|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Загубихме с/у Барса...
|
|
Автор |
Haunter™ (ариец) |
Публикувано | 12.09.06 23:46 |
|
5:0 ... това е положението...
Не че е странно, не че е срамно, разликата в класите е очевАдна...
И все пак ме боли, мамка му... явно защото вече съм фен на голям, европейски отбор. Ако бях фен на Стърчи Патка, щеше да ми е през... да...
Здраве да е, така се става голям отбор... преди да се научим да печелим в ШЛ, трябва да се научим да губим. Това е пътя и не сме първите, тръгнали по него.
Барса изнесоха урок по класа и европейски футбол. Поздравления!
Благодаря на момчетата в сини (в случая жълти) фанелки, че направиха каквото можаха и се раздадоха, но тоя път съперника просто беше непосилен...
На тоя етап толкова можем, явно...
Но - бъдещето е пред нас!
САМО ЛЕВСКИ!!!
Редактирано от Haunter™ на 12.09.06 23:57.
| |
|
вратаря беше дупка,сигурно е от хематома
| |
|
не ми трий постингите - трий свинската измет !
| |
|
добър мач за Ангелов и Бардон, и донякъде за Телкийски, ама защитата ни беше пълна дупка. Пък и вратарят се изложи - само за втория гол не го виня. Но резултатът е красноречив. Вярно е че барса са добър отбор, но ни направиха смешни. Реално ние имахме една дузпо която не ни дадоха, един пряк свободен удар и три-четири по-заплтени положения за целия мач... а през останалото време Барса сипеше удари в нашата врата. Май трябва да сме доволни, че с толкова малко се отървахме. Жалко. Боли!
СИНИ БОГОВЕ ЦЯЛАТА ЗЕМЯ Е ПРЕД ВАС НА КОЛЕНЕ!
| |
|
ПЕТков ли, или 5к0в :)
| |
Тема
|
Re Биха ни най-големите батковци в групата
[re: Haunter™]
|
|
Автор |
Kopo (тъп, но упорит) |
Публикувано | 13.09.06 00:38 |
|
И какво от това?
Щях да съм щастлив на по-добр резултат, но нямаше да е много реален.
И все пак смятам, че съдията си спести една дуспа в наша полза - дори и при 4:0 - наша си беше.
Както и да е - имаме още 5 мача, в които да се опитаме да не загубим.
TANSTAAFL
| |
Тема
|
Re: Загубихме с/у Барса...
[re: Pushachat1]
|
|
Автор |
Бopиc (любопитко) |
Публикувано | 13.09.06 00:44 |
|
Очаквах много повече от Бардон като халф, защитата игра добре холфовете бяха тия дето се издъниха. Бардон и Боримиров са стари и се видя че не им стигна за второто полувреме и там зейнаха големи дупки. Докато бяха свежи първото полувреме Левски затвори добре играта, двата гола Барса ги вкара от две бързи контраатаки.
Емодагоеба тича много ама се видя че е не е от най-съобразителните футболисти.
Ангелов трябваше да почне като офанзивен халф, а не като десен бек.
Нямаше дузпа.
| |
|
Абе Хонтър, ако не възразяваш, може ли да те питам в тая тема за Хлебаров, защо не вземете да го баннете, вярно от един и същи отбор сте, ок, но аз ако бях от Левски, щеше да ме е срам от него:)
Редактирано от the_fly на 13.09.06 00:46.
| |
Тема
|
Re: Загубихме с/у Барса...
[re: Pushachat1]
|
|
Автор |
.Cody. (!Champions!) |
Публикувано | 13.09.06 02:02 |
|
Пък и вратарят се изложи - само за втория гол не го виня.
това значи ли, че го виниш за петия гол?
| |
|
Само Ангелов игра спокойно,щото има въздух и не се насра в гащите още в началото,другите трагедия,кой от старост , кой от некадърност, а Петков не е във форма (националния го доказа)
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|