|
Тема
|
С Черно Море... много е добре
|
|
Автор |
lnglourious (Capitan) |
Публикувано | 02.12.12 18:30 |
|
Втори поред силен мач на нашите. Не знам обаче морето до колко са мерило? Особено при положение, че изпуснаха няколко чисти положения и удариха 2 греди. Хареса ми, че се игра с желание и хъс през цялото време, а имаше и не лоши отигравания от Гаджев и Силва. Мулдер обаче летеше навсякъде и е играч на мача сигурация
П;С: А ето го и момента на мача
Редактирано от lnglourious на 02.12.12 18:30.
| |
Тема
|
Re: С Черно Море... много е добре
[re: lnglourious]
|
|
Автор |
TCNQ () |
Публикувано | 02.12.12 19:08 |
|
Мюлдер напомни за силните си мачове, а пък с дабъла направо изби рибата!
Реално ние вкарахме почти всичко, а морето изтърваха всичко.
Бодичекът пък е емоцията на полусезона ако не влезнем в рубриката на Евроспорт, те къде съм!
| |
|
Добър мач на момчетата, особено крайните защитници и крилата. Влади Гаджев също се представи добре, по-офанзивни функции по-добре му прилягат. Прохазка му липсва самочувствие малко, пасовете напред са му трудни. Като цяло в този дъжд този резултат е прекрасен, но моряците можеше и да вкарат поне 1 гол.
Сега е важно да бием Славия и да стягаме редиците за тежките гостувания напролет. Вие ако сте песимисти, аз съм оптимист:)
YOU FUCK WITH ME, YOU FUCKING WITH THE BEST!!!
| |
Тема
|
[re: lnglourious]
|
|
Автор |
sky76 (On The Ball) |
Публикувано | 02.12.12 19:36 |
|
Гледах мача, доволно, но дето викаш ЧМ едва ли са критерий! Дано да вървим в тази посока и с някой читав трансфер и добра подготовка да се представим на ниво през пролетта!
| |
Тема
|
[re: sky76]
|
|
Автор |
lnglourious (Capitan) |
Публикувано | 02.12.12 20:10 |
|
Много е важно да се обиграе постоянен състав щото до сега поради различни причини все се меняха играчи и позиции.
| |
|
Гаджев и срещу Етър показа добри неща. дано почне по-малко да се нерви и повече да играе, но е истина, че офанзивната позция си му е по на сърце. А мача със Славия трябва да го вземем та поне едно положително дерби да запишем. Димов направи не лошо впечатление като защитник. Имаше едно две влизания на ниво.
| |
|
Поредния грандиозен син спектакъл!
Илиян доказа класата си!
Европа трепери!!!
| |
|
|
|
|