Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:37 12.07.25 
Футбол
   >> ФК Левски - Сф
*Кратък преглед

Тема Единственото позитивно в мача е...нови  
Автор Жopo Лeвckapя (планинар)
Публикувано29.09.12 20:43

...червения картон на Гаджев. Един мач наказание - радост, два мача наказание - голяма радост, а ако са три.....ще полетя в космоса.......................

Тема Re: Единственото позитивно в мача е...нови [re: Жopo Лeвckapя]  
Автор falkenbach (municipal waste)
Публикувано30.09.12 10:27

определено трябв да му шибнат солидна глоба.
хубаво е да си почине поне 2 мача според мен, за да стане наясно със себе си

NO GODS, NO MASTERS!

Тема Re: Единственото позитивно в мача е...нови [re: falkenbach]  
Автор Жopo Лeвckapя (планинар)
Публикувано30.09.12 10:52

Ако си почине два мача ще е аут за партията, което е много добър шанс за Прохазка да се докаже и да го измести от титулярното място. Няма такава селска постъпка просто, пред мен стана видях го много добре. Аз разбирам да беше топката в тях и да трябваше да се бави време, ама при положение, че взимаме владението и съдията дава авантаж то не мога да го проумея. Още съм много афектиран, никой не ни е виновен, никой не ни е длъжен.

Тема Re: Единственото позитивно в мача е...нови [re: Жopo Лeвckapя]  
Автор jdefoe (седалкотрошача)
Публикувано01.10.12 18:54

Това е преценката на Илиянчо - Иво Иванов централен, Гаджев - основна фигура, Прохаска - забит на майната си, Силва - нулева помощ за него.

Марсиньо не играел май кой знае какво.

Локото ще го бият още 10 отбора до края, но ние подобно на пролетта ще врътнем хикс.

Тотално неадекватно изказване на Батков след мача. Него виня, че не залага на хора от Запад, нека не са с биография, но да дойдат тук за 15-20 хиляди евро на месец. Веднага ще има разлика!!!!

Ама да дойде и да му се каже - ако смяташ, че някой е много слаб, не го използвай. Защото това е май случаят с Гаджев.

Опасявам се, че битките със латексите и свинете няма да са много щастливи.

За Илиянчо нямам думи - Прохаска, национал, да го духа, 400 000 евро нападател - да го духа, Иво главата твърд титуляр, държане на 11 твърди титуляра, и ако някой се пребие - Пелето.

Еми то всеки може да е треньор на клуба ни. Аз съм сигурен, че ние тук в дира ще сме по-мъдри. Имаме повече образование от тези селяндури, между другото.

Редактирано от jdefoe на 01.10.12 18:55.

Тема Re: Единственото позитивно в мача е...нови [re: jdefoe]  
Автор tonzosjustice ()
Публикувано01.10.12 21:43

Време е да разберете или по-скоро да спрете да не разбирате "класата на Левски". Литекс ще ви удари хикс, после ние ви бием едно на нула и край.

Но дори и да биете, то няма как да преборите Лудогорец тази година, които ще бъдат най-убедителният шампион на България от много време насам.

Редактирано от tonzosjustice на 01.10.12 21:44.

Автор lnglouriousМодератор (Capitan)
Публикувано01.10.12 22:06

С последния абзац няма как да не се съглася

Тема Re: Единственото позитивно в мача е...нови [re: tonzosjustice]  
Автор lnglouriousМодератор (Capitan)
Публикувано01.10.12 22:10

Точно си мислех днес по едно време. Дали си заслужава титлата тия пари дето хвърля Домусчиев ? Освен за неговия си отбор и за стимулиране на трети отбори да скачат на конкурентите и за база и т.н. То вярно че хората са казали, че кеф цена няма ама все пак. Едва ли ще влязат в ШЛ, за да избият нещо.

Тема Re: Единственото позитивно в мача е... [re: jdefoe]  
Автор redo (hardcore)
Публикувано01.10.12 23:27

иво иванов не е в левски повече от месец сигурно... с последния абзац и аз съм съгласен.

Автор pirx (crazy diamond)
Публикувано02.10.12 09:53

Имаме повече образование от тези селяндури, между другото.

Това определено е така вкл. и мутрата премиер, който се изживява като благодетел на футбола.

ВГ е леке, но в тези две срещи, дано съм лош пророк ще се види колко е важен за отбора.

А пропуснал си Бижутеро, той какво прави титуляр за сметка на Прохазка.

«Щастие за всички даром и нека никой да не бъде пренебрегнат!»

Тема Re: Единственото позитивно в мача е...нови [re: pirx]  
Автор TCNQ ()
Публикувано02.10.12 13:53

И аз това симислех, все пак Гаджев е наш юноша, знае за какво иде реч в дербито. Но напоследък е адски изнервен, което вероятно би довело до друго изгонване.
С Прохазка и Пелето като дефанзивни и титулярна защита съвсем нямаше и да ги мисля тези мачове...

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.