Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:42 14.07.25 
Футбол
   >> ФК Левски - Сф
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Re: Разликата се стопява доста бързонови [re: bluefan]  
Автор tonzos_justice (Краводояч)
Публикувано01.11.09 22:27

Ако ние не ви оправим настроението, сами няма да си го оправите

Всичките говеда в Казана

Тема естественонови [re: tonzos_justice]  
Автор rogach (пристрастен)
Публикувано02.11.09 00:56

Автор goro_levskara (планинар)
Публикувано02.11.09 08:31

Надеждата умира последна и докато я има и ние ще я имаме. Но друго искам да кажа, което съм го казвал и преди. Често пишещи Левскари тук до преди няколко седмици даваха постоянно за пример "гръмката" селекция на другия отбор и как така и ние трябвало да действаме. Как Пенев взимал добрите играчи на другите отбори и как те правели големи мачове. Обаче тази селекцийка се срина и то най-показно. Така се срива и Реал, така се срива и смешното отборче на Ман Сити. Не искам да се заяждам с никой, просто желая да повторя, че не всичко е пари, трябва и акъл и можене.
Относно Литекс, то определено ще е много трудно. Ако не го бяха отложили тоя мач, щяхме да си имаме три точки отгоре, но сега определено са доста по-добри и играят с доста повечко хъс. Тежък мач ще бъде.
Само Левски!!!

Тема Re: Разликата се стопява доста бързонови [re: goro_levskara]  
Автор Vendome ()
Публикувано02.11.09 09:17

Време е да спрем с глупостта да отлагаме мачове.

The enemy came. He was beaten. I am tired. Goodnight.

Автор alessandron ()
Публикувано02.11.09 11:20

Само едно искам да кажа - в НОРМАЛНИТЕ първенства две загуби НЕ СА СРИВАНЕ !!! Понеже даваш за пример Премиершип и Примера виж водачите там с по колко загуби са - Барселона е изключение все още, но загуби от Казан насред "Ноу Камп", а Челси и Юнайтед си имат по 2 в графата "загуби", като на Челси едната е 1:3 от Уигън, а на Юнайтед е от Бърнли - новак, никога не виждал Висшата лига през историята си. Така че да говориш колко грешна е политиката на ЦСКА и същевременно вие да карате на Дениран Ортега - е предпочитам подхода на червените. Акъл бил трябвал - Батков ли е "големият акъл"?

Автор falkenbach (дърт комарджия)
Публикувано02.11.09 15:33

ако докопаме 3тото място в края на сезона, според мен ще е голям подвиг.

Неписани закони спазвам,
на моите братя пазя гръб...

Автор alessandron ()
Публикувано02.11.09 15:58

Съгласен, ма трябва да си променим малко от малко стандартите, та да не се чудим в ЕКТ с по колко ще падаме при всеки мач в каквато и да е фаза. Щото аз най-много се дразня когато някой измежду Левски и ЦСКА загуби точки като домакин и какъв вой настава сред стадото. Но то само едно нещо да беше за нашия футбол ...

Тема Re: Разликата се стопява доста бързонови [re: falkenbach]  
Автор pirx (crazy diamond)
Публикувано02.11.09 15:59

може ако си вземеме мачовете, НО невиждам как ще бием Ловяч и Сливен. Ще имаме проблеми според мен и с Монтана и Пирин. Само ЧМ ще го вземем без проблеми, че нещо са зле.

«Щастие за всички даром и нека никой да не бъде пренебрегнат!»

Тема Re: Разликата се стопява доста бързонови [re: alessandron]  
Автор goro_levskara (планинар)
Публикувано02.11.09 22:12

Здравей alessandron,
Първото нещо, което искам да ти кажа е, че и през ум не ми е минавало да коментирам политиката на любимия ти отбор. Не разбрах къде го направих? Това, че споменах за срива беше отправено към Левскарите, които даваха селекцията за пример, както и "правилния" метод на работа. Аз никога не бих правил сравнение между Левски и твоя отбор. Ако ще и европейски шампиони да станете, аз с вас няма да се сравнявам и никога не бих ви взимал за пример.
Опитваш се да пишеш разумно, но от отговора ти усещам, че целта ти е да ме провокираш да ти отговоря, без въобще да вникнеш в това дето пиша. Но ще ти го обясня с по-прост език. Не съм казал, че нашата политика е правилна, даже напротив - много грешна. Просто написах, че не всичко става с пари и с гръмка селекция. Наистина трябва много усилена и последователна работа, което е предпоставка за успех, макар и в дългосрочен план. За тази цел трябва един треньор, който да започне да произвежда от младите футболисти - безмилостни бойци на терена. Тези младоци в Левски ги има, но го няма треньора, който да ги види. Естествено не става само с юноши, но пък и да се пазарува на кило също е глупаво. Не само глупаво, но и скъпо. Защо да взимаш този и онзи, като той може да е по-близо до тебе, отколкото очакваш?
Защо да хвърляш пари за този, или онзи, като за без пари мажеш да изтеглиш две, три, или четири момчета от школата и да ги направиш машини?
И каква е гаранцията, че като вземеш десет човека на кило ще успееш?
Относно загубите на отборите в Англия, то ще ти кажа, че ДА, наистина две загуби не са сриване на отбора, но сравни играта на Челси и Ман Юнайтед, с тази на Сити. Ами те гражданчетата това вратарче няма да му върви вечно, колкото и да е добър, което аз естествено не оспорвам. Не казвам, че нямат играчи, но просто звездите са им прекалено много и в един момент нещата отвътре ще започнат да се сриват. Като прибавим и факта, че Хюз е посредствен треньор, то аз не им давам повече от пето място. Спарки беше уникален футболист, но скоро ще си отиде. С други думи за мен парите на Сити и гръмката селекция няма да е достатъчна за целите, които са поставени. Вземи един пример с отбор, който има много по-малко пари от тях - Арсенал. Венгер си води правилна политика и умее да работи с младите. Резултатите няма да закъснеят според мен. Откакто започна ерата на Юнайтед именно топчиите са отборът, който оказва най-съществена съпротива на отбора на Фъргюсън. А направи сравнение в бюджетите на Арсенал и Сити.
За Испания не ги следя сериозно и не мога да дам някаква по-сериозна оценка, но все пак ултра уникалната селекция на Реал Мадрид нямаше как да не ми направи впечатление. Да, може да не са в криза, но пък да загубиш от отбор от по-долните дивизии и то с катастрофален резултат си е направо срам. Да не говорим, че се оставиха да бъдат победени вкъщи от италиански отбор, който на всичкото отгоре им вкара цели три гола. Е с какво помогна милионната селекция да се предодврати това? Виж една Севилия без да блести с някакви супер звезди си се представя повече от достойно.
Приятел, отнесох се много, тъй че направо ти казвам. НЕ ВСИЧКО ВЪВ ФУТБОЛА Е ПАРИ, това трябва да разбереш. Да, те имат голяма роля, но не са единствени. Много е важна работата на треньора, подхода към футболистите, усилената работа. Неща без които успехите са трудни, а често и невъзможни.
Бъди Здрав!!!
Жоро

Автор Vendome ()
Публикувано02.11.09 23:19

Защо да хвърляш пари за този, или онзи, като за без пари мажеш да изтеглиш две, три, или четири момчета от школата и да ги направиш машини? Нямаме школа, стига заблуди бе хора.

The enemy came. He was beaten. I am tired. Goodnight.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.