Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:22 13.07.25 
Футбол
   >> ФК Левски - Сф
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Левски-Милан 1:1нови  
Автор nikibars (nqkojsi)
Публикувано21.11.07 08:58

Здравейте! Нуждая се от малко помощ - женен съм за дъщерята на Антон Милков. Той е бил една от големите надежди навремето, но загива нелепо при автомобилна катастрофа, когато съпругата ми е била на 2 годинки и така и няма никакъв спомен от него. Ходих до БНТ, за да искам запис на мачовете в които е играл(за да може поне да го види), но от там ми казаха, че трябва да пусна молба до Боби Михайлов и той да разреши да ми направят записи. Та молбата ми е да ми кажете кога точно се е играл мачът Левси - Милан 1:1 (с гол на Антон Милков) и мачът с Олимпиакос - не си спомням резултата, но мисля, че пак е вкарал гол. Ще съм ви много благодарен, ако можете да ми помогнете:)

Тема Re: Левски-Милан 1:1нови [re: nikibars]  
Автор buendia (el doce)
Публикувано21.11.07 10:21

През сезон 78/79 за купата на УЕФА.

(14.09 - 28.09)

Olympiakos Pireus - Levski-Spartak 2:1 (0:1)
(Kritikopoulos 51, Kaltsas 76 - Barsov 43)
LEVSKI-SPARTAK - Olympiakos Pireus 3:1 (0:0, 2:1, 3:1)
(Milev 47, Panov 52, Voinov 96 p - Ptaltsas 60)

(19.10 - 01.11)

Levski-Spartak Sofia - AC Milan 1:1 (1:1)
(Milkov 12 - Chiodi 11
AC MILAN - Levski-Spartak 3:0 (2:0)
(Maldera 12, Bigon 40, Chiodi 75)

Това е според

Има ги и в статистиките ама са без дати.

god is real...
if not defined as integer

Автор Дeниc (ентусиаст)
Публикувано21.11.07 11:57

Бях в агитката на мача с Олимпиакос. Беше невероятна атмосфера - ленти, бомбички и мачът беше много як. В първият мач гърците бях били с 2:1. Тук стана 2:0 за Левски, после 2:1. В продълженията Левски вкара третия гол. И после беше мача с Милан. Това беше есента на 1979 г. и по-късно Милков загина. Май че се удари в едно дърво. Това ако не се лъжа стана през 1980 г. Говореше се, че си купил Лада и с нея катастрофирал. Имаше и приказки, че Левски са се погрижили за съпругата му след катастрофата. По ония години България беше една доста затворена страна и станалото за един или друг футболист доста се коментираше. И това, което стана с Антон Милков също доста се коментираше. Имаше голям отзвук този случай (но не може да се сравни с отзвука от катастрофата с Гунди, което беше възприето като национална трагедия).
Милков беше една от най-големите надежди на Левски по онова време. Той дойде от Ботев. Доста се говореше, че от него ще стане голям футболист.

Редактирано от Дeниc на 21.11.07 12:01.

Тема Re: Левски-Милан 1:1нови [re: Дeниc]  
Автор nikibars (nqkojsi)
Публикувано21.11.07 14:02

Горе долу така е загинал да - на един малък мост колата му занася и се удря в едно дърво. Колкото до съпругата му - не знам как са се погрижили за нея, след като 10 години е изплащала апартамента....е поне не са я изгонили де:)

Автор falkenbach (никога роб)
Публикувано21.11.07 14:38

е ти апартамент ли искаш да са и купят. всяко българско семейство дори и в онея години си е изплащало апартамента. само дето някои накяриха от инфлацията.

Тема Re: Левски-Милан 1:1нови [re: falkenbach]  
Автор nikibars (nqkojsi)
Публикувано21.11.07 15:47

Единственото което искам е да ми помогнете с информация за мачовете - другото са глупости. От друга страна - тя като си е изплатила апартамента - Левски с какво е помогнал? С нищо!

Автор falkenbach (никога роб)
Публикувано21.11.07 16:40

ами порови се из нета. в levski.bg има също данни и снимки. каквото можахме помогнахме. сърчни в youtube да видиш да ли няма кадри от мачовете и така.

Тема попитай... [re: falkenbach]  
Автор BigBirdy (sin)
Публикувано22.11.07 10:06

Попитай Google, дет се вика. А и аз ако бях на твое място, нямаше да питам БНТ и Боби Михайлов, а бих се обърнал към RAI директно. Хората в чужбина са много по-отзивчиви, а и архивите са им много по-подредени. Тука в България ще ти донесат от 10 кладенеца вода, за да ти кажат, че не могат да ти свършат работа, само защото някой мързелив задник не иска да се мръдне.

Blau ist schlau, rot ist bloed!

Автор Дeниc (ентусиаст)
Публикувано22.11.07 13:32

Какво точно е станало след катастрофата не знам. Така се говореше. Намерих и още нещо:

Тема Re: Левски-Милан 1:1 [re: Дeниc]  
Автор nikibars (nqkojsi)
Публикувано23.11.07 08:59

Благодаря на всички за помощта:) Засега ми приеха молбата - ще видим как ще се развият нещата по нататък.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.