Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 06:54 14.07.25 
Футбол
   >> ФК Левски - Сф
*Кратък преглед

Тема Преди втория мач...нови  
Автор jdefoe (седалкотрошач)
Публикувано24.08.09 13:44

Нека да отворим тема преди гостуването ни в Унгария утре.
И така, вече самолетът ни полетя натам, няма връщане назад!
Първо няколко думи за съперника. Много е малко един мач като впечатления, но от него може да се каже, че Дебрецен ни доминираше тотално. Доминираше ни не защото са по - хитри или умни от нас, за мен бе по - страшното - доминираше ни с ФИЗИКА и с точност на ПАСА. Няма пък какво да се каже за УДАРА - и най - вече за силата - единият тим (нашият) изглеждаше като от ниво Насионал на Франция (лош пример, там има много силни футболисти, но...), а другият (гостите) приличаха на състав поне от зона Лига Европа. Тотално ни доминираха по футболни компоненти и за мен тук нито играе психика, нито тактика и т.н - те изглеждаха като много по - добър отбор от нас. Само мое мнение обаче!

Ние обаче също сме страна в спора утре и имаме право поне да се надяваме, да искаме да победим. Ясно е, че с 1-0 няма да искаме да спечелим. Как може поне да се пробваме?

Като поведение, първо, смятам, че трябва тотално да загърбим защитата. Този мач трябва да се спечели с 3-2 и точка!

Горното ми изречение е в сферата на фантастиката, защото аз никога не съм виждал български отбор да играе по този начин, с непукизъм и бесни, злобни атаки и шутове. Абсолютно никога. Мачът ни с Киево бе различен - там не гонехме резултат, а вече имахме предимство и се забавлявахме. С Шалке също малко или много нещата ни бяха ясни. И все пак, нека поне видим Левски да прилича на онзи отбор отпреди 3-4 години.

Въпреки утопията, тайничко поне искам да бъдем като зверове. Георги Христов звяр? Аз сънувам, може би.

Пожелавам си и състав. Петков, Бензукан (Тиберканин - еретично, но имам подбуди), Рабех, Топузаков, Вагнер, Бардон, Тасевски, Симонович, Зе Соарес, Жоазиньо, Ортега (Кръстовчев).

Това ми се искаше да напиша, да споделя какво бълнувам. Бълнувам, защото поне на 95% отново ще се покажем като слабохарактерни и ще празнуват на наш гръб.

Какво не искам? Не искам да гледам кошмара от БАТЕ. Тогава, във второто полувреме на мача в Борисов нямахме и 1 положение!!!!, а Гонзо направи сигурно 10 фаула от безпомощност. Искахме, но не можехме, това е.

Искам занапред да разузнаваме противниците си, защото Тони Здравков ми се видя несериозен с изказването, че тия били малко по - добри от Баку. Не, тия са несравнимо по - добри от Баку...нека сравним Кулибали (негрото на Дебрецен в атака) и бразилеца от Баку - и ще се смеем на глас. Нека сравним как тия стигаха с 3 паса до голова ситуация, и как Баку ни даваха на нас топката на третия пас. И че на едните тренер е бате Гьоко - красноречиво. На нас пък скаут ни е Тони Здравков, та не знам кой всъщност гледа по - трезвено.

Ники Илиев: "Достанич е некомпетентен". Ники, бил си добър защитник (аз съм бил малък, като е играл), но треньор не си бил. Изказването на Илиев за мен няма никаква стойност, защото той не е бил наставник НИКЪДЕ.

Гонзо. Остра реакция - от една страна е точна, защото защити клуба, от друга не мисля, че и той ако е ИЗВЪН клуба, ще действа по - различно от Сираков и т.н. От този отбор си, който ти дава заплатата. Това важи особено за тях, които са професионалисти, ние сме само зяпачи, семкаджии или пък сме от сектор Б. Или от А и т.н.

Тема Re: Преди втория мач...нови [re: jdefoe]  
Автор bluefanМодератор (НАТУРАЛЕН)
Публикувано24.08.09 15:05

Първия мач се допуснаха грешки от всякакъв характер. И играчи, и треньори и скаути...всички се насраха тотално. Както и да е - станалото станало, ние сме ЛЕВСКИ и отиваме да им вкараме 2-3 гола и да ги изхвърлим!
Факт е,че нямаме централен нападател, но това не е фатално. Ето как и Арсенал започна сезона при липса на такъв и мачкат защото всички играчи вкарват. Това е, имаме играчи и опитен колектив. Няма причина да се притесняваме от анонимен отбор без традиции в Европа и успехи на вътрешната сцена спрямо нашите!!!
Да играем ВА БАНК, длъжни сме да вкараме минимум 2 и както каза Цар Гонзо- ОТИВАМЕ НА ВОЙНА!!!!
ЛАВИНАТА НЕ ПРОЩАВА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Автор Cl (free)
Публикувано24.08.09 16:01

Колкото и еретично да е, футбол е, всичко става. Даже бих дал точно примера с този мач - боднаха ни гол изневиделица и ние по нашенски се сринахме за 20 мин. Я си припомни последните 10-15 мин на първото полувреме?
За мен Дебрецен въобще не са страшилище, и ако бием, то няма да е нито с 1:0, нито с 3:2! Един бърз гол за нас в началото съвсем ще промени нещата!!!
И колкото и еретично да звучи, нека си спомним 2 наши загуби с по 3:4 - Вележ и Антверпен. Особено за втория Михтара се съдра да изпуска!!! А първият мач тука бе 0:0. Та ние съвсем спокойно можехме да ги разбием с 5-6 гола там!
Другият по-пресен пример е мача ни с Ювентус, когато при 1:0 за нас удряме греда.
Много важна е психиката, ако си се настроил за лесен мач винаги става труден! Да се надяваме, че Дебрецен ще излезнат с такава нагласа, а ние ще ги цапнем! Макар че мястото ни не е в ШЛ.
И стига, моля ти се, с Еньо - нашата работа не е да ги мачкаме физически, а да използваме слабото място на тези здравеняци - ниска и бърза топка, те много пъти показаха мудност в ориентацията при подобна игра и в София!

Тема Re: Преди втория мач...нови [re: Cl]  
Автор jdefoe (седалкотрошач)
Публикувано24.08.09 16:11

Така, но с Христов и с такива топки не можем да играем. Плачевно е просто да гледам такъв комик в Левски, ние винаги сме имали свестни централни нападатели, не комедианти.

Искам и макар в един мач, мамка му, да видя ПО ЕДНОТО КРИЛО - ЖО, ПО ДРУГОТО - ЗЕ.

Това не е никак често явление, ако сте забелязали. Просто трябва да се търси място на Ицето.

Единствената ни надежда за изстрели - Жоазиньо, утре е резерва.

Не знам и друго. Те са по - силни отвсякъде, не знам изобщо какви надежди имаме, ама хайде.

Дано не бъде така и да ударим...но от това, което видях в първия мач....

Автор Canary (On The Ball)
Публикувано24.08.09 16:23

Най-големия комик е ортега!
Жо е все контузен, преполагам и затова по-рядко го пускат.
Ако е здрав, ще бъде титуляр!

Автор goro_levskara (планинар)
Публикувано24.08.09 16:23

Надеждата умира последна!!!
Адаш, много добре знаеш, че често се е случвало да изригне такъв футболист, който не си долюбвал много, много.
И аз искам да видя Жо и Зе по крилата, но Йовов май е несменяем отляво. Дано най-накрая направи мач. Що се отнася до изстрелите, то и Бардон и Сърмата могат това.
Да, от първия мач наистина си пролича, кой е по-добрият отбор, но пак повтарям - НАДЕЖДАТА УМИРА ПОСЛЕДНА!!!!

САМО ЛЕВСКИ!!!!!

Автор Meл (съзидател)
Публикувано25.08.09 09:52

...Бе не съм съгласен и това си е!
Дебрецен не ни доминираше. Проблема ни беше защитата, която в този вариант никога не е играла и стоеше неориентирано. Оставяха противника да мота топката и не можеха да се разберат кой да го пресира и кога да се помогне на съотборник. След малко случайния, но супер гол на Боднар нашите съвсем се пообъркаха. Окопитиха се след 30 мин. и тогава направиха няколко добри атаки и левашки пропуски. Точността на пасовете на маджарите идваше от необеспокояваноста на нападателите им.
Да не забравяме, че Левски претърпя тежки загуби преди мача - Гаджев, Миланов и Рабех, докато Дебрецен са взели нови попълнения.
Сираков много добре го каза веднага след мача. Не може през целият мач Петков да рита напред топката при 4 защитника. Едно изнасяне на топката като хората нямаше. Кво правят тия треньори. Ми да забранят ритането напред на вратаря и това е. После Христов бил виновен, че нищо не ставало напред. Ми не може цял мач да се надскача и бори с противника за НИЩО и да си пилее силите за безнадеждни топки, а когато трябва да не достига дъх.
Определено Жоазиньо беше пълна дупка за времето в което игра. Без Миланов и Зе трудно се справя по фланга си.
Бардон единствен се връщаше и подемаше атаки, но и неговите сили свършват по някое време. Затова към края на мача съвсем се оплескаха нещата.
И не видях нещо компетентно от Достанич. Само куп простотии с които изненада собствените си футболисти, а вероятно и себе си), но не и противника.

Тема Re: Преди втория мач... [re: jdefoe]  
Автор Пoeтa нa нeтa (alias)
Публикувано25.08.09 15:47

ако маджарите се подлъжат да играят на сигурно за 0-0 имаме някакъв шанс да ги излъжем.
Ако обаче тръгнат от първата минута да ни мачкат с тая кекава защита сме заминали още първото полувреме.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.