Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:08 07.07.25 
Футбол
   >> ФК Левски - Сф
*Кратък преглед

Тема Пичове, Кокала не става, трябва да се търси...нови  
Автор Porcaro (Нервак)
Публикувано20.09.08 14:13

треньор... С този безхаберник няма да прокопсаме. Прост е и страхлив. Вили беше цвете пред тоя, казвам ви.
аз лично искам Херо - доказан специалист, разбира от футбол, пък е и левскар!

- Българският фен-сайт на група "ТОТО"

Тема Re: Пичове, Кокала не става, трябва да се търси...нови [re: Porcaro]  
Автор BLUE (ot loshite)
Публикувано20.09.08 17:17

Ми те левскари, разбиращи от футбол колкото искаш. Няма как да махнат Кокала преди края на сезнона, освен при някоя супер издънка. Иначе аз съм за класен чужденец чесно казано.

Тема Re: Пичове, Кокала не става, трябва да се търси...нови [re: BLUE]  
Автор az_tn (готин)
Публикувано20.09.08 21:15

Аз пък си мисля, че трябва да се сменят футболистите.Като ги гледах със словаците кви са слаби-доста псувах.Не може да получават толкова много пари , а на терена да са по- зле от лапетиите дето ритат на поляната.Стигат по някакъв начин до наказателното поле и се чудят какво да правят с топката.Е аз ли да вляза да им правя голове.За протокола-ЛЕВСКАР съм от както се помня.

Мразя майстори-друго нещо сме специалистите

Редактирано от az_tn на 20.09.08 21:17.

Тема Re: Пичове, Кокала не става, трябва да се търси...нови [re: az_tn]  
Автор avalon91 (непознат )
Публикувано21.09.08 19:10

Интересно ми е сега къде са всички дето плюха по Мъри , дето неможел да мотивира отбора , дето едва ли не черпеха , че Мъри и Наско ги няма , а сега мнозина от тях плачат за Мъри.Е сега само мога да ви кажа ето ви Вуцов , ето ви Кокала нека те да мотивират Левски стана за присмех.

Тема Re: Пичове, Кокала не става, трябва да се търси...нови [re: avalon91]  
Автор DUSHESH ( ДОН)
Публикувано21.09.08 19:18

Въпроса е тези двамата ли бяха алтернативата след Мъри ??????
А резултатите миналия сезон с Мъри не бяха по-добри от сегашните.

Тема Re: Пичове, Кокала не става, трябва да се търси... [re: DUSHESH]  
Автор avalon91 (непознат )
Публикувано21.09.08 19:46

Ne bqha po dobri no ne bqha i tolkova tragi4ni plus tova Muri spored men bez da si krivq du6ata za men toi e nai dobriq trenior 6te6e da napravi po dobra selekciq (stiga batkov da my dade).A i aide 6tom neiskate Muri po dobre 4yjdenec dr variqn ne vijdam.

Тема Re: Пичове, Кокала не става, трябва да се търси...нови [re: avalon91]  
Автор BECKS (член)
Публикувано21.09.08 21:46

Умишлено спрях да пиша, но то не се търпи вече.Кокала освен да носи топките за друго не става.Още на реванша с Бате се видя че не става.Вместо да ги смачкаме ние им предоставихме възможността последните 20 мин. играта да е пред нашето наказателно поле с човек повече. Върхът беше когато при изтекло продължение с 30 секунди и фаул на центъра за нас вместо и вратара да отиде пред тяхната врата и да се изсипе топката ние си подадохме два къси паса на центъра и трети към тъча и съдията свири края. С Жилина същата работа.Първо Сърмов сгреши 90% от пасовете но остана да края а излезна Гаджев където най играе от халфовете. С продължението около 20 мин с чавек повече и психическо приимущество Кокала дръпна отбора да пази хикса със световно известния гранд Жилина, че даже се и радваше все едно е направил хикс с Барса. А от разиграванията в защита създодохме маса контри след грешни пасове и замалко да загубим мача. Днес отново старите познайници титуляри. Абе не видяха ли тея хора че Деко не става а Г. Христов не е да получава топката на центъра. И за какво игра Деко като е наказан за Жилина.Вместо да обиграва човек той си пуска фигуранти.Хичо отново не може нито по въздух, нито по земя да подаде точен пас.От как е Кокала даже и хъс няма, каквото стане. Към горния колега за Мъри да не му напомням че и той си ги налагаше любимците бездарни.Пресен пример в Ловеч с Голубович.Закотви на пейката най-добрия вратар след Гошо в А група и Голубович ме се отплати с Вила за оказаната чест, а в кариерата му има доста вересии особено към чорбата.Бая голови пасове им даде последните години. А и как виждам днесе постигнал героичен хикс в последната минута като домакин с Черноморец така че да си СЕДИ В ЛОВЕЧ.

<P ID="edit"><FONT class="small"><EM>Редактирано от BECKS на 21.09.08 23:00.</EM></FONT></P>

Редактирано от BECKS на 21.09.08 23:00.

Тема изчакайте реванша с Жилина.нови [re: Porcaro]  
Автор falkenbach (1x2)
Публикувано21.09.08 22:20

ако ни отстранят, то по-добре да хващаме някой чужденец и да ги стега още отсега.

Тема Re: изчакайте реванша с Жилина.нови [re: falkenbach]  
Автор BECKS (член)
Публикувано21.09.08 22:28

ама то тогава ще е късно бе приятелю.Пореден резил в Европа, ако ни дръннат и Литекс преди това губим и шампионата, за какво да го сменя тогава,СЕГА е момента

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.