Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:25 22.07.25 
Хуманитарни науки
   >> Логика
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Zadachata s dvata prezervativaнови [re: vAmpir]  
Автор naee ()
Публикувано01.07.00 19:21

Задачата има решение само ако на жената не й пука, т. е. ако евентуално тя има СПИН. Иначе не виждам изход.

Тема Zadachata s dvata prezervativaнови [re: naee]  
Автор vAmpir ()
Публикувано02.07.00 18:18

Ne, zadachata e takava kakvato sum ja napisal i v neja njama NIKAKVI ulovki ot roda na tova na koi mu puka. Reshenieto e chista kombinatorika i to elementarna, trudnostta idva ot tova, che otgovorut e naistina edinstven! Izbrah tazi situacija, zashtoto, spored men, izglejda po-istinska ot tova da zatvarjam tigri v stai ili pribori za hranene v kovchejeta ot stari maistori ;-)

Тема Zadachata s dvata prezervativaнови [re: vAmpir]  
Автор zh ()
Публикувано02.07.00 21:09

здрасти, Вампир! ника ти е убийствен!!!:))))) че има решение, има. ама си е гадна работа. два презерватива - четири повърхности. ето алгоритъма: 1я мераклия използва двата пр. един върху друг. така остават чисти вътр.страна на горния и външната страна на долния. 2я му колега взима горния използван- вътр. му страна е чиста. 3я подобен използва от 1вия долния пр. като го обръща. слага върху него другия. така се използва за жената една и съща повърхност, а трите други - за мъжете. ама не ми се мисли как ще си ги слагат! и в крайна сметка ще си поемат рисковете на професията:)))))

Тема Zadachata s dvata prezervativaнови [re: zh]  
Автор vAmpir ()
Публикувано02.07.00 21:55

CONGRATULATIONS!!! Naistina ne ochakvah tolkova burzo reshenie ;-) Kato se ima pred vid burzinata ti i temite ti po-nadolu, da ne si fizik/fizichka :-)))))

Тема не за пр-те:)нови [re: vAmpir]  
Автор zh ()
Публикувано02.07.00 23:35

не, не съм физичка. физиката е интересна наука, но изисква повече от приложна мисъл, каквато донякъде имам. надзъртам в клуб физика и съм засичала ника ти там. ти физик ли си? а тоя ник... какво пиеш? кръв или други червени течности???;))))

Тема ;-)нови [re: vAmpir]  
Автор Gasp ()
Публикувано03.07.00 11:23

E tova si e naistina "prilojna logika"...:) Pozdravlenia za zadachkata kravopiec :), jalko samo che vchera ne biah on-line...Znaesh li, struva mi se, che taia zadachka sam ia chuval niakade i predi...

Тема ДА НЕ Е НЕГОВА! ПЛАГИАТСТВА !нови [re: Gasp]  
Автор CRUSH DIVINE ()
Публикувано11.07.00 16:47

да бе изплагиатствал и мозък!?

Тема ;-)нови [re: Gasp]  
Автор Затворник ()
Публикувано11.07.00 20:52

Има я за хирурзи и ръкавици, ама с презервативи ми хареса повече. Само незнам третия как ше се оправи- то ще е една лизгавица, като през Първата Световна :-), може горния да остане вътре. Абе, няма аз да ги мисля, да си имат достатъчно презервативи.

Тема Opa, chakai malko... [re: CRUSH DIVINE]  
Автор Gasp ()
Публикувано12.07.00 16:59

Hei, hei priatel, Az ne sam kazal, che picha ia e vzel ot niakade taia zadachka i ne e negova. Kazah samo, che mi se struva poznata. Po-skoro imah predvid, che naistina sam chuval neshto podobno. Osven tova, kakto se kazva Bg-to e malko...znae li chovek s koi si pishe v momenta? To tova si e chast ot trapkata razbira se i ot kefa na tia klubove... Chestno kazano ne mi haresva tova deto si go napisal, bez da znaesh koi e napisal zadachkata vednaga da se izkazvash taka...Az ne bih go napravil. Ne vijdam zashto choveka da ne si ia e izmislil tazi zadachka, taka ili inache te tezi zadachki ot hora sa izmisleni i prodaljavat da se izmisliat. A i pomisli malko: Zashto shte mu e da kazva, che e negova, ako ne e? -Nali vednaga shte naskachat hiliada goveda, za da go obviniat v plagiatstvo ;-). Taka che logichno poglednato mislia, che ti si v greshka. Pozdravi, Gasp

Тема ;-)нови [re: Затворник]  
Автор Gasp ()
Публикувано12.07.00 17:06

Da be, Moje bi za tova mi se stori poznata. I na men mi se vartiaha niakakvi kasapi ili genekolozi v glavata ;-), no vse pak mislia che tam i uslovieto beshe po-razlichno. A za tova, che e po-interesno s prezervativi...ami niakak si po-goliama e trapkata, a pak i prakticheskoto prilojenie na zadachkata ne e za ispuskane...;-))))E, az lichno ne bih se probval...ama otkachalki vsiakakvi.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.