Тема
|
Ще дойде и нашия ред
|
|
Автор |
Pocho (човек) |
Публикувано | 03.05.04 13:58 |
|
Вярно че няма да е тая година-може да не е идругата но ще стане! Ина нас трябва да ни се случи нещо хубаво!Не може в ръководството да няма поне един който да мисли и за отбора освен за парите.Не трябва да се губят поне мачове от посредствени отбори! 
|
|
Тема
|
Re: Ще дойде и нашия ред
[re: Pocho]
|
|
Автор | lRON BRlGADE (Нерегистриран) |
Публикувано | 03.05.04 17:18 |
|
Tipichen optimizam na chowek, koito e dalech ot kuhniata na neshtata. Ne se obijdai brato, no ne vijdam toya optimizam na kakwo se krepi. Neshtata naistina sa malko po-dobre ot minali godini, no za sajalenie ne se wijda generalen kurs kam oprawiata, a towa ni ebawa maikata kato publika:(
|
|
|
"Не трябва да се губят поне мачове от посредствени отбори!" -
Важното е хикс да става ,че да не се червя пред другарите! 
ами аз искам да не ме прекъсвате два пъти госпожа,по-подробно да ме чуете
|
|
Тема
|
Re: хм
[re: KaMuKaD3e]
|
|
Автор | lRON BRlGADES (Нерегистриран) |
Публикувано | 04.05.04 11:52 |
|
Abe moje i da se pada, ma da se pada s chest i borba, a ne s pozor kato s chorbata!
|
|
|
Имах напредвид че трябва да се играе футбол -не да сме жертвено агне! Може и да се губи но не с 4;0 от отбор без футболисти като Спартак Вн. Нас ни имат за обречени сякаш! Кой отбор скоро са победили Спартак с 4 гола?
|
|
Тема
|
Re: хм
|
|
Публикувано | 09.05.04 17:45 |
|
Ne ni imat. Nie sme si obrecheni. Prosto dokato toa klub se wodi ot bezordni tarikati sas selska psihika towa niama da se promeni.
|
|
Тема
|
Едно еретично мнение
|
|
Автор |
PeterPaп (стар познайник) |
Публикувано | 12.05.04 00:25 |
|
Според мен нашият ред може дойде само, ако отборът отпадне в Б група и поседи там някой и друг сезон. Само така той може да се "очисти" от некадърни управници и футболисти, които са се бетонирали там и се чувстват прекрасно в "златната среда".
Припомням, че с такъв "сценарий" Литекс и Локо Пловдив станаха шампиони...
|
|
Тема
|
Re: Едно еретично мнение
[re: PeterPaп]
|
|
Автор |
Pocho (човек) |
Публикувано | 12.05.04 09:51 |
|
И това е решение пък и стая игра са точно за "Б"група.Макар че има и друго решение!Убеден съм че в клуба или извън него има достатъчно хора които милеят за клуба.Ако в управата има такива нещата ще вървят!
|
|
Тема
|
Re: Едно еретично мнение
|
|
Публикувано | 13.05.04 10:58 |
|
Ma vie ste bili genii be! Toa scenarii triabwa da go predloja na rakowodstwoto. Moje i da se naviat.
AIDE NEMA NUJDA DA IZPADAME! Shoto vie she si sedite w kwartalnoto kafe i she otrichate che imate neshto s toa otbor, a az i tia kato mene she hodime da bereme srama po Kurtovo konare i Ginci
|
|
|
"Култът към личността" е болестно състояние,особено ако самият култ е насочен към "насочващия".
Сам ще си създадеш неприятелска среда ако твърдиш,че всеки различен от теб е по-калпав!
Приликата с действителен Хитлер е случайна (или минимална)  
Мачът в Куртово конаре може:
а) да бъде гледан с агитката
б) да бъде гледан без агитката
в) да бъде гледан по телевизията
г) да бъде слушан по радиото (в кафенето или вкъщи)
д) да бъде пренебрегнат
Каквото и да избера все ще съм си буфер!!!
Тука сме демократична конституционна република и всеки ще си прави каквото си иска ,поемайки си отговорността!
ами аз искам да не ме прекъсвате два пъти госпожа,по-подробно да ме чуетеРедактирано от ЩУPMAH на 13.05.04 21:41.
|
|