Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:42 08.07.25 
Футбол
   >> ФК Левски - Сф
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Мача снощинови  
Автор gunpowder (on fire)
Публикувано27.07.06 10:37

Обидно е истинските феновете на Левски и тези лумпени, които хвърляха бомбички снощи да се поставят под общ знаменател и да ги наричаме част от нас!
Според мен ние като фен клуб на Левски трябва остро да осъдим тези действия и да се разграничим от тях!
Не може да налагаме цензура и да трием теми, които осъждат тези действия, защото това означава че ги подкрепяме под една или друга форма. Трябва да може да се говори открито за този проблем и да се направи всичко възможно да се избегнат такива действия в бъдеще.
Тези които хвърляха бомбички не са фенове на Левски и не могат да бъдат такива ако съвсем умишлено се опитват да вредят на отбора - присъствието им в сектор Б не ги прави част от нас!

Тема Re: Мача снощинови [re: gunpowder]  
Автор Haunter™Модератор (ариец)
Публикувано27.07.06 10:53

В никакъв случай не ги подкрепяме и толерираме. Едва ли нормален човек и истински левскар би толерирал действия, които не само че ще доведат до сериозни санкции за ПФК Левски, но и представляват реална заплаха за живота и здравето на хората. В клуба обаче е редно да се въздържаме от обидни квалификации и псувни спрямо други левскари (та дори и да са като снощните 50-тина пишлемета с бомбичките), с каквито клуба снощи изобилстваше. Такива нездрави елементи за съжаление ги има навсякъде, за целта обаче си има хора и структури, които трябва да се грижат за реда и сигурността по време на всеки мач. Именно те снощи не си свършиха работата и според мен тяхна е вината за случилото се. Мене примерно никой не ме провери щателно на входа на сектор А, ако исках можех и ядрена бойна глава да вкарам вътре. Това на какво прилича според тебе?

Редактирано от Haunter™ на 27.07.06 10:55.

Тема Re: Мача снощинови [re: Haunter™]  
Автор jdefoe (пристрастен)
Публикувано27.07.06 11:10

Лично аз мисля, че и полицията има своята вина - но когато влиза в сектора роптаем, нали?

Не знам защо нямаше претърсване, а Б сектор беше ужасно, чакахме ПОЛОВИН час, за да влезем. Аз се чувствам ужасно след вчерашната среща.

Лични обиди не съм използвал никъде, но към София - Запад, вероятните извършители на тази свинщина не мога да се въздържа. ЧУХ ОТ ОЧЕВИДЕЦ, МЕТНАЛИ БОМБИТЕ И СИ ИЗЛЕЗЛИ.....По интензитета на хвърляне - една след друга в рамките на само секунда - две, съм убеден, че се прави нарочно.

Съжалявам, но искам те да не са на равна нога с другите по време на мача. Ако са престъпници (мнозина от тях са буквално УТАЙКА), нека така да бъдат третирани. Защото лумпените стават все повече и повече, 100 човека примерно, които правят простотии да не са малко?!?!?!

Това, което стана, е нарушаване на обществения ред. Аз съм отишъл на мач с позитивно настроение, а не съм поемал токсични вещества преди мача. И не искам тези да бъдат третирани наравно с мен. Нито наравно с който и да е привърженик, който обича Левски, без да е нужно да пролива кръв или на него да му сцепят главата.

Редактирано от jdefoe на 27.07.06 11:11.

Автор gunpowder (on fire)
Публикувано27.07.06 11:11

Съгласен съм че много хора не са си свършили работата - специално за мачове от Европейските турнири трябва да има много строги проверки.
Но и в крайна сметка самите фенове също могат да помагат на органите на реда - нима никой не е видял че се вкарват бомбички на стадиона????

Тема Re: Мача снощи [re: Haunter™]  
Автор Axиeв (Ahiev)
Публикувано27.07.06 11:14

В никакъв случай не ги подкрепяме и толерираме
В този ред на мисли би трябвало да заключите темата "Синя магия" още с появяването и.Не знам какво е било намерението на автора и ,но внушението и е еднозначно - хулиганщината,противопоставянето на полицията,употребата на алкохол на стадиона са неделими от синята идея?!?
Така ли е наистина?

Тема Re: Мача снощинови [re: Axиeв]  
Публикувано27.07.06 11:43

Не допускам това да е имал предвид, но най-добре той самият да ти отговори.

Тема Re: Мача снощинови [re: jdefoe]  
Публикувано27.07.06 11:57

... По интензитета на хвърляне - една след друга в рамките на само секунда - две, съм убеден, че се прави нарочно...

Е, не, то остава и да е случайно!

Братле, гледай сега, лумпени и дрогирани пишлемета, които 2 реда синя история не знаят, а отиват на стадиона за да вършат безобразия, винаги е имало и за съжаление ще продължава да ги има. И няма значение 50 ли са, 100 ли са. И 1 само да е, полицията е там заради такива като тях, а не заради такива като мене и тебе. На тия (все едно дали са София Запад или които и да са) акъл в главите е невъзможно да им се налее, те могат да бъдат озаптени единствено силово и баш това е работа на органите на реда. Не е необходимо нахлуване в сектора от страна на полицията, ако още на входовете куките си вършат работата както трябва и стадиона се проверява щателно преди да започнат да пускат зрителите вътре. Трябва също така и камери за наблюдение да има. Няма друг начин. Сам видя снощи - по уредбата призоваха да се прекратят безобразията, ония там не само че не спряха, а баш тогава превърнаха Герена в предградие на Бейрут и съдията прекъсна мача. Чух че имало и пострадали полицаи. Еми като са ни такива органите на реда, така ще е. Да бият невинни деца и да арестуват бащите им пред очите им - за това нямат равни на себе си, ама когато трябва професионално да си свършат работата и да осигурят сигурността и спокойствието на хората, за които футболния стадион е място за празник и положителни емоции, а не арена за демонстриране на агресия и простотия, тогава никакви ги няма.
Та за мен главните виновници за случилото се са именно организаторите, които грам не бяха се погрижили да вземат мерки срещу подобни изцепки. Ония откачените с бомбичките са си за лудницата, това е ясно. Пита се кой и защо ги е допуснал на стадиона с целия тоя пиро-багаж и къде са гледали на входовете ония, на които им се плаща за това. Бая ще се замисля дали скоро пак ще отида на мач, а да заведа близките си - дума да не става, ако след тоя случай не се вземат сериозни мерки за сигурността по стадионите.

Редактирано от Haunter™ на 27.07.06 12:02.

Автор jdefoe (пристрастен)
Публикувано27.07.06 12:05

Лошото е, че това е вече често явление и е необходимо да се надигне глас и да се вземат конкретни мерки.

Такива сега не се вземат. И виж, никой не коментира играта след вчера....

От играта съм що годе доволен. Само от резултата не съм, прекалено е малък и изисква професионално и стегнато отношение и във втория мач. А това е дълго пътуване, освен това ще сме играли и мач със свинете преди това. Трябваше да вдигнем темпото 15 -ина минути по - рано. Но - минало - заминало.....

Тема Re: Мача снощинови [re: jdefoe]  
Публикувано27.07.06 12:13

При мен пък е обратното - доволен съм от резултата, но не и от играта. Старата слабост за съжаление още е налице - нашите създават куп положения и се скъсват да пропускат. Имаше добри комбинации, добри отигравания, личеше си стремежа за комбинативна игра на скорост, но не си ли вкарваме положенията (поне повечето или хайде - поне половината), всичко се обезсмисля. Все пак да не забравяме, че това беше първи официален мач за сезона, отбора не е набрал все още скорост и тепърва влиза в игрови ритъм. Нека засега си спестим критиките, да изчакаме да изиграят още 2-3 мача и тогава вече ще имаме материал за коментари.

Тема Re: Мача снощинови [re: gunpowder]  
Публикувано27.07.06 12:20

Е как да видят, бе братле? Ония ако са си ги натикали в гащите можеш ли да ги видиш? Пък и работа ли е на феновете да се правят на охранители? А на истинските такива за какво им се плаща? Аз съм отишъл футбол да гледам, а не да се правя на Батман и съм си платил за това и с тия пари се плаща на оргните на реда, за да осигурят моето (разбирай - нашето) спокойствие и сигурност. Оправия ще има, когато всеки в тая смотана държава започне съвестно да си върши работата, а не все да чакаме и апелираме някой да свърши работата на някой друг.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.