Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:32 08.07.25 
Футбол
   >> ФК Левски - Сф
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Аре по-споко, а?нови  
Автор RlCHARDLONGМодератор (Space Cowboy)
Публикувано27.07.06 07:45

Каквито и неща да се говорят за и против агитката вчера, тук нема да има лични обиди между феновете!!! Затова изтрих ВСИЧКИ теми по случая защото нещата тотално излезнаха извън контрол, ок? Мача мина, последствията също ще минат, но обидите остават, затва аре по-леко с "да ви еба майките" и други глупости, щото квото и да е станало всички сме от един отбор!

Гледайте

филм за освестяване и се наслаждавайте на един велик стадион, велик отбор и велика публика без метане на бомбички!

САМО ЛЕВСКИ и без повече глупости!

Редактирано от RlCHARDLONG на 27.07.06 07:52.

Тема Re: Аре по-споко, а?нови [re: RlCHARDLONG]  
Автор БpaтяKличko (ИСКАМ ПОБЕДА)
Публикувано27.07.06 07:53

Думи точно на място, Ричи, подкрепям те, чесно да ти кажа, втресе ме преди малко когато прочетох изписания гняв. Някои и на това разчитат, да се саморазрушиме. Айде лек ден на всички и дано завали дъжд, за да поохлади и измие братоубийствените ни страсти. То и аз исках да убивам снощи, но после слязох в мазето и ми мина.

Автор Axиeв (Ahiev)
Публикувано27.07.06 08:29

Лошото е,че не можах да прочета и едно мнение по моята тема,но ако са били в този дух - добре си сторил.Все пак ме боли,не от изтритата тема а от това което гледах снощи.

Автор Seaborn (Aeronnen Tull)
Публикувано27.07.06 16:53

В отговор на:

Мача мина, последствията също ще минат, но обидите остават, затва аре по-леко с "да ви еба майките" и други глупости, щото квото и да е станало всички сме от един отбор!

Това малко ме съмнява. Ако и да си мислят, че са Левскари, не ми пука. Уверявам те, че има много повече неща, които ме делят от тях, отколкото такива които да ни събират. Оценям пацифиския порив, но е излишен. Защото ако тея путьовци са отказали и едно детенце от това да идва на Герена "е**л съм им... знаеш какво". Ако някой такъв дрогиран "брат по отбор" ми разбие колата или ми влезе вкъщи утре няма да го потупам по рамото. САМО ЛЕВСКИ и ДОЛУ БОКЛУЦИТЕ! Далеч съм от идеята, че всички в сектор "Б" са боклуци. Никой не е викал "Селяни" към целия сектор "Б". Всички сме били там в даден момент. Обаче там има 100 пълни рецидебила и около 1000 овце (част от които пишат тук, пускат супер-ефектни снимки от типа "ский къ'в съм хитър, вкарах стъклена чаша флирт в сектора" или "глей к'ъв дим, бах колко сме велики" или "глей брат'чеда и целия 7-ми "Б" как са виснали на оградата и псуват куката". Първата група да ги картотекират в районните и да не им дават да ходят на мачове. Да ходят да играят табла или да се подписват в съответните часове, да се знае, че не са на стадиона. Втората група, както казах, са овце и ако нямат овчар пред себе си ще се пръснат и няма да серат групово. Толкова.

Imagine...!

Тема Re: Аре по-споко, а?нови [re: Seaborn]  
Автор jdefoe (пристрастен)
Публикувано27.07.06 16:58

Щеше ми се Левски да е победил с 4 на 0, и да нямаше такива глупости....

Но животът продължава. Въпроса е и за сигурността, когато ходиш на мач. Все пак, има и други неща в живота, след като излезеш от стадиона. Живее ми се и за тях.

НАЙ - ВАЖНОТО КАТО КЛУБЕН ИНТЕРЕС Е ДА НЕ НИ НАКАЖАТ!!!!!

Тема Re: Аре по-споко, а?нови [re: jdefoe]  
Автор Haunter™Модератор (ариец)
Публикувано27.07.06 17:15

Абе след простотии като снощните се съмнявам, че ще останем ненаказани от УЕФА, ама дано ни се размине само с глоба... но и в този случай е кофти... парите ги забравяме, но резила остава...

Виновни сме, няма какво да се лъжем, а в Европа подобни провинения се наказват безкомпромисно. Виновни са най-вече органите на реда, че допускат присъствието на въпросните "елементи" на стадиона. И пак ще попитам - къде дремаха ония, кото проверяваха на входовете? И пак ще кажа - мен самият никой, абсолютно никой не ме преджоби. Скъсаха ми билета и ме пуснаха. Утре ако изперкам нещо, мога и крилата ракета да вкарам на стадиона при такава организация. Само за сравнение - на евро-мачовете миналия сезон в София само дето гащите не ми сваляха. Не мога да си обясня по никакъв начин снощното безхаберие на организатори и полиция.
Е как да си заведеш децата или гаджето на мач? А вероятно след снощи немалко хора ще си помислят дали отново някога ще стъпят на стадиона. За съжаление...
Хубава еврокампания почнахме, няма що... още на старта така да се излагаме пред света... боли ме, да му се не види

Редактирано от Haunter™ на 27.07.06 17:33.

Автор PhilipMarlowe (частен детектив)
Публикувано27.07.06 17:55

споко, няма да ви се размине... не сте италиански отбор

Автор BLUE (ot loshite)
Публикувано27.07.06 18:54

Абе и аз снощи бях полудял - бях точно В към Б и пред мен стана всичко. Простития страшна, добре че няма жертви. Трябва да кажа обаче, че беше мнооооооого ефектно и яко . Просто трябваше да го направят на мача с прасетата. Сигурно са се объркали, щото нали и тия бяха червени.

Автор VooDooMaN (Шампион Оле!)
Публикувано27.07.06 19:17

Правилно, Ричи, потули случая. Нека не говорим за него и гледаме напред. Няма какво да обсъждаме. Който не иска кървища да ходи на театър, нали такова е "всеобщото" виждане. Нищо че повечето дето го дават тоя пример с театъра едва ли са ходили, ама са чували че театъра е нещо спокойно.
Но с тези изцепки няма да се напълни скоро стадион. Примерно като на мача с Шалке или Удинезе. То си е срамно да ходят толкова туристи и телевизионери на мач, трябва само ултра феновете да са на стадина - 500 до 1000 души.

Тема Re: Аре по-споко, а?нови [re: BLUE]  
Автор Seaborn (Aeronnen Tull)
Публикувано27.07.06 19:27

В отговор на:

Трябва да кажа обаче, че беше мнооооооого ефектно и яко. Просто трябваше да го направят на мача с прасетата.

No comment! Беееееее...!

Imagine...!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.