Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:58 10.11.25 
Футбол
   >> ФК Левски - Сф
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Повече не може да продължава таканови  
Автор Kyeнтин Дъpyъpд (General)
Публикувано19.03.08 17:02

Мъри трябва да си ходи след края на сезона. Даде каквото можа, постигна супер успехи. Явно обаче шокът от Тампере още го държи и действията му са тотално неадекватни. Никога няма да го обидя или да се държа като неблагодарник, но той явно е изчерпан за Левски.

И трябва наистина сериозна промяна в този отбор, с разчитане на юноши за кърпене на дупки и джуджета не става.

Тема Re: Повече не може да продължава таканови [re: Kyeнтин Дъpyъpд]  
Автор dany_m111 (ентусиаст)
Публикувано19.03.08 17:34

Мъри го загуби тоя мач, не играчите... тъкмо почнахме да налагаме някакъв натиск и смени най-добрите в състава... Аз лично съм шокиран от това което видях днес. Страшно слабо!

Тема Re: Повече не може да продължава таканови [re: dany_m111]  
Автор Kyeнтин Дъpyъpд (General)
Публикувано19.03.08 17:49

За съжаление не виждам възможност за промяна при този треньор. Просто е изцяло неадекватен след мачовете с Тампере. Говори глупости пред медиите и се излага. Сам плюе на всичките си успехи досега.

Автор avalon91 (непознат )
Публикувано19.03.08 18:21

Мъри не е виновен той не е на терена единственото за което има вина според мен е тове , че Гошо би първата дуспа и от там психиката му се разби и неможе да пази.Мъри трябва да остане поне още година и вярвам , че ще изгради нов отбор.Твърдо съм против Мъри да си ходи 1 защото му го дължим 2 защото е доказал , че може и 3-то невиждам кой може да е следващия трениор на Левски.Сега въпроса е да подкрепим всички Мъри и да yспеем да стопим разликата от Локомотив която набъбна на 4- точки.Се пак играхме добре контролирахме играта но пак паднахме това е.Освен това и Чорбата не играят добре и не показват игра която да е за завиждане.Мъри може и ще го направи доказал го е.Може би е време да даде шанс за титулярно място на Лъчо Балтанов и Огнянов според мен те ще са нахъсани да се докажат,а Хичо тотално разочарова.

Тема Re: Повече не може да продължава таканови [re: avalon91]  
Автор Zeljko RaznatovicМодератор (hero)
Публикувано19.03.08 19:10

е точно заради такива глупаци като тебе сме на тва дередже.

Kosovo Je Srpsko, Srpsko Ostace

Публикувано19.03.08 19:14

За съжаление се работи против ЛЕВСКИ от хора в ЛЕВСКИ. За Мъри няма какво да говоря, казали сме достатъчно с дефо, сега и други хора полека виждат за какво става дума. Риководството на Левски също има огромна вина за проваления сезон първо заради закъснелите трансфери, второ заради грешните такива, трето,че не изгони Мъри още в началото на сезона.
НАСО СИРАКОВ ВЪН ОТ ЛЕВСКИ ЧАС ПО СКОРО ТОВА ВИ ГО КАЗВАМ ЗА НАШЕ ДОБРО.

Тема Re: Повече не може да продължава таканови [re: Zeljko Raznatovic]  
Автор avalon91 (непознат )
Публикувано19.03.08 19:30

Мерси за комплимента нека заради такива като мен Левски да е на това дередже защото ако заради такива като теб щеше да е в В група , а може би и фалит да са обевили вече.Само се погледни как се изказваш без да се мотивираш дори без да кажеш от къде съдиш за това нещо. За пример давам твоето изказване "е точно заради такива глупаци като тебе сме на тва дередже" иначе мога да каже , че за едно съм сагласен с теб раководството е виновно в най-голяма степен за проваления сезон заради грешната трансферна политика.Атанас Курдов качествен юноша продаден без нито една минута за мъжкия отбор на Левски, но Мъри също носи вина и вече казах къде и защо му е простено и само ще добавя още един довот 4-ти и той е , че и на най-големи и опитни трениори като Мауринио като САФ като Анчелоти и др са допускали грешки като неговите с смените и с играчите който да бият дуспи.

Тема Re: Повече не може да продължава таканови [re: avalon91]  
Публикувано19.03.08 19:39

Аз съм се обосновавал много пъти в този форум. Моля, отвори архивни теми и се поинтересувай. Заради някой появил се вчера нямам намерение да се повтарям и потретвам.
Обосновах се още когато потърсихме сметка с jdefoe на Мъди след резила от Тампере. Ти тогава си бил в Б сектор и си пляскал и си скандирал "МЪДИ, МЪДИ".

Иначе добре дошъл във форума.

Лека вечер.

Тема Re: Повече не може да продължава таканови [re: Zeljko Raznatovic]  
Автор oпaceн (какардак)
Публикувано19.03.08 19:50

Изгонете Наско и Борат, а ние ще изгоним Емо и Лупи и ще оправим футбола в БГ.

Поне засега на някои положението е далече по-розово, а на други виждам, че доста бързо започва да става тъмносиво/почти черно/.
А не е изключено след още един-два такива мача и Мъди да прави компания на Ясен Петров, а може да се сберат с Гочето/нали го прокудиха от Гърция/ - тъкмо ще заформят трио.
Имам обаче една неприятна новина . От доверен източник знам, че нито Херо, нито Вили Вуцов ще слязат повече на гара Подуене. Така, че какво ще правите с план 2009 - не знам.

Не се вземайте много на сериозно, светът е далеч по-весел, важното е да го усетите

Тема Re: Повече не може да продължава таканови [re: oпaceн]  
Публикувано19.03.08 19:58

Наистина и аз не знам. Освен МЪДИ няма друг треньор подходящ за Левски.

Един Люпко Петрович би бил мечтания вариант за мен

На вас ви пожелавам Гочето. Няма да допускате по 2 гола на домакински мач ГАРАНЦИЯ

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.