | 06.06.04 10:43 |
|
Ami pri polojenie che niama koi da doide ili ako doide nekoi ne se znae kvo she stane. Po dobre e da ostane vapreki che ne mi se viarva neshto da se promeni osobeno. Pone imame niakakva nadejda.
|
|
Тема
|
[re: Psihi]
|
|
Автор | lRON BRlGADES (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.06.04 15:45 |
|
Abe dali e redno ili ne samo vremeto shte pokaje. Mene mi e po-interesno kakwi kalufi sa se zasilili da wzimat shoto pak pochwa mai wremeto na dalaverite. Wsichko shte se iziasni kato si naprawim edna goliama sreshta s rakowodstwoto, ma za sajalenie sea neam vreme da se zanimawam s twa.
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
PeterPaп (стар познайник) |
Публикувано | 08.06.04 00:03 |
|
Според мен, да.
Иначе ще хвърлят пари за някой прехвален дето ще го изгонят след няколко месеца. Според мен резултатът от работата на който и да е треньор идва най-малко след година-две.
|
|
Тема
|
[re: PeterPaп]
|
|
Публикувано | 08.06.04 09:45 |
|
She hvurliat ako imat kakwo. Samo che problemat e che i Trapatoni da ni doide za trenior tia otgore kat sa tzarvuli, nishto niama da stane.
|
|
|
Да!Само,че при него има два основни проблема!Приятел е сиграчите,а така не може и най-важното е,че не става!
|
|
Тема
|
|
|
Публикувано | 09.06.04 11:20 |
|
E kwo kato e priyatel!Nali uj e profesionalist. I az sam priyatel s tia ot agitkata, ma kato pravat gluposti im shokam repite:)
|
|
|
То един професионализъм е техния...Оставя се да му се качват на главата и така не става!Имам чувството че не го слушат без да изключвам че каквато и тактика да им посочи те толкова си могат!
|
|
Тема
|
Re: само Локо!!!!
|
|
Автор |
p=3.14 (прекрасноопасна) |
Публикувано | 17.06.04 18:44 |
|