Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 05:40 15.11.25 
Футбол
   >> ФК Левски - Сф
*Кратък преглед

Тема Николай Михайлов в Ливърпул!нови  
Автор BigBirdy (sin)
Публикувано27.06.07 18:38

Ами сега?! Гръм от ясно небе.
Не знам Лъчо Танев ли е финтирал Фиорентина или Ливърпул са изскочили с някаква невероятна оферта в последния момнет, но тука има нещо гнило.

Успех все пак, важното е, че повече няма да гледаме автоголове през краката в ШЛ

Blau ist schlau,rot ist bloed!

Тема Re: Николай Михайлов в Ливърпул!нови [re: BigBirdy]  
Автор bluefanМодератор (НАТУРАЛЕН)
Публикувано27.06.07 21:20

Лекето има талант и дано го реализира далеч от Син Сити

УМРИ предателю

Тема Re: Николай Михайлов в Ливърпул!нови [re: BigBirdy]  
Автор muffa (цска=турци)
Публикувано27.06.07 22:24

гела аз се въздържах да го псувам дори и Оня път.
има всички данни да стане голям вратар, и си мисля, че ще стане..дали в Ливърпул, или ще го преотстъпят веднага, но мисля, че в Англия ще се наложи..там не те обезглавяват за една грешка веднага - сиймън и дудек да вземем.

"...Ние не може да не отбележим, че "ЦСКА-Септемврийско знаме" е рожба на Народната власт..."

Тема Re: Николай Михайлов в Ливърпул! [re: muffa]  
Автор bluefanМодератор (НАТУРАЛЕН)
Публикувано27.06.07 22:56

е то да беше ЕДНА грешка иди дойди

УМРИ предателю

Тема Оня път...нови [re: muffa]  
Автор BigBirdy (sin)
Публикувано28.06.07 05:19

За гола между краката в мача в ВЕРДЕР само ще ти кажа, че какъвто срам брах...имам основание да му се сърдя...Точно тогава бях в Хановер и гледах мача в една кръчма, заобиколен от поне сто пияни немски фена на Вердер, които се подиграваха яко на Ники Михайлов.

Сега обаче, след като отиде в Ливърпул, има два сценария:
1) Пордължава да прави простотии и ние всички казваме - и при нас си беше същото лайно.

2) Поправя си играта, налага се като титуляр, започва да прави блестящи мачове и всички забравяме за злощастното му начало на кариерата и започваме да се гордеем токъде е тръгнал.

Тема Абе пичове...нови [re: BigBirdy]  
Автор BigBirdy (sin)
Публикувано28.06.07 16:23

...той преминал в Ливърпул, хубаво, ама за пари никой не споменава. Колко пари са дали ония Робинзоновци за Н.М. и колко ще отидат в Левски се пита в задачата?!?!?!

Тема Re: Абе пичове...нови [re: BigBirdy]  
Автор dany_m111 (минаващ)
Публикувано28.06.07 17:48

300K евро

Тема Re: Не искам да омаловажавам талантанови [re: BigBirdy]  
Автор Charles (DesertRatt)
Публикувано29.06.07 10:27

на Ники Михайлов, ама се пак си мисля, че ако играеш в групите на ШЛ е хубаво зам. шефа на съдийската комисия на УЕФА да е баща на един вратарите ти.

Впрочем-желая му успех на Ники-ако ще стане добър вратар, може да стане само там. Ако не стане голям играч, ще стане още по-голямо леке...

...black thunder, white lightning-fast demon rides-the hell patrol...

Тема Re: Не искам да омаловажавам талантанови [re: Charles]  
Автор _NEN_ (непознат )
Публикувано29.06.07 10:51

навремето Гибона беше много по-тежък случай от Никито... това не му пречеше да бъде No1 на терена

Тема Re: Не искам да омаловажавам талантанови [re: _NEN_]  
Автор Pushachat1 (син шаман)
Публикувано29.06.07 18:40

и къде е сега Гибона? Нещо не го чувам напоследък.... Трифон иванов - също голям талант - завърши кариерата си след като получи наказание да не играе четири години..... Златко янков - талант - негавата кариера талнтливо завърши в разни бургаски тимове... май не е важен само таланта...

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.