Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:18 13.07.25 
Футбол
   >> ФК Левски - Сф
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Кой е основният виновник за провала? (2)нови  
Автор Seaborn (Jethro)
Публикувано27.08.08 21:39

Кой е основният виновник за провала? (2)
Тодор Батков
Вили Вуцов
Емил Велев
Вили Вуцов и Емил Велев
Георги Иванов
всички футболисти
някои футболисти
слабият български футбол
шансът
друго

Отдолу пускам резултатите от анкетата след първия мач. Интересно ми е да видя колко са си променили мнението:

Странното в случая е, че не дори не ми е гадно. След това, което видях второто полувреме съм абсолютно убеден, че този ЛЕВСКИ не е за ШЛ. Очевидно ще трябва да се разделим с някои илюзии и да свалим ореола от отбора. Аз лично занапред намалям очакванията за евротурнирите до минимум и се примирявам с всякакви загуби. Също така ще се радвам и на най-малките победи срещу отбори от Лихтенщайн или Люксембург. Очаквам от ЛЕВСКИ да чорбата взима трофеи и да мачка в България и забравям за Европа. Български отбор скоро няма да е "голям отбор" извън татковината и се примирявам с това. Всичко друго ще приемам за радостен бонус. Само ЛЕВСКИ!

Тема Re: Кой е основният виновник за провала? (2)нови [re: Seaborn]  
Автор Seaborn (Jethro)
Публикувано27.08.08 21:50

Писал съм с краката си. Не мога да редактирам в заглавното мнение заради анкетата.

Редакция: Странното в случая е, че не дори не ми е гадно. След това, което видях второто полувреме съм абсолютно убеден, че този ЛЕВСКИ не е за ШЛ. Очевидно ще трябва да се разделим с някои илюзии и да свалим ореола от отбора. Аз лично занапред намалям очакванията за евротурнирите до минимум и се примирявам с всякакви загуби. Също така ще се радвам и на най-малките победи срещу отбори от Лихтенщайн или Люксембург. Очаквам (и изисквам) от ЛЕВСКИ да мачка чорбата и да взима трофеи в България и забравям за Европа. Български отбор скоро няма да е "голям отбор" извън татковината и се примирявам с това. Всичко друго ще приемам за радостен бонус. Отказвам да хабя повече нерви и да се ядосвам заради ЛЕВСКИ. Смятам да отсявам само хубавите емоции и да игнорирам лошите. Ще ходя на всеки мач по навик и защото имам карта. Само ЛЕВСКИ!

Автор dzingibi (непознат )
Публикувано27.08.08 22:05

Левски не е само този отбор не е само днес и сега ЛЕвски е религия и не е преходен, а тия са и батков и всички те лиглювци са ,но ние ЛЕВСКАРИТЕ не сме!

Тема Re: Като ще ходиш на всеки мач...нови [re: Seaborn]  
Автор elian2OOO (син фен)
Публикувано27.08.08 22:21

псувай и от мое име, щото лошото няма да можеш да го игнорираш

Автор ZeppeR (.)
Публикувано28.08.08 01:28

пак казвам - боратков...ебати смотаняка
сега чета, че сме щели да вземем асус при влизане в групите на ШЛ.. преди разправяше, че ако се падне преодолим съперник за третия кръг щял да направи добри трансфери. само дето нищо не направи, смешник

whocaresifmyspacebarisnotworking?!?

Тема Re: Кой е основният виновник за провала? (2)нови [re: ZeppeR]  
Автор jdefoe (седалкотрошач)
Публикувано28.08.08 01:32

А Слипът е религия, нали?

Всичко е нарочно, тези фаулове, които ги правеше през второто полувреме...

Една топка не спечели, лайно. Не се извини.

Ама стадото си е стадо.

И талантът Хичо и той...

А кой е Асус всъщност, я ми кажи? какво ще промени....

Луди ли сте, мама му стара????

Тема Re: Кой е основният виновник за провала? (2)нови [re: ZeppeR]  
Автор Чичo Mитko (Интелектуалеца)
Публикувано28.08.08 03:26

За отбор като БАТЕ и аз а съм, и аз нема да купя никой!!!
Тия требеше да вземат поне 5 гола в двата мача
Вместо това, сега го духаме и дори майните от доко, дето се млатят със свинята, се ебават с нас!!

Тема Re: Кой е основният виновник за провала? (2) [re: Seaborn]  
Автор racia (да аз съм)
Публикувано28.08.08 08:11

егати тъпия майтап, ЛЕВСКИ да падне от футболисти, които през деня правят трактори а вечер си бият отбочета като ЛЕВСКИ,щото и който да дойде на този етап есрамно. Батковци Вуцовци Велевци - големи имена но -НИЩО накрая. Май някои само парите ги интересуват. Ами ние феновете, кво да правим, да се срамуваме ли от тях.Една дуспа,която решаваше целит мач,щото като си класен и другите гледат на теб като по-опитен ,нямаш право на грешка.

Автор Aл.Toмoв (добре познат)
Публикувано28.08.08 08:23

Oсновният виновник за провала е Батков, който назначи овчата глава за треньор. Който от своя страна привлече за капитан и лидер на отбора Гонзо. Респект към миналото на Гонзо, обаче в последните си мачове преди заминаването му от Герена само ни пречеше, което сега прави х2.
Той е 1000% виновен. Не можеш да пропуснеш най-важната си дузпа за сезона и като цяло двата мача да нямаш точен удар по посока на вратата.
Виновно е и ръководството, което вече четвърта година се стиска да привлече един -двама класни нападатели. Ебем ти отбора, ебем ти трансферната политика, ебем ти лидерите.

Тема Re: Кой е основният виновник за провала? (2)нови [re: jdefoe]  
Автор Stanley ()
Публикувано28.08.08 09:17

Тъпо е да обвиняваш само един играч за всичко? Игра трагично, но не беше само той.

СИН ПОЗОР

ЛЕВСКИ=ЕВРОИДИОТИ

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.