Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:10 14.07.25 
Футбол
   >> ФК Левски - Сф
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Няма какво да се каже повече....  
Автор jdefoe (седалкотрошач)
Публикувано24.11.07 16:04

Аз оставам без думи. Реакцията на публиката след двете героични 0!!! (този сезон е нулев) е красноречива. Всички ние, а аз най - много, сме идиоти на квадрат. Аз най - много, защото си късам нервите, гледайки решенията на хасковския селянин.

Публиката обаче отне точките, за пореден път. О, небеса, тя ръкопляскаше. Аплаузи!!!!

Тема Re: Няма какво да се каже повече....нови [re: jdefoe]  
Автор muffa (цска=турци)
Публикувано24.11.07 18:33

разби със смени....
остави докрая Бардон, който от десет мача насам няма НИТО едно правилно отиграване..тва ме вбеси
и извади Мечакта и Валери, които единствени биеха към вратата на локото.
заеби.
велик е.

"...Ние не може да не отбележим, че "ЦСКА-Септемврийско знаме" е рожба на Народната власт..."

Тема И аз нямам думи....нови [re: jdefoe]  
Автор feichka (фен-ка)
Публикувано24.11.07 19:00

Но ти казваш "О, небеса, тя ръкопляскаше. Аплаузи!!!!"
за публиката.
Какво да правим.
На стадиона играе любимия ни отбор.
Ние сме Левскари.
Можем да коментираме тук до сутринта срещата,
обаче там на стадиона, си оставаме верни фенове.
САМО ЛЕВСКИ !!!!!!

Автор falkenbach (никога роб)
Публикувано24.11.07 23:25

аре нека изчакаме мача с пачата и тогава да говорим!
не е нормално да бием всички дори и в България.
локо сф са добър отбор и равния не трябва да го възприемаме като трагедия.
поне аз така си мисля.

Автор Kyeнтин Дъpyъpд (General)
Публикувано25.11.07 00:24

Играем, без да купуваме мачове като пачата, нормално е да губим точки.

Тема Re: Няма какво да се каже повече....нови [re: Kyeнтин Дъpyъpд]  
Автор jdefoe (седалкотрошач)
Публикувано25.11.07 00:52

Мен ми се иска да сме ние първи, независимо от начина. Това е друг въпрос. Не говоря точно за това горе...

Теб ако тази продукция на Левски те удовлетворява, нека е така. Не вярвам обаче. Твърде сме зле, а Бардон е за резерва другата седмица. Открай време неадекватността на Мъри ни пречи.

Светъл лъч, поне малък - в състав Рабе - Топузаков - Томашич - Минев защитата ще играе силно, по мое мнение. Дано.

Автор dany_m111 (член)
Публикувано25.11.07 00:56

хич не ми се иска да го кажа, но днеска се видя перфектно защо Топчо е не само резерва, но не попада и в групата...

Автор sheltie (forever)
Публикувано25.11.07 08:00

Браточка , стига с тоя черноглед песимизъм!!!Прасетата веднъж не извадиха пари и не взеха 3 точки.Латекса извадиха пачка и возило за шефа им и си тръгнаха с победа , а така ще е и още поне 2-3 години ( само Бентлито докато си изплатят ... )
Проблема в отбора е , че нямаме типичен таран!!! Ако се намери такъв човек - край с проблемите. Не знам какво точно се хареса в играта на Домошара, но аз не останах с впечатлението да се е раздал и на 20 % , Бардон тича с гръб към противниковата врата , а мечето повече говореше . Дедо Боре нещо съвсем изпусна въздуха , Ники Димитров забрави пробивите по крилото и силните си шутове . През този сезон Вагнер нещо го отдава на арии , но не и на типичния си набег от ляво с точни центрирания. За пропуснатите мачове на Топчо си е виновен само Топчо и никой друг , аз поне вчера не видях неговия хъс и нито един пробив от негова страна , а той правеше поне 3-4 на мач и то сериозни. Останаха само Петков , Рабех и Томашич - за тях мога само добри думи да кажа , но с трима да биеш цял отбор - ТРУДНО!!!
За Буферите нямам думи !!! С тази игра - само второто полувреме лежаха 13,38 минути , като прибавим и първото игровото времи не надхвърля 65 мин . От тях като се извади и неиграното време през тези 65 мин ( за изпълнението на фалове , тъчове и лазправии ) падаме под 40 мин мач. Е подяволите и отбора участник в УЕФА. Щом с тези допотопни приоми са се запътили към нещо силно в Европа - значи потъваме още! Като теглим чертата какво излиза - Левски с 3 играча срещу отбор от лежащи баби , резултата е явен 0-0!!!
Забравих да кажа и за бразилчето - ами толкова го замрази студа , че сигурно още се налива с чайове и Тайлолхот. Рано му е още за нещо силно - очаквам нещо по-добро през пролетта заедно с разцъфването на дърветата да разцъфнат и играчите.
Дойде ред и на жълтурчото ! Незнам какво още трябва да се случи , та Наско и останалите от ръководството да престанат да си правят харакири с нашите съдии!!! Трябва да си кьорав та да не видиш , че няма мач в който да ни скъсват от ритници и да не показват картони , а наш играч за кихане да го гонят !!!(образно казано) Само смешника в жълто не видя червените картони за Лопеш , Караджинов и Добрев!!! Може и да е имало дузпа за буферите - нищо ясно нямаше и на повторенията , но да оставиш цял мач едни пръдльовци да ти се качват на главата и да не им покажеш картон - извинявай , но значи си или мазохист или си гузен!!! А този смешко Лопеш ми прилича на опитомена маймунка - само подскача и прами някакви маймунджолъци , а от това нищо смислено не се получава. Та питам аз Наско - КОГА ЩЕ СЕ ПРОТИВОПОСТАВИТЕ НА МЪРШАВИТЕ НИ СЪДИИ И ДО КОГА ЩЕ ИМ СЕ ПРОЩАВА!!! СВИНЯТА ТРОЙЧО САМО ВРЕЩИ ОТ ТЯХ И РЕЗУЛТАТА Е ВИДЕН - И НАЙ-МАЛКОТО СЪМНЕНИЕ Е В ПОЛЗА НА ПАЧАТА.
Идва мача със свинските уши и крака ! Очаквам да се получи същото , каквото стана в Надежда. Пачата започна да грухти още преди 3 седмици , а ние си траем!!! Резултата е , че съдиите вече са на мнение , че нас ни устройва всичко , а прасетата ги устройва само победа! На мача ще се види , че е имало и стимул за жълтите , защото икономията от 15 000 лв за чужд съдия (неподкупен ) ще отидат за хонорар на наш (жаден за пари да си плати тока и телефона)!!!
И от всичко до тук излиза следното - Треньора има вина за надъхването на играчите , а играчите имат вина за показаното на терена. Ръководството има вина , че се примирява с безхаберието на съдии и разни комисии , а ние имаме вина , че приемаме нещата и си обичаме отбора!!! Е аз нява да спра да го обичам и на се нервя на простотиите на БГ футбол , но и няма да се примиря с това един некадърник в жълто , черно или червено да се гаври с труда на играчите.
jdefoe , ти като пишещ и говорещ по медиите , вземи направи едно открито писмо ( все пак ще е написано по-издържано ) и да се изправим срещу корумпираната мафия наречена съдии !!! Не само дебелата свиня грухтяща да се удря в гърдите , че са против ръководството на БФС и да им подаряват победи , а и ние да се изпроавим срещу тях и да искаме честно и точно съдийство , без подобни рамена за противниците.

Автор Kyeнтин Дъpyъpд (General)
Публикувано25.11.07 10:01

Топчо трябва да е резерва, днес беше на път да ни закопае, с поредното си грешно подаване.

Не ми харесва продукцията, но не разбирам Мъри какво е виновен, че играчите ни са обзети отново от апатия? Да вземе камшика и да удря наред ли?

Конкретно неговите грешки бяха смените.

Автор RlCHARDLONGМодератор (Space Cowboy)
Публикувано25.11.07 10:09

Разбери че Вили Овцата никой нема да го пусне до терена на Герена, с маймунските си изстъпления тоя грозник е загубил уважението на всички нормални фенове и Наско трябва да е загубил секва представа за живота ако го допусне дори да припари до футболистите!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.