Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:14 08.07.25 
Футбол
   >> ФК Левски - Сф
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Трагични!нови  
Автор TCNQ ()
Публикувано19.11.12 08:10

Това е краткото определение! Всички по-натопорчени мачове - трагични!
Безидейни, бавни, мекушаво-слаби, трагични! Абсолютно прав е Генчев, че 2:1 е най-малкото, което оттървахме! Сега остава и Славия да ни вземе някоя и друга точка, и ще направим голям шлем - без победа в столично дерби, загуба от основния конкурент и резил в ЕКТ.
Да довършват сезона и да правят кардинални промени. То и 1 стига, ама надали ще им стиска да я извършат...

Тема Re: Трагични! [re: TCNQ]  
Автор pirx (crazy diamond)
Публикувано19.11.12 09:17

Да Илиан загуби трите най важни ма4а за полусезона и не искам да бързам, но май се оказа мишок. Не може да играеш срещу бърз отбор като Гората с Йовов, Старокин и Марсиньо.

Отборът ни е беззъб, това е...но прогрес има, като си спомним къде бяхме миналата година, въпросът е дали футболистите са виновни или Илиан (съблекалнята май е изпусната, ако това е така Илиан вън.)

«Щастие за всички даром и нека никой да не бъде пренебрегнат!»

Тема Re: Трагични!нови [re: pirx]  
Автор lnglouriousМодератор (Capitan)
Публикувано19.11.12 09:48

Абе прогрес...това е защото ни беше такава програмата. Ти гледай пролетта с гостуванията в Пловдив, Ловеч, Бургас и софийските дербита. Да ти кажа аз не виждам особена разлика от времето на Гонзо като треньор и сега. Единствено при Ясен с Гарата дето имахме добър период и това беше.
А съблекалнята отдавна е изпусната, то се вижда.

Тема Re: Трагични!нови [re: TCNQ]  
Автор lnglouriousМодератор (Capitan)
Публикувано19.11.12 09:52

Недей така. Според Гаджев сме били изцяло равностойни и Лудогорец са ни били с късмет, а според Илиян си имаме класа, но сме прегорели от много желание

Не знам защо последните сезони все се получава така, че ние феновете гледаме един мач, а футболистите и треньорите друг ?

Тема Re: Трагични!нови [re: lnglourious]  
Автор pirx (crazy diamond)
Публикувано19.11.12 10:37

това верно ли са го изсипали. Вън тогава. те ако бяха малко по концетрирани отивахме на поне 4-1 (ако не беше вратарския гол на ген4ев, друг щеше да влезе) , както ни изпусна и 4орбалъспор, можеха поне 3 да ни лепнат.

«Щастие за всички даром и нека никой да не бъде пренебрегнат!»

Автор TCNQ ()
Публикувано19.11.12 10:39

"Не съм вярвал, че ще го кажа, но дори при Гонзо Левски стоеше по-футболно"
цитат

Автор TCNQ ()
Публикувано19.11.12 10:41

Според мен има следната зависимост: Класа->Самочувствие->Спокойствие->Игра->Резултати.
Ние нямаме нито едно от тези. Резултатите са постигнати крайни цели, а не да бием Гоце Делчев тоя уикенд.

Тема Re: Трагични!нови [re: TCNQ]  
Автор dany_m111 (старо куче)
Публикувано20.11.12 18:18

Прибързано ще е да се махне Илиян сега. Играем слабо, но напредък има определено. Не съм съгласен, че изглеждаме по-зле отколкото при Гонзо. Искам да видя след още една подготовка дали ще има промяна в играта, защото проблясъци имаше по-рано през сезона(па макар и срещу трагичен вариант на Черно море примерно).

Тема Re: Трагични!нови [re: pirx]  
Автор dany_m111 (старо куче)
Публикувано20.11.12 18:25

футболистите може да са виновни, но кой ги селектира? Нали му се даде карт-бланш на Илиан? Колко нови доведе. Евертонеца с 0 мача последните 3 години, световния шампион дето има 5 мача от 2 години и т.н. Прохазка за чий хуй е на пейката особено след силния старт? Не съм му ги избирал аз играчите. По тая точка никой друг не му е виновен.

Тема Re: Трагични!нови [re: dany_m111]  
Автор jdefoe (седалкотрошача)
Публикувано20.11.12 19:13

Естествено, и на мен ми се иска да видя прогрес. Така се случи, че съм наблюдавал може би 4 мача сумарно до този момент, те повечето бяха важни, при другите не бях на стадиона. Те обаче бяха сравнително лесни домакинства на Герена.

Реално, 1 дерби не сме взели като хората, а в 80% си падаме като круши. Даже Литекс не заслужаваха загуба, а Локото пък, дето всеки ги биеше, нас ни прецака. Остава ни Славия - и там не се знае, ако решат да играят. Те колкото за нас си имат футболисти.

Напредък спрямо Гонзо има само при класирането. Нищо друго не е променено позитивно, при него имаше ПРОФЕСИОНАЛИСТИ в центъра на защитата като Рисп и Диамунтен (не искахме да им дадем повече от 3 или пък 6 месеца, като се знаеше, че по-добри от тях няма да пристигнат).

На крилото имаше един необуздан в началото Калво, той после почна да става по-ефективен, и хоп, вратата.

Имахме страшно качествен играч и сърцат ЛЕВСКАР като Цветков, сега не е при нас. А той е от малкото, които обичат отбора.

Пристигна Рамос, който като кондиция е ок (Марсиньо и кондиция май няма), но не съм видял досега чисто да излъже човек, и да я центрира добре топката, както примерно съм виждал Райков, виждал съм и други по фланга. Калво също имаше лош завършващ пас, но пък при финтовете ми се стори леко по-добър от Рамос. Само леко обаче, тези хора са нива под Жоазиньо и Зе Соарес.

Карвальо е добре, че дойде, но няма подкрепа. Прохаска не му дават и една възможност след грешка.

Илиян казал: "Василев е добър, ама ако може да не му бият отдалеч". Беше казал след чорбата, че халфовете ни не обичали директна игра и единоборства. След Лудогорец - "Вкараха ни гол от тъч, а ние се бяхме подредили като за корнер".

Тези три изказвания, добавени към безумното: "Мачът Лудогорец - чорба не ме интересува" са ми достатъчни. Не съм изненадан от Илиян. Беше много силен играч иначе.

Да взимат белгиец, холандец, или португалец за треньор, и да купим по-евтини, но тичащи негра, и бразилци. Простичко е.

Този тим ще се промени от 4 нови човека. Които да тичат. И да бият към вратата. Толкова е ниско нивото, че който и нов да дойде, няма да е по-слаб от сегашните набедени звезди.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.