Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:40 13.07.25 
Футбол
   >> ФК Левски - Сф
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
Тема НОВ ТРЕНЬОР - Предложениянови  
Автор jdefoe (седалкотрошача)
Публикувано26.03.12 15:40

Ето го и моето. Смятам, че за наставник трябва да се назначи Велислав Вуцов. Човек, който има огромна обич към клуба, лоялен е, не си позволи нито една остра дума към сегашните ръководители или футболисти. Такава деликатност никой не прояви, даже и нашите т.нар. "легенди".

Тъжно е все пак гигантско име като Наско да е извън ЛЕВСКИ. Той също е вариант - говорим за хора, които са със синя кръв, каквото и да се казва.

Велислав за мен е нужен сега, защото винаги може да се отзове при пожар, страхотен мотиватор е, макар че нашата публика незнайно защо не го обича.

Той за разлика от Мъри не би ревал толкова много от състава, с който разполага. Стоилов обича да му е постлано по принцип.

Едно искам да се промени. В този тим искам да има централен нападател, даже двама! Вчера това се видя ясно и Костов ще остане в историята като първият син треньор, зачеркнал поста.

Нужен ни е човек, близък до синята философия, и ако няма да се постъпи новаторски, а и не може сега, в този момент да се почва начисто, то Вили би приел.

Любовта към ЛЕВСКИ е над всичко, а Вили може да воюва за този отбор! Доказа го при 1-1 на Армията през пролетта на 2008, когато Еньо и Зе Соарес се биха като тигри, подпомагани от старото куче Боримиров.

Но който и да е треньор, аз не искам да е селска мижитурка. А Вили не е такъв!!!!

Тема Re: НОВ ТРЕНЬОР - Предложениянови [re: jdefoe]  
Автор gerchom (непознат )
Публикувано26.03.12 15:54

ОТ СЕКТОР Б ВЕДНАГА ЩЕ ГО ПОГНАТ И ЗА ЕДНА ЗАГУБА ТРЕНЬОР НЕ СЕ ГОНИ СПРАВКИ КОЛКОТО ИСКАШ

МОУРИНЬО Е СВОБОДЕН ОТ ЛЯТОТО И ГОТОВО

Автор dany_m111 (старо куче)
Публикувано26.03.12 16:09

ако Вуцов ни е най-добрия вариант за треньор май наистина сме го закъсали... според мен ще върнат Гонзо... той и без това сега нищо не прави...

Автор Canary (On The Ball)
Публикувано26.03.12 16:23

Няма начин Вили и Насо да работят заедно! Изобщо е съмнително Вуцов да припари до Левски! Аз залагам на Мъри! Надявам се в такъв случай да останеш доволен, че селяка с очилцата ще бъде сменен с такъв футболен капацитет като Стоилов!!!

Тема Re: НОВ ТРЕНЬОР - Предложениянови [re: gerchom]  
Публикувано26.03.12 16:24

Няма да е Гонзо! Ще се търси друго име, но от тези, които биха дошли, не вярвам да се справи!!! Зле е положението!

Тема Re: НОВ ТРЕНЬОР - Предложениянови [re: Canary]  
Автор jdefoe (седалкотрошача)
Публикувано26.03.12 16:40

Няма как да остана доволен при това положение - поискал е 1 година да не го барат, каквото и да станело, Мъри.

Как каквото и да стане? За България Левски трябва да има задължение да е пръв, ако не - прав ти път, и това е!

Стоилов обича да има някакъв отбор на разположение. Е, той ще е, затова честито на печелившите. И на бойкотиращите юнаци...

Не знам дали бойкотират, те просто са слаби футболисти (извън Йовов, който е показал класата си още от средата на 90-те).

Публикувано26.03.12 16:46

Ми много ясно, че това ще поиска! Като се знае колко е способен, поне една година да взима заплата! Това, което мен най-много ме дразни е, че Мъри е миропомазан и на него се правят всякакви компромиси, а Вуцов си замина заради една дузпа!!! Плюхте по Костов, сега идва по-зле, но все пак дано да не съм прав!
Левски е над всичко!!!

Тема за мене е почти яснонови [re: jdefoe]  
Автор rogach (пристрастен)
Публикувано26.03.12 16:59

че Мъри и Сираков се връщат , но това никак не ме прави щастлив

Автор dany_m111 (старо куче)
Публикувано26.03.12 17:35

бате престани да говориш глупости за Мъри, обичал да му е постлано, обичал да има отбор, глупости на търкалета. Мъри като дойде му продадоха цял отбор 10 човека титуляри и направи отбор шампион, носител на купата и участник в ШЛ от юноши, отписани за футбола, смятани за некадърници и свободни трансфери. До фаталната година с Тампере Мъри беше изхарчил умопомрачителните 200 хиляди за трансфери за 2 години.

Иначе не вярвам да са бойкотирали честно казано. Просто толкова си могат. Йовов е изпята песен, Дарко от 1 година си дава зор колкото да не заспи на терена. Гаджев никога не е бил кой знае каква сила в халфовата линия. Единствената причина да е със статута на капитан в момента и неизменен титуляр е липсата на друг какъвто и да е адекватен избор, плюс сумате голове които вкара от централни хали. Иначе нито може да гради играта, нито да я руши. Просто толкова си може.

Тема Re: НОВ ТРЕНЬОР - Предложениянови [re: dany_m111]  
Публикувано26.03.12 18:26

Айде, айде!! Мъри е единствения на когото беше даден шанс след 10 малки беверенчета! После и след Тампере! Кой друг е чакан да остане на 16 точки след сФинята, че да го изгонят!! Може да си му фен и да се радваш, че се връща, но айде да не ни правиш на балъци!! Ако беше толкова добър, щеше да се наложи в Литекс, където парите не са били проблем, вместо това страхливо отпадане от БАТЕ. За Анортозис няма да говориме. Отбор с много по-голям бюджет от Левски и отпадане от Работнички!! Заеби!!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.