|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Актуално
|
|
Автор |
ЩУPMAH (и кво ли още не) |
Публикувано | 23.05.04 10:30 |
|
Натискат Родопа за Интертото
Видима-Раковски също е вариант за участник в турнира, твърдят от БФС
Спасилият се от изпадане отбор на Родопа почти сигурно ще представя България в тазгодишното издание на турнира Интертото, научи "7 дни спорт". От БФС са изпратили покани до Славия, Черно море, Марек, Нафтекс, Локо (Сф). Белите и тимът на Вили Вуцов официално са отказали, а останалите отбори са си замълчали, което също се брои за негативен отговор. Последните две уведомителни писма са изпратени на Родопа и Видима-Раковски.
- Вярно е, че има подобно предложение, но личното ми мнение е, че по-добре е да не участваме, тъй като още не сме готови напълно с отбора - каза треньорът на Родопа Воин Войнов вчера.
Ден по-рано той обяви, че е против участието в турнира Интертото.
От БФС се надяват, че до вторник, когато изтича срокът за заявка, от Родопа ще приемат поканата. Крайният вариант е Видима-Раковски. В случай на отказ от всички, БФС може да отнесе глоба от 100 000 евро. Преди година заявка за участие бяха пратили от Славия, но в последния момент белите се отказаха. За да не се стигне до глоба, тогава в турнира се пусна отборът на Марек, който отстрани унгарския Видеотон в I кръг, но после отпадна от Волфсбург на Мартин Петров.
Може ли някой да направи нещо по въпроса?На срещата този въпрос повдигна ли се или са говорени пак общи приказки и обещания за по-добро бъдеще?Психи,Айръне ,я ги натиснете малко...
ами аз искам да не ме прекъсвате два пъти госпожа,по-подробно да ме чуете
| |
|
Казваш е хубава локо да не играе,тъй като не сме били готови съ ссъстава.Че какъв именно по-хубав и удачен начин ТАМ да обиграем състава!?Да играем срещуи съперници,на ниво наша пропфесионална лига ,а с повече късмет и с Борусия Д
Наистина-приходи от ТВ права-няма,но е и!?Вместо да се ходи на лагер в някоя държава чужда,къде да срещаме отбори от Б регионални лиги,струв амни се по-удачно да сме в Интертото.....
Who-Cares-About-MaMind!?
| |
|
Бе това го казва Войн Войнов бре...не внимаваш!!!
Винаги съм бил "ЗА" за интертотото
| |
Тема
|
Re: Актуално
[re: ЩУPMAH]
|
|
Автор | lRON BRlGADES (Нерегистриран) |
Публикувано | 25.05.04 13:07 |
|
Kakwo intertoto, kakwi pet leva? Abe pichowe wie pak chakate ot umrel pismo! Sea se gleda dali podgotowkata na Bansko shte e po-evtina ot taya na Borovec vie turniri sanuvate. Niama pari w toa club, a i da ima ne se dawat celewo. A inache ako se tursiat opravdania mogat bol da se nameriat
| |
|

| |
|
завърши, а ?   
Няма да допусна да съм жалко отражение на лошия ти вкус...
| |
|
не съм свършил още
сега съм на "втора бална"..буквално сега...в Сандански - трагичен град.Добре ,че сме ние да им покажем как се прави купон.Ама сме десетина души и днес може и бой да ядем..щото пък сме само 4 момчета..
и твоят ред ще дойде
| |
Тема
|
Re: :)
[re: ЩУPMAH]
|
|
Автор | lRON BRlGADES (Нерегистриран) |
Публикувано | 31.05.04 13:40 |
|
Aaa she wi biat wikash. Ma tebe da ne te i ebat:P Da ne trea posle da hodime da gi biem sandanskite maketa:)
| |
|
Там правилото е "Ке ме ебеш,ама ке ме земеш".
Няма да ма искат
Те не ме и поискаха,нещо "не съм техен тип",ебаси..:(
...Днес в "ТЪп Спорт" пише ,че Коилов напуска независимо дали ще иде в Германия или другаде.Пожелавам му приятен престой във втородивизионния Ботев,за където има сили!
| |
|
може и да докпат някви пари!Кога ножа е опрел кокаля-най- се играе.3-ия кръ Борусия Д-ок,няма да се дава по ТВ,но все пак щеше да има приходи....
хубаво,нека ходят по банско и Боровецф,аз съм ЗА Стрелча,там да идат.....
Who-Cares-About-MaMind!?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|