|
Тема
|
из 7 дни СПОРТ
|
|
Автор |
KaMuKaD3e (и кво ли още не) |
Публикувано | 09.05.04 11:07 |
|
" Иво Тонев:
Имаше малшанс, а не уговорка
Гарантирам, че играхме за победа през 90-те минути - успокои крещящите фенове след мача пред стадиона изпълнителният директор на Локомотив Иво Тонев. Според шефа на "железничарите" Локомотив е изпуснал доста чисти положения и единствено шансът, а не уговорката, е попречил на домакините да спечелят.
- Просто сме слаби. Не сме продавали мача. Уведомих президента на клуба Николай Гигов, който е в Париж, че сме паднали заслужено."
МЪРЛЬО ВЪЪН!!!
 ВСИЧКИ ВЪН
ами аз искам да не ме прекъсвате два пъти госпожа,по-подробно да ме чуете
| |
|
Тъпанари!
Всяка година все малшанс накрая имаме   
| |
|
Че са слаби е видно!Каза ли той на феновете какво ще направи за да станат по-силни-не нали?И какво като информира Гигов -пука му на него!Последните два мача 100% ги продадоха-нищо лошо щом могат но те през целия сезон не изиграха достойно нито една среща.
| |
Тема
|
Re: из 7 дни СПОРТ
[re: Pocho]
|
|
Автор | Psihi (Нерегистриран) |
Публикувано | 09.05.04 17:37 |
|
A beshe li niakoi ot vas na macha vchera a? Iobshto ne moje i da stava duma za ugovorka neeeeeeeeeeeeeeeeee. Doncho tcel mach igra ama nema shans nali. 3 pati sam sreshtu debelia ama pusti kasmet a? Tciganeto ne znaeshe kade se namira. Vrachanskata kurva tolkoz i si moje ta za tva igra nali. Smenia Radi ivanov shtoot beshe slab sigorno a? Vadi zashtitnik i puska napadatel da da moje da igraem samo s 2 -ma otdzad i da e po lesno da ni nabutat gol a? Dobre che pazi po ne Galev ta ni spasi ot razgrom. Plamen Krumov 10 godini go uchat da igrae half toia go puska desen bek i kazva che ne moje da igrae a? Kvo e tva be? Jasen e nai dobria trener a? I ne e ot Plovdiv nali? I ne e igral u Botiafffffff?
Shto ne si ebat maikata site a?
LOKO E ZA NAS. SRAMA E ZA VAS
SAMO LOKO    
| |
Тема
|
[re: Psihi]
|
|
Автор | lRON BRlGADES (Нерегистриран) |
Публикувано | 09.05.04 17:46 |
|
Abe az ne sam bil ama samo ot reportaja mi stana yasno za kakwo ide rech. Ne bili prodali macha - kura mi! Kakto i da e, twa se ochakwashe. Loshoto e che taya sedmica Yasen si podpisa ostawkata. Mnoo mi e simpatichen, no triabwa da si hodi. Prosto se widia che ili ne moje, ili se ostawiat da go praat na lud, ili i dwete. Vaprosat e koi she doide? Ako doide de. Abe interesni momenti ni chakat.
| |
Тема
|
[re: Psihi]
|
|
Автор |
Pocho (човек) |
Публикувано | 10.05.04 14:54 |
|
Ами какво да ти кажа - цял сезон ли нямаха шанс?Все на тях не им върви!Касмета винаги е на страната на по-добрия.Не са обаче чак толкова слаби че да ги бият Ботев и Спартак Вн-Продадоха и двата мача!Пък като не могат да си ходят има и такива сред младите които ще играят поне със сърце.Щях да забравя -като си тръгват неможещите да вземат и Ясен!
| |
Тема
|
[re: Pocho]
|
|
Автор | lRON BRlGADES (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.05.04 07:39 |
|
Abe da ti kaja she se postaraem da si go vzemat ma she widim kakwo she stane....
| |
|
|
|
|