Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:43 07.07.25 
Футбол
   >> ФК Левски - Сф
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Ставащото някакъв генерален залез ли е?нови  
Автор jdefoe (седалкотрошача)
Публикувано19.04.12 00:34

Не знам дали преувеличавам, но ние вече три години сме пълен валат, споменавали сме, че бизнесът на един футболен клуб не е основно Европа, а местното първенство. Вчера ни припомниха защо са уволнили Хайнкес от Реал - станал четвърти в примера, а иначе уж еврошампион...е, какво е мисленето? В игрите мениджър също ръководствата искаха да успееш в лигата си, в шампионата, пък в Европа каквото дойде.

Ето, Левски влезе в групите, би Спортинг и Гент, далеч по-силни тимове, но си затъва здраво. Аз след като виждам, че от 22 години няма да играем в Европа се замислям - не е ли това някакъв вече генерален залез? Тонев взе властта и почна да се пише за Камбуров, за Генков, за футболисти, крайно непопулярни за нашия тим.

Щом се пише, значи ги обсъждат и тези варианти, бъдете сигурни. А те са като миналите ни перспективи - СС обратно, Гонзо тук, Гонзо там....

Не се позволява нищо ново, нищо разчупено. Ние имаме отбор с височина 1.20 от немалко време вече - сега не ми говорете за Барса, те са феномен, изключение. Без физика не става нищо в спорта в обичайните случаи.

Идват Черноморец, Миньор, Лудогорец, и ти си реално по-слаб от тях в по-голямата част от мача. Гледах двубоите ни, надъхани бяхме, не е от липса на мотивация. За мен сме си просто много слаби, много ограничени футболно. гореспоменатите клубове имат по-качествени удари на трансферния пазар, такива вече прави и чорбата, тя ще се откъсне на 15 точки, нещо да ни говори това?

Батков е абдикирал, идват вече по сто човека на мач - колелото не се върти по нелогичен начин, всичко си е закономерно за мен.

Причината да мисля в по-черни краски е тази, да повторя - не се тръгва към никаква реална промяна, тя нито с Пеев, нито с Камбуров или Генков би дошла, обективно и с Илиян Илиев аз съм скептичен, че положението ще стане по-светло. Казвал съм защо, но дано поне за него съм с грешна преценка.

Никакви юноши, никакви алтернативи на постове като централен защитник и нападател, това трае от времето на......дори отпреди дуета СС, защото там си имаше единадесеторка бетон, и ако 1 човек се махнеше, ставаше кофти (и ако и Пелето бе аут).

Трае от много време и не се променя. Дали идва генерален наш залез, замислете се? Преди десет години бе утопия да ни бият на Герена, ние там от 2009 насам сме направили вече едно над 15 загуби....

Тема Re: Ставащото някакъв генерален залез ли е?нови [re: jdefoe]  
Автор pirx (crazy diamond)
Публикувано19.04.12 12:53

цялата трагедия е ---няма дългогодишна стратегия , не се мисли за поне 2-3 години напред и това е не и без помощта на публиката.

От сегания отбор трябва да останат Илиев, Мулдер, португалците, Диамутен ако направи подготовка, евентуално Цветков, Старокин, Димов и Райков. Другите се вижда 4е нямат желание за игра или ве4е не стават. както и да го погледнеш това си е нов отбор е тогава не трябва да има о4аквания за бързи успехи (първият сезон на Мъри).

Няколко от сегашните игра4и + школата + попълнения и естествено без тактика на юруш. Отборът е беззъб, няма хъс и зарад критиките доста обезверен. Жалко с тези игра4и при добра мотивация и грамотен тренер ве4е щяхме да подготвяме селекция за атакуване на групите в ЕКТ.

«Щастие за всички даром и нека никой да не бъде пренебрегнат!»

Тема Re: Ставащото някакъв генерален залез ли е?нови [re: pirx]  
Публикувано19.04.12 13:19

Ами Пиркс, то ти го остави целия отбор, не си много строг.

Усещам, че леко елиминира Гаджев, Дарко и Йовов, по който въпрос има страхотно единодушие у привържениците. Изгони мисля и Грийн, когого аз кълна не от вчера.

Димов вчера ми хареса в някаква степен. Ами, опитаха се, но е нужно още доста. Нямат и треньор, от километри личи.

Публикувано19.04.12 13:30

едната 4аст съм оставил с уговорки. Райков ми хареса преди освен това е млад, сега не знам дали заради контузията но не играе като хората.

Цветков е игра4 но е бавен ,а и няма май ве4е желание за игра. Старокин и Димов се стараят и за резерви стават. Освен тов Димов е един от малкото ни ръстови игра4и. Отборът го виждам така (не може да имаме претенции за каквото и да било след като пускаме голове всекима4, в шампионските сеони иамхме допуснати по макс 15 гола за сезона).

Илиев

Мулдер Димутен(ако е във форма) нов Пинто

Рамос Пелето Димов нов

Цветков (нов)

нов (Гара

)

Ако е верно за Генков ужас По добре някоя яка пе4ка отколкото този. За Камбуров съм по-съгласен да дойде, тогава ще имаме изпълнител на дузпи фаулове.

Публикувано19.04.12 14:20

Аз не намирам, че Калво е по-зле от Рамос. И двамата вчера показаха, че могат да бият отдалеч, но с финтовете отблизо нямат никакъв успех. С финовете! Преди няколко години Зе Соарес имаше много добри финтове, те му вървяха повече даже от на Жоазиньо, но пък Жо стреляше по-добре. И двамата обаче сега ни липсват зверски.

Тревожното е, че задачата им е да преодоляват хора по фланга, да влизат навътре, а по първото не се справят, с навлизането се случва на моменти.

Сбъркано е нещо доста сериозно. Мулдер? Притеснява ме, че той има много неефективна игра в атака. Поне тича здраво.

Публикувано19.04.12 15:16

Калво е пътник, нещо му е голяма заплатата. Техни4ар е , има шут но не си покрива зоната, Райков пове4е гони.

Крилата трябва да подават то4но, а не да пробиват , така 4е Рамос и райков са си екстра. Трябва ни яка защита затова искам Диамутен да остане (Милиев вън) + Мулдер и Пинто.

Нека отзад е за 0-0 пък напред кавото стане. След като дойдат успехите, ще се ка4и и само4уствието на отбора, ще си повярват и тогава може да се играе и за публиката (което неминуемо ще стане справка жабарските отбори).

Затова яки ти4а4и тип Димов и Старокин са необходими + евентулано нов. За затворени отбори ами има фаулове (Камбуров) корнери (яка пе4ка нападател + Диамутен) шутове от дале4 все един гол ще влезе.

Но сега моье само да се гадае Жужето ми беше един от любимите игра4и в Левски, дано се изяви добре и като треньор.

Публикувано19.04.12 17:14

И аз съм на твоето мнение - първо да се почне с яка защита, защото сега това не е налице, пък напред все някоя печка ще се намери.

Диамунтен имаше 1-2 по-силни мача, но като цяло не виждам с кое изпъква точно пред Рисп засега.....

Шведът за мен трябваше да бъде оставен, Арс също, и щяхме да сме по-добре. Бъди сигурен, че липсата и на централен нападател просто ни разгони фамилията.

А за последното не могат да не се търсят кусури на Костов. Експерименти като Жуниор централен са несъстоятелни.

Тема Няма как да не се гледа година за година [re: jdefoe]  
Автор HYanev ()
Публикувано19.04.12 19:43

Ситуацията на футбола е такава в България , че и ние и вие ще градим отбор за бъдещето..

Просто това е някаква мечта на феновете. Да купим играчи и да градим..Ето тази година ние направихме супер селекция , но като дойде 1 милион оферта за Зику и няма как да не го продадеш..

То просто целта е всяка година да продаваш и да взимаш пак прилични играчи и да съчетаваш нещата.Ако ставаш шампион и играеш редовно в ШЛ може да си позволиш да задържаш играчи ,но то и самите футболисти не искат.

Колкото и да прогресираме в някой турнир заплатата на този футболист пак си остава 10 хиляди евро а в Турция му дават 35.

Общо взето сега е същата ситуация .Карачанаков/Костов са супер таланти , но те те могат да се задържат сезон/вда.. Мораеш най много да го задържим до краят на Август когато стане ясно какво ще правим в ШЛ. Как да задържиш такъв играч който искат да го купят отбори като Удинезе?

Като фенове и на мен ми се иска да се гради отбор и да се подсилва , но няма как да стане.Прави се селекция за влизнае в групите ако влезнем дигат се цените продават се тези играчи и пак от нулата.

П.С Дори на Футбол Менджиър не може да задържиш талантите за над 2/3 сезона.Просто идват оферти при добри игри и продаваш

Автор Vendome (Duke)
Публикувано19.04.12 20:52

Липса на стратегия за дългосрочно развитие, но такава няма при нито един клуб. Конкретно, просто изпадаме в лош цикъл, и преди сме имали такива (1988-1991, 1995-1999 и 2002-2005), нищо ново нито за нас, нито за който и да е друг клуб. Аз съм оптимист, че ако оставят Джуджето да работи, ще постигне резултати.

Автор Vendome (Duke)
Публикувано19.04.12 20:54

Абе генерално погледнато ни трябват едно 7-8 качествени попълнения, но ние рядко правим мащабни селекции за обновяване на състава като чорбата, винаги сме кърпили на парче.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.