|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Време е за нов собственик
|
|
Автор |
иkcвaлcинaтC () |
Публикувано | 13.01.09 10:35 |
|
Мисля, че това е ясно на всички нас. И проблемът не е в това дали Батков е добър или лош собственик. Проблемът е в това, че Батков явно има сериозни финансови проблеми и няма пари за издръжката на Левски, Чорни също го е отсвирил и нещата вървят към по-лошо. Дори и да избутаме този сезон и станем шампиони (аз лично съм песимист), без сериозна селекция и с този треньор, ни очаква нов още по-голям срам в евротурнирите. Нямам си и на идея, какво кара Батков да не продава клуба. Чака по-добри времена ли? Може би пък иска да му вдигне цената чрез титла и участие в квалификациите на ШЛ. След като няма финансовата възможност да издържа Левски, просто е редно да се оттегли и продаде клуба. Купувачи ще има, слуховете за интерес на ТИМ и Лукойл бяха верни, имаше и още един кандидат. Необходимо е само желание от страна на Батков, ако държи на клуба, нека го продаде. Това ще е хем за негово добро, хем за доброто на Левски.
| |
|
Че батков няма излишни пари ви писах преди 15 месеца по времето на скиорите и после преди 3 по времето на батковците, ама никой от вас не вдяна.
Все пак за вас е най-добрия вариант. Лукоил забрави да купят клуба ви, а ако дойдат ТИМ ще ви вземат лиценза на петия месец. Ония са мафиоти от класа, плащат предимно под масата. А и в момента нямат много кеш.
| |
|
Лукойл имаха интерес. ТИМ не ми е известно да имат финансови проблеми.
| |
|
и ботевистите така си викат ..от 10 години - време е за нов собственик
| |
|
ТИМ ако ни вземат ше играеме в дивизиите до 2 години.
| |
|
Така като гледам Черно Море баш натам са се запътили.
| |
|
Молиш се Тим да те купят ....
Само леко си помисли варианта как 3мата мафиоти влизат в затвора или гръмват некой от тех.
Защото Локото много просперираха с Вис 2 или ние с Мултигруп...
Едва ли Батков не иска да продава клуба просто нема вариант на момента който да дава пари
КОСМОС
| |
|
ТИМ?????
Левски?
Не виждам връзка.
Батков е най - добрият вариант в момента, погледнато реалистично.
| |
|
Връзка - групировката излиза в спорта на национално ниво.
| |
|
Трима са повече от един, то и ваще титани не са в безопасност.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|