Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:11 11.11.25 
Футбол
   >> ФК Левски - Сф
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Много добър мач срещу Беласицанови  
Автор lmagine (Dreamer)
Публикувано22.03.08 22:04

Изкефих се максимално. Хубави комбинации, силна игра, много положения и четири гола. Ето така трябва да играе новия Левски. Наистина Беласица не са мерило, но добрата ни игра в този мач е факт. Победата дойде точно навреме за да си повярват нашите, че могат и нещата стават , когато се борят и имат желание. Мъри също уцели състава този път. С Деко и Жоазиньо на пейката и Дарко и Мариян титуляри, играта спори. Дано продължим така и в следващите кръгове.
Само Левски

Аз имам
моето световъртене
в мен.

Тема Re: Много добър мач срещу Беласицанови [re: lmagine]  
Автор dany_m111 (ентусиаст)
Публикувано22.03.08 22:14

на мен пък Жоаозиньо ми хареса повече от Хичо...

А иначе за такива мачове аз лично не смея да давам оценки, щото в повечето случаи не са особено показателни предвид класата на съперника

Тема Re: Много добър мач срещу Беласицанови [re: dany_m111]  
Автор lmagine (Dreamer)
Публикувано22.03.08 22:18

Бе какъвто и да е съперника, това си е светъл лъч след трите загуби без отбелязан гол. Играта определено спореше днес. От началото на сезона това е мача, в който показваме най-силна игра. А Хичо си беше много добре. Вкара гол и се бори "на кръв" за всяка топка. Жози също се включи добре, ма много нисък бе

Аз имам
моето световъртене
в мен.

Автор dany_m111 (ентусиаст)
Публикувано22.03.08 22:23

хаха, той е нисък и за детския ни отбор до 15 години

иначе на мен и срещу Литекс в София ми харесаха наш'те...

Тема Re: Много добър мач срещу Беласицанови [re: dany_m111]  
Автор lmagine (Dreamer)
Публикувано22.03.08 22:26

Срещу Латекса играхме здраво 15 - 20 минути. Иначе днес докато Жоазиньо загряваше го гледахме като минаваше покрай флагчето за корнера. Познай дали е по-висок от флагчето ?

Аз имам
моето световъртене
в мен.

Автор Seaborn (Jethro)
Публикувано22.03.08 23:05

Хаха, да не си в 6-ти блок на А сектор!? Това с ъгловото флагче беше лафът на вечерта там! ;))
Иначе мачът беше нормален, просто наистина Беласица не трябва да са ни мерило. На мен пък Дарко все повече НЕ ми харесва, не знам какво му пречи. Мариан ми е интересен ако го оставят за по-дълго време, А покрай Миро и Жоазиньо започнахме да обръщаме голямо внимание на ръста и сега това момче Иса ми изглежда много перспективно без да съм видял кой знае колко от него. ;)) Днес Зе Соареш имаше ден, Рабех е супер готин футболист, въпреки една-две грешки днес. Още малко ми трябва, за да свикна с Живко като капитан (абе не знам дали малко), но като цяло на фона на средното ниво е от добрите! Веско и той може повече ми се струва. Ники дали не са го гледали днес пак скаути и затова да се активизира? ;) Аз лично до края на шампионата предпочитам да гледам колкото се може повече млади футболисти! И лятото да дойдат 2-3 добри нови... и Гонзо (никога няма да ми е излишен, ако ще на 70 години да е)! ;))

Тема Re: Абе дайтенови [re: lmagine]  
Автор elian2OOO (фен)
Публикувано22.03.08 23:16

малко подробности за мача, че не можах да дойда на Герена, па 4 гола за наще са си постижение

Редактирано от elian2OOO на 22.03.08 23:25.

Тема Re: Много добър мач срещу Беласицанови [re: Seaborn]  
Автор lmagine (Dreamer)
Публикувано22.03.08 23:26

Не, отсреща бях във В сектор и много точно се видя, че пича е една идея по нисък от флагчето

Аз обратно на теб харесах играта на Дарко днес. Живко за мен не е капитан . Просто за тази работа трябва освен да си стар кадър от школата, трябва да и си авторитет, МЪЖ и биткаджия. За Гонзо съм съгласен, ма се съмнявам да стане.

Аз имам
моето световъртене
в мен.

Тема Re: Абе дайтенови [re: elian2OOO]  
Автор lmagine (Dreamer)
Публикувано22.03.08 23:32

http://www.sportal.bg/news.php?id=95294

Аз имам
моето световъртене
в мен.

Тема Re: Много добър мач срещу Беласица [re: lmagine]  
Автор avalon91 (непознат )
Публикувано23.03.08 09:01

Съгласен съм много добър мач , но се пак лично аз ще изчакам да видя и следващите 1-2 мача , за да видим дали найстина играта ни потръгна или просто защото беше срещу непретенциозния отбор на Беласица.Мъри найстина оцели състава Мариян и Дарко се комбинираха добре, а и смените се включиха много добре въпреки , че може би место Иса да беше влезнал Лъчо.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.