|
Тема
|
Единственото позитивно в мача е...
|
|
Автор |
Жopo Лeвckapя (планинар) |
Публикувано | 29.09.12 20:43 |
|
...червения картон на Гаджев. Един мач наказание - радост, два мача наказание - голяма радост, а ако са три.....ще полетя в космоса.......................
| |
|
определено трябв да му шибнат солидна глоба.
хубаво е да си почине поне 2 мача според мен, за да стане наясно със себе си
NO GODS, NO MASTERS!
| |
|
Ако си почине два мача ще е аут за партията, което е много добър шанс за Прохазка да се докаже и да го измести от титулярното място. Няма такава селска постъпка просто, пред мен стана видях го много добре. Аз разбирам да беше топката в тях и да трябваше да се бави време, ама при положение, че взимаме владението и съдията дава авантаж то не мога да го проумея. Още съм много афектиран, никой не ни е виновен, никой не ни е длъжен.
| |
Тема
|
Re: Единственото позитивно в мача е...
[re: Жopo Лeвckapя]
|
|
Автор |
jdefoe (седалкотрошача) |
Публикувано | 01.10.12 18:54 |
|
Това е преценката на Илиянчо - Иво Иванов централен, Гаджев - основна фигура, Прохаска - забит на майната си, Силва - нулева помощ за него.
Марсиньо не играел май кой знае какво.
Локото ще го бият още 10 отбора до края, но ние подобно на пролетта ще врътнем хикс.
Тотално неадекватно изказване на Батков след мача. Него виня, че не залага на хора от Запад, нека не са с биография, но да дойдат тук за 15-20 хиляди евро на месец. Веднага ще има разлика!!!!
Ама да дойде и да му се каже - ако смяташ, че някой е много слаб, не го използвай. Защото това е май случаят с Гаджев.
Опасявам се, че битките със латексите и свинете няма да са много щастливи.
За Илиянчо нямам думи - Прохаска, национал, да го духа, 400 000 евро нападател - да го духа, Иво главата твърд титуляр, държане на 11 твърди титуляра, и ако някой се пребие - Пелето.
Еми то всеки може да е треньор на клуба ни. Аз съм сигурен, че ние тук в дира ще сме по-мъдри. Имаме повече образование от тези селяндури, между другото.
Редактирано от jdefoe на 01.10.12 18:55.
| |
|
Време е да разберете или по-скоро да спрете да не разбирате "класата на Левски". Литекс ще ви удари хикс, после ние ви бием едно на нула и край.
Но дори и да биете, то няма как да преборите Лудогорец тази година, които ще бъдат най-убедителният шампион на България от много време насам.
Редактирано от tonzosjustice на 01.10.12 21:44.
| |
Тема
|
[re: jdefoe]
|
|
Автор |
lnglourious (Capitan) |
Публикувано | 01.10.12 22:06 |
|
С последния абзац няма как да не се съглася
| |
|
Точно си мислех днес по едно време. Дали си заслужава титлата тия пари дето хвърля Домусчиев ? Освен за неговия си отбор и за стимулиране на трети отбори да скачат на конкурентите и за база и т.н. То вярно че хората са казали, че кеф цена няма ама все пак. Едва ли ще влязат в ШЛ, за да избият нещо.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
redo (hardcore) |
Публикувано | 01.10.12 23:27 |
|
иво иванов не е в левски повече от месец сигурно... с последния абзац и аз съм съгласен.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
pirx (crazy diamond) |
Публикувано | 02.10.12 09:53 |
|
Имаме повече образование от тези селяндури, между другото.
Това определено е така вкл. и мутрата премиер, който се изживява като благодетел на футбола.
ВГ е леке, но в тези две срещи, дано съм лош пророк ще се види колко е важен за отбора.
А пропуснал си Бижутеро, той какво прави титуляр за сметка на Прохазка.
«Щастие за всички даром и нека никой да не бъде пренебрегнат!»
| |
Тема
|
[re: pirx]
|
|
Автор |
TCNQ () |
Публикувано | 02.10.12 13:53 |
|
И аз това симислех, все пак Гаджев е наш юноша, знае за какво иде реч в дербито. Но напоследък е адски изнервен, което вероятно би довело до друго изгонване.
С Прохазка и Пелето като дефанзивни и титулярна защита съвсем нямаше и да ги мисля тези мачове...
| |
|
|
|
|