Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:58 09.07.25 
Футбол
   >> ФК Левски - Сф
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Айде 6 от 6нови  
Автор sky76 (On The Ball)
Публикувано22.09.12 21:21

Нека тези, които са гледали мача да пишат в темата! Тези, които не са го гледали, но влизат тук да плюят по Илиян, нека да замълчат....

Тема Re: Айде 6 от 6нови [re: sky76]  
Автор Joaquin Archivaldo Guzman (БИГОРЕКСИК)
Публикувано22.09.12 21:56

Добър старт, но още не сме изиграли НИТО един сериозен мач. А, пардон - играхме ама паднахме от Сараево благодарение на некадърието на Илиян от Варна =)

Редактирано от Joaquin Archivaldo Guzman на 22.09.12 21:56.

Тема Re: Айде 6 от 6нови [re: Joaquin Archivaldo G]  
Публикувано22.09.12 22:01

Айде, айде! В сравнение с други години, направо сме великани! Сараево, ако ги хванем към днешна дата, си заминават без никакви грижи.

Публикувано22.09.12 22:04

Прав си,че старта ни е учудващо добър. Не помня от кога не сме стартирали толкова силно предвид това,че есенния сезон сме си дупки по принцип.
Но ако в първите 6 мача гостувахме на Лудогец или Латекс и бяхме със същия точков актив щеше да е друго. Тепърва предстоят важните мачове, а последния такъв го загубихме позорно в Сараево.

Автор Жopo Лeвckapя (планинар)
Публикувано22.09.12 22:07

Проспахме първото полувреме, не че нямахме възможности, но някак не бяха достатъчно нахъсани. Йовов изпусна две положения, от които едното беше от тези дето и аз дето окачих бутонките на пирона преди три години щях да вкарам

Иначе второто вдигнахме оборотите и закономерно си вкарахме два гола. Голям Карвальо, голям определено не съм сигурен кой му даде пас от нашето поле и човека я догони, надбяга защитника и трябваше да бележи, но бе фаулиран за дузпа. Новото момче добре се включи и вкара гол, което е хубаво за психиката. Изпуснахме още няколко положения, като две от тях бяха на Силва. Дано и той вкара за да повиши самочувствието си. Няма как да не отлича и най-добрия на терена според мен - Рамос. Тоя пич вършее и от дясно и от ляво и е може би най-ценния ни играч от началото на сезона. Има много хляб в него и е много хубаво, че го имаме.
Сега на дневен ред е Локото, като тези дни ще се разровя из статистиките да видя дали сме имали седем поредни победи някога. Ако бием вможе да се окаже нещо като рекорд, но не съм сигурен. Шест имаме със сигурност...

Тема Re: Айде 6 от 6нови [re: Joaquin Archivaldo G]  
Публикувано22.09.12 22:18

Блуфи, аз не съм най-големия фен на Илиян, но той подписа с нас, когато бяхме абсолютна развалина. Да не говорим, че по-добра опция и без друго няма!
И аз искам по-качествен специалист, но такъв няма на хоризонта!
Надяваме се, че отбора ще върви в правилната посока и тепърва добрите дни предстоят!

Тема Re: Айде 6 от 6нови [re: Жopo Лeвckapя]  
Публикувано22.09.12 22:21

Дано, баце да ударим рекорд! Крайно време е да мачакме пак!!

Публикувано22.09.12 22:22

Е копеле ти още малко изкара,че сме били на хала на прасетата. Какво значи развалина? Берои трябва да направи най-силния си сезон за да завърши 3ти - най-слабия сезон за нас. =)
Треньора си личи във важните мачове - ето виж Тройчо например за това е недоразумение защото не е спечелил един важен мач на цеца. Илиян има време да покаже,че е различен, но до момента 1 от 1 провали! Това за фактите.

Автор lnglouriousМодератор (Capitan)
Публикувано22.09.12 22:23

Средна хубост. Като цяло най-доброто е резултатът. Пирин се бяха окопали в осбственото поле и това предопредели мудното темпо и малкото голови положения като цяло. Второто както писа и Жоро вдигнахме малко оборотите и вкарахме 2 гола. Не мога да рзбера защо в такива мачове като Пирин, Монтана и т.н не излизаме с 3-4-3 да мачкаме напред, а вместо това играем 4-4-1-1 и Силва седи резерва или влиза за сметка на друг офанзивен футболист.
Добре е , че имаме 6 от 6 обаче в сравнение с това, дето гледах през седмицата в Лига Европа ( за ШЛ няма смисъл да я споменавам ) сме много, много далече от истината.

Автор lnglouriousМодератор (Capitan)
Публикувано22.09.12 22:26

Бе не е така като си ги представяш нещата :) На този етап сме далече от термина мачкане. Дано поне победите продължат та да се трупат точки и самочувствие.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.