|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Кой е основният виновник за провала? (2)
|
|
Автор |
Seaborn (Jethro) |
Публикувано | 27.08.08 21:39 |
|
Отдолу пускам резултатите от анкетата след първия мач. Интересно ми е да видя колко са си променили мнението:
Странното в случая е, че не дори не ми е гадно. След това, което видях второто полувреме съм абсолютно убеден, че този ЛЕВСКИ не е за ШЛ. Очевидно ще трябва да се разделим с някои илюзии и да свалим ореола от отбора. Аз лично занапред намалям очакванията за евротурнирите до минимум и се примирявам с всякакви загуби. Също така ще се радвам и на най-малките победи срещу отбори от Лихтенщайн или Люксембург. Очаквам от ЛЕВСКИ да чорбата взима трофеи и да мачка в България и забравям за Европа. Български отбор скоро няма да е "голям отбор" извън татковината и се примирявам с това. Всичко друго ще приемам за радостен бонус. Само ЛЕВСКИ!
| |
Тема
|
Re: Кой е основният виновник за провала? (2)
[re: Seaborn]
|
|
Автор |
Seaborn (Jethro) |
Публикувано | 27.08.08 21:50 |
|
Писал съм с краката си. Не мога да редактирам в заглавното мнение заради анкетата.
Редакция: Странното в случая е, че не дори не ми е гадно. След това, което видях второто полувреме съм абсолютно убеден, че този ЛЕВСКИ не е за ШЛ. Очевидно ще трябва да се разделим с някои илюзии и да свалим ореола от отбора. Аз лично занапред намалям очакванията за евротурнирите до минимум и се примирявам с всякакви загуби. Също така ще се радвам и на най-малките победи срещу отбори от Лихтенщайн или Люксембург. Очаквам (и изисквам) от ЛЕВСКИ да мачка чорбата и да взима трофеи в България и забравям за Европа. Български отбор скоро няма да е "голям отбор" извън татковината и се примирявам с това. Всичко друго ще приемам за радостен бонус. Отказвам да хабя повече нерви и да се ядосвам заради ЛЕВСКИ. Смятам да отсявам само хубавите емоции и да игнорирам лошите. Ще ходя на всеки мач по навик и защото имам карта. Само ЛЕВСКИ!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
dzingibi (непознат
) |
Публикувано | 27.08.08 22:05 |
|
Левски не е само този отбор не е само днес и сега ЛЕвски е религия и не е преходен, а тия са и батков и всички те лиглювци са ,но ние ЛЕВСКАРИТЕ не сме!
| |
Тема
|
Re: Като ще ходиш на всеки мач...
|
|
Автор |
elian2OOO (син фен) |
Публикувано | 27.08.08 22:21 |
|
псувай и от мое име, щото лошото няма да можеш да го игнорираш
| |
Тема
|
|
|
Автор |
ZeppeR (.) |
Публикувано | 28.08.08 01:28 |
|
пак казвам - боратков...ебати смотаняка
сега чета, че сме щели да вземем асус при влизане в групите на ШЛ.. преди разправяше, че ако се падне преодолим съперник за третия кръг щял да направи добри трансфери. само дето нищо не направи, смешник
whocaresifmyspacebarisnotworking?!?
| |
Тема
|
[re: ZeppeR]
|
|
Автор |
jdefoe (седалкотрошач) |
Публикувано | 28.08.08 01:32 |
|
А Слипът е религия, нали?
Всичко е нарочно, тези фаулове, които ги правеше през второто полувреме...
Една топка не спечели, лайно. Не се извини.
Ама стадото си е стадо.
И талантът Хичо и той...
А кой е Асус всъщност, я ми кажи? какво ще промени....
Луди ли сте, мама му стара????
| |
Тема
|
[re: ZeppeR]
|
|
Автор |
Чичo Mитko (Интелектуалеца) |
Публикувано | 28.08.08 03:26 |
|
За отбор като БАТЕ и аз а съм, и аз нема да купя никой!!!
Тия требеше да вземат поне 5 гола в двата мача
Вместо това, сега го духаме и дори майните от доко, дето се млатят със свинята, се ебават с нас!!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
racia (да аз съм) |
Публикувано | 28.08.08 08:11 |
|
егати тъпия майтап, ЛЕВСКИ да падне от футболисти, които през деня правят трактори а вечер си бият отбочета като ЛЕВСКИ,щото и който да дойде на този етап есрамно. Батковци Вуцовци Велевци - големи имена но -НИЩО накрая. Май някои само парите ги интересуват. Ами ние феновете, кво да правим, да се срамуваме ли от тях.Една дуспа,която решаваше целит мач,щото като си класен и другите гледат на теб като по-опитен ,нямаш право на грешка.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Aл.Toмoв (добре познат) |
Публикувано | 28.08.08 08:23 |
|
Oсновният виновник за провала е Батков, който назначи овчата глава за треньор. Който от своя страна привлече за капитан и лидер на отбора Гонзо. Респект към миналото на Гонзо, обаче в последните си мачове преди заминаването му от Герена само ни пречеше, което сега прави х2.
Той е 1000% виновен. Не можеш да пропуснеш най-важната си дузпа за сезона и като цяло двата мача да нямаш точен удар по посока на вратата.
Виновно е и ръководството, което вече четвърта година се стиска да привлече един -двама класни нападатели. Ебем ти отбора, ебем ти трансферната политика, ебем ти лидерите.
| |
Тема
|
[re: jdefoe]
|
|
Автор |
Stanley () |
Публикувано | 28.08.08 09:17 |
|
Тъпо е да обвиняваш само един играч за всичко? Игра трагично, но не беше само той.
СИН ПОЗОР
ЛЕВСКИ=ЕВРОИДИОТИ
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|