|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Уволниха Велев - официално
|
|
Автор |
Лeдoвe (Dreamer) |
Публикувано | 22.07.09 23:18 |
|
Сега изтече по Гонг информацията...
"Евалата" Батков, отново прояви "далновидност", както миналата година по същото време...заеби...
Май наистина назря моментът някой друг да стане президент на отбора....Стига толкова измислици, премислици...
Дано не отпаднем от Баку, щото така мимирише, а тогава вече ще изкопаме дъното...
Сега остава вярно Гонзо да стане технически и ташака ще е пълен... наистина
Аз имам
моето световъртене
в мен<P ID="edit"><FONT class="small"><EM>Редактирано от Лeдoвe на 22.07.09 23:23.</EM></FONT></P>Редактирано от Лeдoвe на 22.07.09 23:25.
| |
Тема
|
Защо Достанич
[re: Лeдoвe]
|
|
Автор |
Лeдoвe (Dreamer) |
Публикувано | 22.07.09 23:36 |
|
Е това ми се ще утре някой журналист да го попита Батков. Защо този анонимник, не постигнал нищо с никой отбор и незадържал се някъде повече от няколко месеца. Ясно е, че почти всички бяхме за смяната на Велев, но като го сменяш, го смени с някой доказал се силен треньорр, а не с мишок.
Пичове това не го проумявам, честно...
Единствено ако с Радко дойде Дуци, или се върне Наско тогава може да се търси някакъв резон, но тандем Достанич / Гонзо ми е яко комично наистина... няма такъв филм просто.
Аз имам
моето световъртене
в мен
| |
Тема
|
Re: Уволниха Велев - официално
|
|
Автор |
RlCHARDLONG (Лицензиран) |
Публикувано | 22.07.09 23:38 |
|
Баце, според мен причините са много по-дълбоки, само помисли: Батков отива в Израел, връща се видимо изнервен, дава интервю колко пари бил дал, и уволнява на мига Велев, който е тренер с протекцията на Чорни... Аз очаквам продажбата на отбора до края на годината, без еврейските пари Ганя е загубен, а и се говори че скоро може да фалира...
| |
|
Аз писах в една друга тема: мисля че Дуци ще е реално тренера, Достанич ще е на хартия, но понеже е водил Славия и все пак е познат в България. Гонзо едва ли ще е по-лош като и.д. от дедо Боре...
| |
|
...Някъде четох че бил помощник треньор на Муслин в Левски преди години.
| |
|
Честно казано, дано да има нещо дълбоко, щото иначе е най-голямата глупост, която може да се случи....В смисъл това сега надцаква яко и продажбата на всички в анонимни клубове и смяната на Стоилов и нелепото изгонване на Вуцов (щото реално не му се даде шанс, колкото и да ме дразни). За сега не коментирам!!!Пълен шит. Ще е чудо, ако направим нещо, не съм оптимист - не забравяйте, че след Баку, които звучат добре има и други и пак някой ще се направи на мъж пред отбор без треньор - щото то реално няма - той дали им знае имената а?! И ще научи ли кой как играе, в каква форма е за 5 дни?! Надали!
| |
|
С Овчи се получи перфектно, тва е един от най-противните и нагли хора изобщо, щом веднага щом пристигна в ЛЕВСКИ почна с приказките срещу Мъри при който ЛЕВСКИ игра футбол, вместо да си наляга овчите парцали, сметай за ква отрепка става дума. Одеве гледах головете срещу Киево в Италия, ми преди първия нашите правят ето преброй колко поредни паса, дори ги няма най-първите в клипа... За Велев обаче ми е малко жал, щото нямаше човек да не го псува и въпреки това си вършеше с мерак работата колкото му позволяваше таланта, разбира се:))) Честно казано, ако Кокала иде някъде на специализация и изведнъж се случи чудо с него, не бих имал нищо против да го видя обратно като тренер на сините.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
BиK (BMBD) |
Публикувано | 23.07.09 07:07 |
|
чудя се така сутринта докато си пия кафето и чета таа новина това дали не е сценарий за насилствено отпадане от лигата и продажба на отбора. Не че Велев е цвете ама някакси нещата да станат по-завоалирано. Дано не съм прав.
| |
Тема
|
[re: BиK]
|
|
Автор |
BECKS (член) |
Публикувано | 23.07.09 07:33 |
|
Най- накрая. Колкото и да е слаб Достанич с него ще бъде много по добре отколкото с Кокала.Надявам се сега да се спере с протекцийте и несменяемите титуляри в слаба форма за сметка хора в добра форма и кондиция. А и ще видим днес дали помощника ще бъде Дуци Симонович. Защото ако е той е ясно че неофициално той ще бъде треньора
| |
Тема
|
|
|
Автор |
pirx (crazy diamond) |
Публикувано | 23.07.09 09:46 |
|
крайно време беше, НО не е сега момента. Не виждам как Достанич и евентуално Дуци ще могат да променят нещо за 1 седмица до първия мач с Баку.
Кокалеску е безобразно слаб треньор, тактически неграмотен, пияндур и ... голям Левскар , толкова голям че трудно ще намерим някой треньор толкова да обича и милее за отбора като него.
За съжаление не разбра, че за нищо повече от пом не става. Лошото, че и Ганя го разбра късно (след първотото полувреме срещу андорците).
Дано смяната да е за добро, поне да почнем да играем с някаква тактика а не с организиран хаос и на мускули.
«Щастие за всички даром и нека никой да не бъде пренебрегнат!»Редактирано от pirx на 23.07.09 09:49.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|