|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Zadachata s dvata prezervativa
[re: vAmpir]
|
|
Автор |
naee () |
Публикувано | 01.07.00 19:21 |
|
Задачата има решение само ако на жената не й пука, т. е. ако евентуално тя има СПИН. Иначе не виждам изход.
| |
Тема
|
[re: naee]
|
|
Автор |
vAmpir () |
Публикувано | 02.07.00 18:18 |
|
Ne, zadachata e takava kakvato sum ja napisal i v neja njama NIKAKVI ulovki ot roda na tova na koi mu puka. Reshenieto e chista kombinatorika i to elementarna, trudnostta idva ot tova, che otgovorut e naistina edinstven! Izbrah tazi situacija, zashtoto, spored men, izglejda po-istinska ot tova da zatvarjam tigri v stai ili pribori za hranene v kovchejeta ot stari maistori ;-)
| |
Тема
|
|
|
Автор |
zh () |
Публикувано | 02.07.00 21:09 |
|
здрасти, Вампир! ника ти е убийствен!!!:)))))
че има решение, има. ама си е гадна работа.
два презерватива - четири повърхности. ето алгоритъма:
1я мераклия използва двата пр. един върху друг. така остават чисти вътр.страна на горния и външната страна на долния.
2я му колега взима горния използван- вътр. му страна е чиста.
3я подобен използва от 1вия долния пр. като го обръща. слага върху него другия. така се използва за жената една и съща повърхност, а трите други - за мъжете.
ама не ми се мисли как ще си ги слагат! и в крайна сметка ще си поемат рисковете на професията:)))))
| |
Тема
|
[re: zh]
|
|
Автор |
vAmpir () |
Публикувано | 02.07.00 21:55 |
|
CONGRATULATIONS!!! Naistina ne ochakvah tolkova burzo reshenie ;-) Kato se ima pred vid burzinata ti i temite ti po-nadolu, da ne si fizik/fizichka :-)))))
| |
Тема
|
не за пр-те:)
|
|
Автор |
zh () |
Публикувано | 02.07.00 23:35 |
|
не, не съм физичка. физиката е интересна наука, но изисква повече от приложна мисъл, каквато донякъде имам. надзъртам в клуб физика и съм засичала ника ти там. ти физик ли си?
а тоя ник... какво пиеш? кръв или други червени течности???;))))
| |
|
E tova si e naistina "prilojna logika"...:)
Pozdravlenia za zadachkata kravopiec :), jalko samo che vchera ne biah on-line...Znaesh li, struva mi se, che taia zadachka sam ia chuval niakade i predi...
| |
|
да бе изплагиатствал и мозък!?
| |
|
Има я за хирурзи и ръкавици, ама с презервативи ми хареса повече. Само незнам третия как ше се оправи- то ще е една лизгавица, като през Първата Световна :-), може горния да остане вътре. Абе, няма аз да ги мисля, да си имат достатъчно презервативи.
| |
|
Hei, hei priatel,
Az ne sam kazal, che picha ia e vzel ot niakade taia zadachka i ne e negova. Kazah samo, che mi se struva poznata. Po-skoro imah predvid, che naistina sam chuval neshto podobno. Osven tova, kakto se kazva Bg-to e malko...znae li chovek s koi si pishe v momenta? To tova si e chast ot trapkata razbira se i ot kefa na tia klubove...
Chestno kazano ne mi haresva tova deto si go napisal, bez da znaesh koi e napisal zadachkata vednaga da se izkazvash taka...Az ne bih go napravil. Ne vijdam zashto choveka da ne si ia e izmislil tazi zadachka, taka ili inache te tezi zadachki ot hora sa izmisleni i prodaljavat da se izmisliat. A i pomisli malko: Zashto shte mu e da kazva, che e negova, ako ne e? -Nali vednaga shte naskachat hiliada goveda, za da go obviniat v plagiatstvo ;-). Taka che logichno poglednato mislia, che ti si v greshka.
Pozdravi,
Gasp
| |
|
Da be,
Moje bi za tova mi se stori poznata. I na men mi se vartiaha niakakvi kasapi ili genekolozi v glavata ;-), no vse pak mislia che tam i uslovieto beshe po-razlichno. A za tova, che e po-interesno s prezervativi...ami niakak si po-goliama e trapkata, a pak i prakticheskoto prilojenie na zadachkata ne e za ispuskane...;-))))E, az lichno ne bih se probval...ama otkachalki vsiakakvi.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|