Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:08 15.07.25 
Футбол
   >> ФК Левски - Сф
*Кратък преглед

Тема Гела в клип на Евроспорт!!!нови  
Автор sheltie (forever)
Публикувано21.12.06 22:16

Днес се спрях на Евроспорт и станах изумен , че синчето на Михайлов е влязъл в клип за най-смешните моменти в спорта !!! Да му е честито !!!!

Тема Re: Гела в клип на Евроспорт!!!нови [re: sheltie]  
Автор BlueMorningBlueDay (Дивомер)
Публикувано22.12.06 07:53

watts?

Тема Re: Гела в клип на Евроспорт!!! [re: BlueMorningBlueDay]  
Автор sheltie (forever)
Публикувано23.12.06 21:10

По ТВ Евроспорт пускат през 2-3 часа клип с най-смешните спортни моменти от 2006 г и в едната от трите части е и нашия ГЕРОЙ от мача с Вердер!
На два пъти вече го виждам , моежеш ити да го видиш , а ако имаш възможност да го свалиш и качиш в нета ще е супер !!! Ще си спомняме за тези "хубави" моменти на гела.

Автор Zulu_lz_Kulu (добре познат)
Публикувано23.12.06 23:17

Ама верно постигна повече от баща си и дядо си

Тях не са ги давали през два часа по евроспорт

Тема Re: Гела в клип на Евроспорт!!!нови [re: BlueMorningBlueDay]  
Автор пeтльo (!Champions!)
Публикувано25.12.06 21:53

същото
вчера цяла вечер това гледах, на два пъти го дадоха, в две различни предавания обаче
едното беше в watts, другото what a goal! или нещо от тоя род

Тема Re: Гела в клип на Евроспорт!!!нови [re: пeтльo]  
Автор BlueMorningBlueDay (Дивомер)
Публикувано26.12.06 07:29

Аха, вече го гледах. Пълна излагация.

Автор HerzogTryn (ветеран)
Публикувано26.12.06 13:39

Тва ще му изяде перуката. Скоро ще стане по-известен в Европа от Ицо, който не обича друг да го изпреварва в каквото и да е било. И тогава Кур Гел, Кур Национален.

Автор bluefanМодератор (НАТУРАЛЕН)
Публикувано26.12.06 14:22

Какъв срам изживях аз когато си купувах сутрешния сандвич и кола в кафето до университета ми.
Двама холандци идват и ми вика "гледахме твоя отбор по Евроспорт, на мача с Вердер...вратаря ви какъв гол му вкараха..."
Аз се шокирах и викам къде па сте го гледали и те ми казаха,че имало специална рубрика за неудачниците на 2006 и показали там гела.
Аз им обясних причината за неговото некадърие и веднага г разграничих от институцията ЛЕВСКИ, но сами разбирате какъв шок изпитах !
Добре,че спряха да се смеят като ми видяха изражението,че щехме да развалиме отношенията с приятели -))

Тема Re: Гела в клип на Евроспорт!!!нови [re: bluefan]  
Автор f(x)dx ()
Публикувано27.12.06 10:12

погледни го, бате, от добрата му страна. Като знам какво е отношението на холандците към белгийците, не знам къде щеше да потънеш, ако бяха разбрали за онова култово 4:3 или пък за загубата от десетте малки негърчета на Беверен дето се сбиха след мача.

аре стига сте се ядосвали за глупости

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.