Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:29 11.07.25 
Футбол
   >> ФК Левски - Сф
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Момчетанови  
Автор Stanley (Winner)
Публикувано23.02.07 12:47

Имам прекрасното усещане, че на 7 април ще газим пачата и то много лошо. А моите усещания не са грешни никога.

И ИСП педераст.

Тема Дано....нови [re: Stanley]  
Автор jdefoe (старо куче)
Публикувано23.02.07 16:27

....предчувствието ти се сбъдне.

Притеснява ме фактът, че централен нападател не беше привлечен, и нещо повече, този проблем (който Мъри НАЙ - ПОСЛЕ осъзна като че ли) беше оставен поне за лятото. Още отсега съм готов да се обзаложа, че тогава приказките ще бъдат - "Ами къде да го взимаме сега, няма време да се сработи за евротурнирите"...или "със заплатата си ще развали климата"

Сапунка, която гледаме от отдавна. Ще се повтори със страшна сила!!!!

Друго, много ме ядосва нашият плач за базите. Герена е наш на концесия (или май беше под друга форма, но е отдаден за много време) - защо да се спират инвестициите? На какво прилича сектор Г там? Срамота!!!

Би било светъл лъч, ако тревното покритие се подмени. За общежитието не коментирам, за мен това е добра идея, но наистина ли трябва да глътне колосална сума?

Свестни игрища противно на твърденията на Фалкенбах почти нямаме. Там е хубаво да се насочат усилията ни.

А Георги Марков (за мен интелегентен човек) напоследък малко не е в час. Тия приказки за бойкот са абсолютно нелепи и не идват в подходящ момент.

Пак казвам, при положение, че Герена е открит за инвестиции и обновления, плачът на нашите за Раковски не е много на място. Нека да направим Герена хубав стадион, да се мисли за решения по въпроса - по начало мястото не е толкова неудобно, на 15 минути от Софийския университет е само.

За мен имаме потенциал да надлъгваме свинете, но не и да ги мачкаме категорично. При наличие на мощен нападател щях да съм сигурен, че ще ги размажем.

Предстоящият двубой ще е на нерви - дано Мъри и другите осъзнават, че не ние сме "принудени" да спечелим и да си изиграем хубаво картите.

Лошото е, поне за мен, че силата на Левски не е в контрите. Отборът налага стил с притежание на топката, който обаче не е директен и фактически на мач ни се падат малко положения (противно на мнението на Мъри, който само говори за пропуснати шансове, къде ги вижда???).

Искам на 7-и април моите опасения да са на пух и прах и Левски пак да победи. В крайна сметка, това е най - важното - резултатът ни интересува, играта може и да почака. Ако ще да е с ръка, ако ще от дузпа - трите точки са истинският залог.

Редактирано от jdefoe на 23.02.07 16:29.

Тема Re: Момчетанови [re: Stanley]  
Автор bluefanМодератор (НАТУРАЛЕН)
Публикувано23.02.07 16:50

ще победим при всички положения! Ще победим защото сме ЛЕВСКИ, а ЛЕВСКИ това е България !

Прасетата в момента ( а и по принцип) са жалки неудачници и смръдлива панчаревска сган, която се насира само при мисълта,че идва мач срещу ЛЕВСКИ. Може да са прости и необразовани свине, но памет имат и знаят малко от историята на футбола, а тя ясно и точно показва,че КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ КАК червеното ЕХО ЗАГЛЪХВА !!!

Няма друга възможност освен да ги смажем! Единственото което ме притеснява е,че нашите ще спрат след 1вия гол и отново ще ги бием минимално вместо напълно нормалната десятка,която тобор от техния ранг заслужава !

Тема както съм споменавалнови [re: Stanley]  
Автор rogach (пристрастен)
Публикувано23.02.07 18:16

Аз мисля че последните няколко мача с пачата се отнесохме с безкрайно неуважение, щото точно това време ни беше през оная работа ФК "Кремиковци", мисля че сега е време да им обърнем внимание и то няколко пъти

Тема Re: Момчетанови [re: Stanley]  
Автор Haunter™Модератор (нагъл тип)
Публикувано24.02.07 00:01

Зависи къде ше се играе мача. Ако е на Кочин Парк, ше ги биеме само с 1 максимум 2 гола, щото на тъмно фубол не може да се играе

Тема Re: Момчетанови [re: Haunter™]  
Автор Penn Koff ()пират()
Публикувано24.02.07 10:51

мача ще е на "Васил Левски" и ще отнесат 6 парцала. резултата е 6:1. тоя мач съм го гледал.

Тема Re: както съм споменавалнови [re: rogach]  
Автор Xлeбapoв@ ()
Публикувано24.02.07 18:39

Да ги уважим викаш ? Даже много пъти ще ги уважим. Подобаващо !

Тема Re: Момчетанови [re: Penn Koff]  
Автор 7:2 (17.11.1968)
Публикувано24.02.07 18:42

А бе може и да си го гледал. ама не си внимавал и си пропуснал един гол !
Резултатът е седмица

Тема Re: Момчетанови [re: 7:2]  
Автор Stanley (Winner)
Публикувано25.02.07 16:01

Е те са две седмиците. Предпочитам втората. По-готина е.

Тема Абе не мислите ли...нови [re: Stanley]  
Автор Haunter™Модератор (нагъл тип)
Публикувано25.02.07 22:14

... че на свините им е време да отнесат 8-ца? Много се разгрухтяха напоследък и смятам, че 8 парцала в зурлите добре ше им се отразят

Щом Латекса могат, значи и ние можем

Редактирано от Haunter™ на 25.02.07 22:15.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.