Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:43 08.07.25 
Футбол
   >> ФК Левски - Сф
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Полицията е виновна за случилото сенови  
Автор bluefanМодератор (НАТУРАЛЕН)
Публикувано27.07.06 20:30

Сектор Б е свещен. Това е сърцето на агитката. Как смеят някакви си лекета от сектор В,които дори не са ходили до Дупница, да наричат над 4900 истински левскари "Селяни" ?
Кой им дава правото ? Не може под общ знаменател да се поставят всички , заради група лумпени,които са единици бройки.
Виновникът за всичко е българската полиция. Аз влезнах с 5 минути закъснение заради безумни опашки на 6ти вход на сектор Б,а някои хора след 10-15. Накрая дори билета ми не поискаха да видят,камо ли да ме проверяват. Можех да вкарам и 10 бомби ако желаех.
В самия сектор пред очите ми стана бой между фенове нямаше един полицай или стюард да се намеси. Всичко беше на принципа който оцелее-оцелее.

Накрая се стигна до абсурда да има кордон между б и в сектор да не се сбиеме помежду си.

Такова нещо отдавна не е било. Бомбите падаха една след друга и за всичко за виновни полицаите,които допуснаха те да бъдат вкарани,а не феновете на Левски.
Заради макс 10 лумпена целия сектор да бъде очернен.Това е безобразие

Там под синьото небе,
под светлините на Герена...

Тема да, ...нови [re: bluefan]  
Автор Шишapkи (от България)
Публикувано27.07.06 20:39

ама на ченгетата не им пука за участието на Левски в Евротурнирите.
А ако на теб, бате, ти пука, ще идеш, ще хванеш онез 'лекета' за яката и ще им спукаш кофата от бой.
Ако не ти пука, ще ги пускаш да си ходят безнаказани, както вчера стана. Ако няма вътрешен контрол, нещата няма да се оправят.

Защо пак трябва да обвиняваме някой друг за простотията, която се шири между нас???

Тема Re: да, ...нови [re: Шишapkи]  
Публикувано27.07.06 20:42

Еми те хорат,които мятат не са извънземни все някой ще ги знае.
Ако имаше поне малко контрол (например някой да попита дали имам билет) нямаше да е така.
На полувремето забелязах много народ да тръгват нагоре към изходите. Много се зачудих как толкова хора им се доходи до кенефа изведнъж...

Там под синьото небе,

Тема Re: Полицията е виновна за случилото сенови [re: bluefan]  
Автор Seaborn (Aeronnen Tull)
Публикувано27.07.06 20:42

Не мога да разбера защо си мислиш, че сектор В и А са викали "Селяни" на "целия сектор Б". Беше ясно към кого бяха скандиранията. Ако бях в "Б" и аз щях да се обърна към онея недорасляци и да викам същото. Не прави изкуствено разделение на секторите, ясно е кои са селяните.

Imagine...!

Тема Re: Полицията е виновна за случилото се [re: bluefan]  
Автор Axиeв (Ahiev)
Публикувано27.07.06 20:43

Сектор Б е свещен. Това е сърцето на агитката. Как смеят някакви си лекета от сектор В,които дори не са ходили до Дупница, да наричат над 4900 истински левскари "Селяни" ?
Просто хората са дошли на стадиона да гледат футбол,а не .............

Тема Re: Полицията е виновна за случилото сенови [re: Seaborn]  
Публикувано27.07.06 20:46

Е било е ясно според тях ама на много хора не им беше ясно.
Фенове на Левски почнаха да се псуват и заплашват
през оградата между В и Б...това беше резултата от скандиранията

Там под синьото небе,

Автор Xлeбapoв ® ()
Публикувано27.07.06 20:55

Блуфи, аз бях в сектор В. И виках с пълно гърло "СЕЛЯНИ !". Не на теб. Знаеш на кого !

Аз ли съм леке ? Да, в Дупница на мач не съм ходил - поне до сега.

Полицаите ли хвърляха бомбите ? Или са виновни пак сушата, глобалното затопляне, войната в Южен Ливан ? Не се прави на щраус, не си завирай главата в пясъка и не подражавай на чорбарите на Дучето, които все световна конспирация съзират.

Тая простотия си беше наша, ние трябва и да я изчистим. Из корен.

Просто защото сме ЛЕВСКИ !

Автор VooDooMaN (Шампион Оле!)
Публикувано27.07.06 21:16

Абе в интерес на истината първоначално почнах да викам и да освирквам и общо взето с целия сектор "В" беше така. Обаче селяците не могат да се усетят докато не им викнеш "Селяни, селяни" и затова се поде този лозунг. Като освиркванията и виковете бяха абсолютно конкретно по адрес на хвърлените факли и бомби, защото на всички им е ясно какво следва. Глоби, наказания, проблеми. Около мен имаше хора, които се нервеха как те си купуват абонаментни карти, опитват се да помогнат на клуба, а шепа идиоти ебават майката на всичко.

Автор ak1O1 (:-)
Публикувано27.07.06 21:44

В отговор на:

Фенове на Левски почнаха да се псуват и заплашват
през оградата между В и Б...това беше резултата от скандиранията

Не, феновете на Левски псуваха гадната измет, която дърпа агитката и отбора назад.Еми няма да ни искат УЕФА и ще пращат поръчкови сидии да ни режат главата.С тия лумпени няма да просперираме.И без това се чудат как да ни прецакат, а ние си поднасяме главата на тепсия.Това не са левскари.

Тема Re: Полицията е виновна за случилото се [re: bluefan]  
Автор Haunter™Модератор (ариец)
Публикувано27.07.06 21:46

Блуфи, приятелю, това че аз гледах мача от сектор А прави ли ме по-малко Левскар от хората в сектор Б? Забележи - казвам хората и визирам феновете там, а не малоумниците, причинили снощните простотии? Тия последните аз самият бих ги нарекъл говеда. Мене поне ме знаеш и познаваш, питам съвсем приятелски - според тебе аз Левскар ли съм или не? И защо е това отношение към хората от другите сектори, които са дошли да гледат играта на любимия отбор и носят в сърцето си синята идея от времето, когато ония пишлемета с бомбичките (дето ако ги питаш кои са Руси Гочев, Пешо Курдов или Емо Спасов, ше мигат на парцали и ше гледат като настъпени жаби, съмнявам се, че повечето от тях и за Гиби са чували) още са били в сексуалните фантазии на бащите си? Тия последните изобщо разбраха ли как свърши мача снощи, или бяха дошли да си покажат рогата, да изгърмят джепането и кой от къде е половин час преди края на мача...
Да, съгласен съм, сектор Б е сърцето на агитката. Някога аз самият бях част от това сърце. Просто мястото ми вече не е там, там е място за по-младите от мен, моето място вече е в сектор А, при чичковците и татковците.
Аз снощи не виках Селяни, сърце не ми дава да викам с/у други левскари, но и не осъждах хората, които викаха. Защото е ясно към кого беше насочено това. Присъединявам се към казаното одеве - ако заради тая простотия снощната Левски пострада и настоящата еврокампания, в която имаме златен шанс да пробием в ШЛ, бъде провалена - лично ще се присъединя към ония, които биха издирили и линчували снощните пишлемета с пироефектите. Това безобразие просто не трябва да остава безнаказано.

А че основната вина за случилото се е на куките и организаторите - с това съм 100% съгласен и го казах още одеве.

Редактирано от Haunter™ на 27.07.06 22:06.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.