|
Тема
|
мечка на пътечка
|
|
Автор |
Tani4ka-2OO8 (Таня) |
Публикувано | 26.01.10 13:10 |
|
попитаха ме какво ще правя ако срещна 'мечка на пътечка'. това ме обърка и най-вече защото не съм наясно как да тълкувам този израз. от един друг клуб ме посъветваха че това мога да науча отговора оттук.
каква е тази пътечка с мечка?
усмихни се :)
| |
|
Въпросът, който са ти задали не е езиковедски, а житейски. Попитали са те какво ще правиш, ако попаднеш в непредвидима ситуация, при която нямаш много време за обмисляне, правене на справки, консултации, а трябва да вземеш незабавно най-точното решение, защото в противен случай последствията биха били много тежки.
| |
|
мдааа... след няколко дневно главоблъкане, това ще да е едно много точно обяснение. но не мисля че има готова рецепта по този въпрос. от друга страна фирмената култура някак си не е като в казармата, както ми обясни приятелят ми. има си делова култура и а и не взимам решението за 5 секунди под влияние на емоцията. но както и да е... ще имам възможност да се доказвам много в подобни ситуации.
усмихни се :)
| |
|
:) отговора е лесен - намазваш се цялата с лайна, и се преструваш на умряла :)
предполагам , ще ще те попитат от къде ще намериш лайна толкова бързо ? - не се безпокой, ще има , много :)
| |
|
А хрумна ли ти, че с този въпрос биха могли да се интересуват от евентуалното ти поведение в случай, че намирайки се на много тесен горски път срещнеш представител на вида Ursus? Не виждам, защо това тълкуване се пренебрегва до момента.
| |
|
Лично аз пренебрегнах тая хипотетична ситуация, след като прочетох предисторията на въпроса, дискутирана в съседния клуб. Там става ясно, че битието на питащата изключва среща с жив представител на вида Ursus.
| |
|
|
|
|