|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Голем ташак сме:)
|
|
Автор |
RlCHARDLONG (Лицензиран) |
Публикувано | 19.08.09 23:41 |
|
А и тоя късметлийски гол на маджарите в началото ни еба матера на игра и све... Всички прасета което се радват в момента дано получат чудовищен московски кур утре!
| |
|
Това можеше и под моето мнение да го напишеш!!!
НЕ се различава особено!
| |
|
Кога съм пускал моето мнение, не съм видел твоето мнение, не ставай дребнав
| |
|
Тотална грешка на Ратко. С какъв акъл пусна Минев десен бек вместо Бензукан. Просто ни потрошиха от дясно кой както си искаше минаваше на парад. Поне на почивката трябваше да смени Минев с Бензукан да спре това безумие на десния фланг. Йовов за пореден мач доказа че не става вече за такива мачове титуляр. Елементарна грешка при първия гол на два метра грешен пас и после коронния номер от 1м на празна врата да не уцели топката. Сърмов как един мач не си подкара леко топката бе. Как я пипне и отива на два метра. В заключение видя се че нямаме отбор за ШЛ.
| |
|
Не за дребнав!
Акцентирах, че сме на едно мнение!
| |
|
Не само в защита ни прееба ПаТко, а през второто при положение ще не спиеаме да сипем топките с центрирания в наказателното, не пуска Еньо, а ми пуска Ортега който е известен с това че не може да го ползва черното си канче, две перфектни топки ги отигра трагикомично на 2 метра от вратата на егеш-мегеш... Сега започвам да разбирам що сърбина е сменил 8 отбора за 2 години и 1/2... Дарко беше зле, Христов пълна трагедия, тоя пич е за игра на контраатаки, не когато требе да разбиваме гъста защита... Колко грешни пасове и рикошети в унгарци имаше, изобщо бехме уникална трагедия...
Редактирано от RlCHARDLONG на 20.08.09 00:28.
| |
|
Е кво сме виновни ние бе???
| |
|
Ричи, правилно влезна Ортега ама трябваше на мястото на Йовов. Жо въобще не трябваше да влиза в тоя мач. При положение че съдията пуска твърда игра и тия играят твърдо просто след контузията не трябваше да влиза. За пореден път се толерира Генев а той не знаеше къде се намира от 21.45 до 23.30. Един отбор играе когато е колектив и във фаза атака и фаза защита. Цял мач при атаките Деберцен бяха с повече по човек два. Йовов, Зе Тасевски и Бардон много рядко се връщаха.Толкова зле в защита не сме били от 7-8 години.Минев им организира поне 10 контра атаки и никаква реакция от достанич. Просто на почивката ако го бе извадил и пуснал Бензукан нещата нямаше да са толкова трагични.Просто трябва ни дефанзивен халф, в момента Сърмов не става.Пасовете 80% брак.Повежданията на топката 100% на два метра и шпагат след това. Първи топки спечелени 5% на 95 загубени и всичко люска напред топката а при гола се видя отлично че когато се свали на земята нещата придобиват друг вид
| |
Тема
|
Re: Голем ташак сме:)
[re: BECKS]
|
|
Автор |
BECKS (реалист) |
Публикувано | 20.08.09 00:45 |
|
Ужас, Ратко друг мач е гледал днес
"Контузените и наказаните ни липсваха - и Гаджев, и Миланов, и Рабех. Минев направи добър мач отдясно. Знам, че това не е неговата позиция, но се справи. Смених Тасевски с нападател, защото искахме на всяка цена да вкараме нов гол. Реалист съм, Дебрецен днес показа класа, но ние ще направим всичко възможно да направим добър втори мач", завърши Достанич.
Минев се бил справил добре, да само вратара им не пожела да мине от там
| |
|
Kaто ви шибат утре с 3:0 и ще ти отговоря
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|