|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Бардон
|
|
Автор |
Edward (Prince) |
Публикувано | 31.07.06 10:06 |
|
Време е на това глупавои франсе, някой да му обясни, че трябва да спре с подобни диотизми. А ако не го разбере, да сяда на скамейката и да му орежат премиите. Писна ми да ни преебава с глупави червени картони. Чорбата много зле, щом с 9 човека не ни надиграха. Дузпите пълен ташак-като англичани ги биха. Боримиров така ли не разбра, че срещу Сиони му се размина с подобно идиотско изпълнение, та реши да повтори. Бесен съм още.
| |
Тема
|
Re: Бардон
[re: Edward]
|
|
Автор |
jdefoe (пристрастен) |
Публикувано | 31.07.06 10:15 |
|
Седрик какво направи? Бях във В сектор и не можех да видя нищо....
Нямахме късмет при дузпите, жалко....Най ме е яд, че падаме точно от свинете, срещу тях трябва да се играе докрай и да се мачкат където и да е....
Поне изпратихме момчетата достойно, с ръкопляскания, без да им викаме "Курви сте".....
| |
|
Е това с курвите си е специалитет на чорбарите, не наш
Иначе нашите вчера играха безобразно и въпреки това бяхме по-добрия отбор на терена, дори и с 9 човека. А дузпите няма да ги коментирам. И най-големите пропускат. Спомни си финала на САЩ-94 - Масаро, Баджо, Барези изпуснаха. Опре ли работата до дузпи, всичко вече е фортуна. Тоя път тя беше на страната на чорбата, това е.
| |
|
E, да, вашия специалитет е "селяни".
| |
|
Като, не знаеш за какво става въпрос защо се обаждаш?Ако при вас е нещо нармално да се замерят полицаи с бомби и да се пречи на играта като се хвърлят факли8 по терена, за нас не е и заклеймихме тези постъпки.
| |
|
Да бе, то се вижда колко го клеймите, мани...
| |
|
буахахахахахаа
така си е, при вас тия бомби са изключение, нищо че след всеки мач в европа отнасяте яки глоби, докато при ЦСКА бомбите са ежедневие, но кой знае защо няма нито една глоба от незнам си кога
сами срещу всички, нали?
| |
|
Доста бързо забрави как лумпените от вашата агитка осакатиха едно момиче.
| |
|
айде не се излагай, единствената причина да не стане същото оня ден е чистия късмет някоя бомба да не падне в публиката! а ако ще си говорим по подобен примитивен начин, да ти припомням ли Младен?
| |
Тема
|
Re: Бардон
[re: ak1O1]
|
|
Автор |
Kocмoc (Handsome) |
Публикувано | 01.08.06 18:10 |
|
А това , че вие утрепахте човек и след това същия ваш фен отново безчинстваше в Сектор Б нещо говори ли ти:)?
No one dies a virgin, Life screws us all.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|