Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:16 16.07.25 
Футбол
   >> ФК Левски - Сф
*Кратък преглед

Тема Лафчис  
Автор Vendome ()
Публикувано02.10.09 14:00

Какво мислите за идеята да бъде върнат като изпълнителен директор на Левски? Според мен е подходящият човек за оперативен ръководител на клуба. Гонзо просто не става. Легенда е, но само това не е достатъчно, за да си на пост като неговия. Ако върнем Насо е ясно, какво ще последва и смятам, че малцина от нас са съгласни с подобен вариант. Хора като Емо Спасов и Ники Илиев са интелигентни, но те отдавна са настрана от клубния ни футбол и няма да се справят с функциите. За мен Лафчис е човекът и нека не забравяме, че той ни извади от най-тежката криза в съвременната история на Левски и ни върна на върха.

Тема Re: Лафчиснови [re: Vendome]  
Автор pirx (crazy diamond)
Публикувано02.10.09 14:29

Томето не може да се диша с Батков, доколкото съм чувал.
Аз съм ЗА Ники Илиев, има и диплом за тренер, така че ще може да прецени или да намери подходящ тренер.

Емо е легенда но е взел лесната позиция да плюе по клуба.

Какво притим иаш Наско, да не си се подвел по мантрите на ГА че купува мачове...сигурно и мачовете с ОМ, Киево и Удинезе ни ги е купил.

«Щастие за всички даром и нека никой да не бъде пренебрегнат!»

Тема Re: Лафчиснови [re: pirx]  
Автор Vendome ()
Публикувано02.10.09 14:44

ГА не ме вълнува, не го чета отдавна. А далаверите на Насо са всеизвестни и един успешен сезон в Европа не може да заличи пет неуспешни.

Тема Re: Лафчиснови [re: pirx]  
Автор Пoeтa нa нeтa (alias)
Публикувано02.10.09 15:04

Наско е легенда, но като ръководител е доказал че за него на първо място е личния му интерес, и чак след това на Левски. Ако интересите съвпадат всчико е ОК, но ако има различия го отнася клуба. Ако за теб това е ок, за мен не е.

Тема отг за дваматанови [re: Пoeтa нa нeтa]  
Автор pirx (crazy diamond)
Публикувано02.10.09 15:21

Аз по горе писах че сън ЗА Ники Илиев.
Гонзо е жива легенда, НО още му е много рано за тази джълност, аи не съм сигуренн че има капацитета.

Наско е пажарен вариант...и дано не съм прав но след загуба от Докоспор като нище ще има радикални промени.

«Щастие за всички даром и нека никой да не бъде пренебрегнат!»

Тема Re: отг за дваматанови [re: pirx]  
Автор Пoeтa нa нeтa (alias)
Публикувано02.10.09 15:57

Няма да има загуба от Докоспор. Батков ще направи всичко възможно да се спечели мача за да тушира отчасти напрежението. Не че ще му помогне много, но ще му удължи агонията

Автор Canary (On The Ball)
Публикувано02.10.09 15:58

Ако си му прочел интервюто , значи си наясно, че няма как да се върне при нас!

Тема Re: Лафчиснови [re: Canary]  
Автор Vendome ()
Публикувано02.10.09 16:35

Чел съм го и какво от това? Той и Насо навремето беше казал, че няма да работи никога с Лафчис, но предполагам, че не си забравил, кой върна Насо в Левски през есента на 1998г.

Автор rogach (пристрастен)
Публикувано02.10.09 19:22

аз съм цялата власт да бъде дадена на Ники Илиев като изпълнителен директор, не виждам алтернатива в момента, моите уважения към наско но твърде много отрицателни неща се събраха покрай положителните и поредното завръщане не би имало същия ефект, ако помните къв цирк беше връщането на Петрович нещо подобно.
Та дали Батков(Чорни) ще продава клуба или не по трудния проблем в момента е да се изгради работещо ръководство, сега имаме хора които цитират великите мисли на Баткво , ми така не става.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.