Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:45 08.07.25 
Футбол
   >> ФК Левски - Сф
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема освен 12 точки от 12 и първо мястонови  
Автор TCNQ ()
Публикувано31.08.12 23:01

то и доста прилична игра!
4 много красиви гола, още поне толкова изтървани, по едно време заиграхме тики-така, та 2 мин морето само зяпаха отблизо.
Само между 20а и 40а минутки нещо се поудремахме, та реших, че ще ми излезне поредната прогноза първо + краен р-тат, нооо Марсиньо с красив гол ме отказа

Апропо, 8 души оттука бехме заедно
Съдията попропусна малко нещата с картоните, не можах да видя дали при отменения гол на Прохазка имаше засада.
8 хил на мача също е добър показател.

Тема Re: освен 12 точки от 12 и първо мястонови [re: TCNQ]  
Автор sky76 (On The Ball)
Публикувано31.08.12 23:40

Евала! Дано да продължаваме в същия дух!! Само Левски!!

Тема Re: освен 12 точки от 12 и първо мястонови [re: sky76]  
Автор TCNQ ()
Публикувано31.08.12 23:58

Най-важното е, че престанахме да играем тинтири-минтири със смешни отборчета, още от самото начало им показваме с кого, и на Герена, къде играят. Мац по канчето и после мача става лесен. Остава да броим до седем, като му дойде времето.

Автор falkenbach (municipal waste)
Публикувано01.09.12 13:32

да, хубав мач!

определено съм доволен, че отбори, които миналата година ни биеха навън и озорваха у дома, вече не са проблем (засега)

иначе бяхме 10 човека:

аз, ти, Ледо, almosthere, born from pain, spurs, dany_m111, Wayne Rooney, O.Temile и Sarate

NO GODS, NO MASTERS!

Тема Re: освен 12 точки от 12 и първо мястонови [re: falkenbach]  
Автор Vendome (Duke)
Публикувано01.09.12 18:57

Кога е следващият, може и аз да дойда евентуално? Макар, че специално за вчера, ако знаех, имах възможност да дойда.

Тема Re: освен 12 точки от 12 и първо мястонови [re: Vendome]  
Автор Joaquin Archivaldo Guzman (БИГОРЕКСИК)
Публикувано01.09.12 19:32

Време е да започнеш да влизаш и в другия клуб. Играеме първа контрола в ПМЛ =)

Автор pirx (crazy diamond)
Публикувано01.09.12 20:01

сега гледах репортажа, много хубави голове и явно с доста прилична игра. Аз не помня да сме били морето с 4-0, нещо май преди 5 г. ама ми се губи.

Дано продължаваме така и с оглед на програмата, като нищо може да запишем 9 поредни победи.

«Щастие за всички даром и нека никой да не бъде пренебрегнат!»

Тема Re: освен 12 точки от 12 и първо мястонови [re: Joaquin Archivaldo G]  
Автор Vendome (Duke)
Публикувано02.09.12 09:41

Влизам бе, по 2-3 пъти в седмицата, но още нямам навик.

Автор Mapaдoнa (El Pibe de Oro)
Публикувано02.09.12 12:08

значи мястото на срещата е известно, 25-26 ред, 7-ми блок, около 15 място:)
Колкото за мача всички трябва да отчетат връщането на радостта от играта за публиката..отборът тръгва в началото да си вземе каквото му трябва и накрая си оставя време и да се забавлява, този Левски го бяхме позабравили:)
Аз на Илиан съм му фен, най-вече заради това, че съм сигурен че целта му е отбора да играе по начина по който бихме чорбата със 7:1

Тема Re: освен 12 точки от 12 и първо място [re: Mapaдoнa]  
Автор dany_m111 (старо куче)
Публикувано02.09.12 17:16

аз продължавам да твърдя, че Илиян я разбира играта. Просто дори от пресконференциите и интервютата си личи. Говори за футболни неща, за ситуации на терена конкретно и реално, а не само с клишета и заучени фрази или пък за борба и кеч и разни други силови спортове. Дано да продължи. Каквито и да са резултатите до края на сезона според мен трябва да му се даде шанс дори и следващия сезон. Просто трябва да има времето да си наложи метода на работа и идеите за отбора.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.