Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:06 17.06.25 
Футбол
   >> ФК Левски - Сф
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Преди Литекс. После може и "след".  
Автор jdefoe (седалкотрошача)
Публикувано05.10.12 13:46

Никой от нашата публика не е длъжен да харесва, или да не харесва Стоичков. Аз вече си мисля, че силно арогантния подход към него е неуместен, по-скоро може да има по-шеговити скандирания, но публиката на Левски не е изобретателна в майтапите, тя е изобретателна в рафинираната и директна злоба, за жалост. И за другите публики е валидно, така е у нас, няма как.

Та ние сто години не можем да измислим нещо, което да е различно от "Българи юнаци". Отклоних се.

По отношение на мача. Притесни ме фразата на Илиев: "Станислав Ангелов е мъжко момче, ще СТИСНЕ ЗЪБИ и ще играе срещу Литекс."

Ето тук има проблем. Изглежда, съставът ни се състои от около 14 човека, а други просто няма. Нулева интеграция от страна на треньора. Това не е от Илиян само, всеки при нас го прави.

За сравнение, даже тимове като Мура и Сараево имаха и силни смени в теченията на мачовете, нали ги гледахте? Те даже преобърнаха и нещата в тяхна полза.

Кои са контузени? 3-4 човека са. Не е краят на света, че за всичко да се използва Пелето. Диамунтен каторжник ли е?

И всъщност, от Илиян ли зависи това? Може би не напълно, но в някаква степен за комплектоването на по-широк състав е отговорен точно той.

И какво толкова като го няма Гаджев? Излез със Силва и Карвальо примерно, натисни, рискувай...

Не знам обаче как би приела публиката този ход. По наблюденията ми, тя сякаш също си свикна с това 4-3-3, с 1 отпред.

И ако някой тръгне да променя нещо, май не е готова да приеме. Не знам.

Тема Re: Преди Литекс. После може и "след".нови [re: jdefoe]  
Автор lnglouriousМодератор (Capitan)
Публикувано05.10.12 14:33

Maй с Диамутен приключхме отношения преди няколко седмици и не е вече част от клуба. Иначе мен ми е по-странно, че се спряга Старокин да замести Гаджев довечера, което е не добър ход отвсякъде.

Автор TCNQ ()
Публикувано05.10.12 21:29

В тази формация Пелето е незаменим, а в хода на мача Илиян показа добра стратегия.

Тема Re: Преди Литекс. После може и "след".нови [re: TCNQ]  
Автор sky76 (On The Ball)
Публикувано07.10.12 00:06

Абе, важното е да се плюе по Илиян! Някои хора забравят какво беше Левски преди точно една година и на кое място се намираше! Сега са недоволни, че не сме 10 точки през Разград.... Имали сме само 14 футболсти... Преди година и 4 читави нямахме!

Тема Re: Преди Литекс. После може и "след".нови [re: sky76]  
Автор TCNQ ()
Публикувано07.10.12 10:57

Има трески за дялане и Илиян. Не е нормално селтекса да ни натискат на нашия стадион, както и второто полувреме с доко сф! Някак си не е истински мотиватор, не командва на 100 % отбора. Както каза Пелето, играем като дробове, увиснало и отпуснато, стръв повече трябва. За мача с прасетата трябва още първите 20 мин да се насерат и оттам нататък (че и до там) да се забавляваме с една хубава голеада. За целта сред титулярите трябва да е Гаджев, че и Йовов.

Автор Vendome (Duke)
Публикувано07.10.12 14:06

Аз също имам забележки към Илиан, но айде пак а се сетим, че не той определя средствата за трансфери и е действал според бюджета за нови играчи. А този бюджет, явно не е предвиждал селекция с над 12-13 нови играчи и дълбочина на състава.

Тема Re: Преди Литекс. После може и "след".нови [re: Vendome]  
Публикувано07.10.12 14:40

Всеки има забележки към Илиян, но Моу няма да дойде на Герена! Трбва да се отбележи факта, че има значителен прогрес. Също трябва и да се гледа реално на положението, а то е, че Разград са по-напред от нас. И отбора им е една година по-сработен, а и чисто организационно са по-напред. Ние реално градим нещо от няколко месеца, а вече искаме резултати като Челси!

Автор lnglouriousМодератор (Capitan)
Публикувано07.10.12 18:58

Градим нещо от нищо щото са ни такива управниците. През седмицата стана дума за БАТЕ и няма сега пак да повтарям нещата.
Иначе по темата, честно казано не ми харесва играта на отбора от началото на сезона. Да, има победи, но те са повече на мускули и индивидуални качества (най-вече на Карвальо) отколкото на показан футбол. Играе се мъчно, на моменти дразнещо бавно и сковано... Отделно има играчи, които за мен като качество не са на нивото за Левски. Незнам. Не искам да критикувам Илиян обаче не е това играта ни за момента.

Редактирано от lnglourious на 07.10.12 18:59.

Тема Re: Преди Литекс. После може и "след".нови [re: lnglourious]  
Публикувано07.10.12 21:35

Това питам и аз хората, които гледат!! Илиян ли е виновен, или просто с този матрЯл, толкоз???

Автор jdefoe (седалкотрошача)
Публикувано08.10.12 12:05

Е ако старшият треньор не е отговорен за играта на отбора, кой да е?
Едва ли Батков е гледал внимателно кой е Жоа Силва. Батков отговаря за това дали да е Илиян, или не, думата има и Тонев.

Но типа игра, схема, състав би следвало да са на Илиян. И в този аспект няма никакво желание за експеримент, няма желание този състав малко да се разшири, Жоао примерно поне 1 мач да си почне отначало, и т.н. Схемата си остава каквато е, Пелето както при други просто си пълни дупки, зависим ОТНОВО от 1 човек. Недопустимо е това...

Като мотиватор е ясно, че е кръгла нула. Никой няма да тръгне да играе храбро точно за него, просто такъв му е натюрелът на Илиян. Нито за миг не е усмихнат, нито за миг не е ясно какво точно говори или мънка, за мен дори Ясен е по-добро решение, ако тръгна да ги сравнявам. Макар пак да си е същият.

Мачът с Литекс си беше за равен. Късмет бе, че го спечелихме. Гледах го сравнително внимателно - играта ни бе нестройна, като ни изравниха, нямаше кой да посрещне Миланов, вратарят не беше виновен според мен.

Сега, преди чорбата ще видим как ще се подходи. Нищо изненадващо - съперникът "няма да го интересува" Илиян, и няма да е проучен добре. А се налага, имат 4 победи в 5 мача и са тим, който не е далеч от нас като ниво - да не се заблуждаваме, че сме кой знае какви сега.

Нямаме играчи за масиран натиск. Нямаме го този Боримиров, който беше истинската душа на тима - изнася, бори се, пресира, бележи. Богатство огромно беше. Няма го Жо на левия фланг - играеше добре и напред, и в защита.

Само умната игра на Базил може да помогне, но той е сам, Бенжелюн го познава добре, имайте предвид, Родригес също.

Като го познават, трябва нещо ново да измислим, и то точно Илиянчо, но него съперниците не го интересуват, ако помните.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.