Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:00 24.11.25 
Футбол
   >> ФК Левски - Сф
*Кратък преглед

Тема Kакво става с Левски?нови  
Автор butaloto (dohc)
Публикувано20.09.09 22:01

Какво става с Левски бе, не помня за тези 15 години от които ги следя да са играли по-зле. Ебати инвалидите! Един точен пас не видях! Нервен съм, побърквам се...
Продаден ли беше мача, какво е обяснението... къде е причината? Ебати, аз ако съм със синята фанелка, ако играя пред цяла България... никога няма да предам името на Левски... ебати смешниците!
Кажете какво следва от тук нататък? Какво правим? Аз викам да отидем и да линчуваме Батков, отиваме и ебеме всеки един футболист със синя фанелка... всеки един анално! Трябва да се направи нещо в тоя отбор, писна ми да гледам някакви балерини!
Щом не играят да им отрежат заплатите, докато се научат, че са намират на футболното игрище, а не на сцената на балетния спектакъл! Направо издивявам! Дайте да линчуваме Батков бе, аре да се вземем в ръце!

Тема Re: Kакво става с Левски?нови [re: butaloto]  
Автор Cлънчacaл (~)
Публикувано20.09.09 22:04

ше налагаме младите, баце.. докато не излезе някой безплатен 40-годишен да вземем от някъде...

Тема Re: Kакво става с Левски?нови [re: butaloto]  
Автор RlCHARDLONGМодератор (Лицензиран)
Публикувано20.09.09 22:08

Батков живее в Банкя, баце, да му се намери точния адрес и да се разпространява...

Тема Re: Kакво става с Левски? [re: RlCHARDLONG]  
Автор DON_DiEGO (Samba Nights)
Публикувано24.09.09 06:42

Хр. Смирненски 3а.

но от резилите с Дебрецен не се е вясвал и там. всяка вечер е тъмно.
само бодитата са меркат чат пат.

но това е без значение. има кой да се погрижи и за него.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.