|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
НЕ ПРОДАВАМЕ!!!
|
|
Автор |
RlCHARD LONG (Space Cowboy) |
Публикувано | 18.04.06 18:56 |
|
Левски отряза Шалке 04 за Домовчийски
Левски се отказа от милионите на Шалке. "Сините" пратиха в коша офертата на германския тим за младока Валери Домовчийски. На "Герена" взеха решение да не продават нито един играч до лятото на 2007 г, съобщава вестник "Стандарт".
"Стигнахме до единодушно решение въпреки споровете. Играчите ни не са изчерпани, за да се разделяме с тях. Могат да дадат още много на Левски", разкри треньорът Станимир Стоилов.
Преди Шалке Левски каза "не" и на ЦСКА (Москва) за Валери Домовчийски. Според запознати цената на нападателя е около 3 млн. евро.
Освен за Домовчийски в Левски има запитвания и за Топузаков, Ричард и Емил Ангелов. "Сините" обаче продължават да удрят на камък в търсенето на нови попълнения от Европа. След Словения Левски зачеркна още една държава - Словакия. Там бяха оглеждани футболисти от Артмедия и Жилина.
"Нашите хора не се впечатлиха от нито един играч. Това обаче не може да ни откаже от търсенето на нови попълнения. Ще продължим да обикаляме Европа", допълни Станимир Стоилов.
На "Герена" искат всичко около играчите, които ще подсилят отбора, да приключи преди края на шампионата. Целта е новите да могат по-бързо да се аклиматизират. Освен това "синият" щаб има предвид и предстоящия Мондиал 2006.
Текст: "Стандарт"
Дано да е истина! С тоя колектив наесен ще сме още по-добри!
| |
|
Нещо много си повярвахме, бе даеба. Мърльо стана треньор, Мьечо стана футболист, сега остава и Патков да стане президент... Плашкам се нещо. 
Не, не цицикато... Ники Илиев!
| |
|
Не е Мьечо, а Гризли 
god is real...
if not defined as integer
| |
|
правилен ход, според мен, е да си запазим 99% от състава.
| |
Тема
|
Re: НЕ ПРОДАВАМЕ!!!
[re: buendia]
|
|
Автор |
Number5 (националкапитан) |
Публикувано | 19.04.06 22:30 |
|
Да бе, знам... Мъриньо, Гризли и Баткоскони for teh win.
Само нека да си знаем гьола и ако на есен не стане с лигата, дано не почнат пак революции като сега при прасетата.
Всяка година шампиона ни се проваля в този прословут трети кръг и всяка година напрежението и истерията ги съсипват отвътре - Литекс 1999, ние 2001 и 2002, прасетата 2003 и 2005. Трябва повече спокойствие и умереност от привържениците и САМО ЛЕВСКИ! 
| |
|
най-добрите ни играчи, наистина трябва да ги задържим! но аз не виждам защо не се продадат някои, които не блестят особено много!
| |
|
ае споко! дори и да не влезем в ШЛ ми се струва, че без проблем ще влезем в групите на УЕФА, с тоя коефициент сме поставени в първия кръг!
| |
|
Копеле, коефициентите не решават мачовете! Както казва Моуриньо (да не се бърка с Мъриньо) - small details decide the outcome of games.
Дали ще влезем и къде ще влезем - това не трябва да е определящо за подкрепата ни към клуба, който повечето от нас подкрепят вече трето или четвърто поколение.
Защото ние сме ЛЕВСКИ СОФИЯ - ИСТИНСКА ИСТОРИЯ, ИСТИНСКИ ФУТБОЛ, ИСТИНСКА ЛЮБОВ. 
| |
|
Според мен ако Гонзо и Валери останат и другия сезон,Емо Ангелов ще бъде продаден.Друг нападател едва ли ще вземем,а и май няма нужда.Крила също си имаме.Остава да се реши въпроса с дефанзивните халфове и защитниците.Нашите сега уж гледали младежки национали на Германия,ама Батков както се е стиснал за заплати,не ми се вярва някой такъв да дойде в Левски.Интересно ми е какъв е тоя французин,който е препоръчан от Бардон.Явно Седрик е преценил,че тоя е готов да дойде в България,а и не виждам как може да е по-кьопав от Буки...
И сега идва голямата драма около защитата.Вчера го гледам Игор Томашич,че едвам стъпваше човека.Едно голямо БРАВО за него,че от зимата играе на инжекции и то на много добро ниво.От друга страна Жиката за пореден пък и вчера показа,че е едно футболно недоразумение и само факта,че си вярва му помага да не е още по-слаб.Моля се Богу горещо тоя просто да го махнат,щото има около 5 момчета по 17-18 години,които са 14 класи над него.
С'а ако някой ми каже каква точно е ситуацията около Козмин Моци ще съм му много благодарен.Преди месец тоя беше казал,че договора му с Динамо изтича и вече е подписал предварителен договор с Левски.Преди седмица се писа по пресата,че няма такъв филм и румънците му търсят 2млн евро.
Според мене лятото ще се подсилим със защитници от .... Нафтата.Тия изпадат и нашите може би ще се огладат в някой от разните там Бранимиров,Кръстев и т.н.
Мен ако питате Ибрахимата е едно чудесно попълнение,ако отбора му в Турция изпадне.Ще дойде за без пари и 1/2 от прасетата ще се самоубият ритуално.А и тоя стана играч,няма какво да се лъжем...
| |
Тема
|
Re: ама и не купуваме!
[re: Olmek]
|
|
Автор |
Number5 (националкапитан) |
Публикувано | 20.04.06 19:36 |
|
Не го знам тоя френч коч какъв ще е, но ако има сърце като Бардон - супер! Само че то е като да удариш тотото ебати - пари нема, действайте.
Моти тази година му е била първа в Динамо - едва ли договора му е за 1 година, че да става сега свободен агент. Зимата сме питали за цената - Динамо казали $1м. Отказали сме се... Сега пак сме питали - $2м, пък и президента им казал, че Моти ще дойде в София, но на шопинг, защото бил над класата на Левски. Тоя дзвер, ако се мисли за новия Малдини - еми по-добре да не идва.
Въобще тези мамалиги си живеят в някакъв измислен свят, че парите растат по дърветата и Милан/Барса/Челси са се счупили да се надпреварват за техни футболисти. Ебати на Петре в Чорбата заплатата му щяла да бъде $200к на година. Еми то в Левски толкова взимат Топчо+Мьечо заедно, 'дето са ни най-скъпо платените дзвезди.
Дано не продадем никой - верно, че имаме повечко нападатели, но така можем да ги въртим и който е във форма - да вкарва - БижутерО на Публикум/Марсилия, Копилето на Оксер, Бабангида на Динамо/Артмедия/Шалке, ДомиМоми на Свинята майка... GONZO на прасетата жалки... Кой за колкото е учил.
Трябват ни:
1 вратар по-добър от Урзула, че тоя ме съсипва като почне да клоунства и не знам как не изпусна поне едното 5 мача в УЕФА заради жълти картони. Михайлов3 просто не го виждам да пази в ШЛ.
1 бек, по-добър от Вагнер (нямаме алтернатива там,една контузия/наказание и горим).
1 защитник по-добър от Томашич (същото като горе)
1 център халф по-добър от Борето (същото като горе).
1 крило по-добро от Мьечо (същото като горе).
5 нови играча, при това по-добри от тези които имаме в момента, за да засилят конкуренцията и тогава можем вече сериозно да си говорим за ШЛ.
Обаче тогава пак проблеми - кой колко взимал, новите докато се аклиматизират и въобще истерии.
Абе да му мисли Мъриньо, а ние да си подкрепяме отбора и това е.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|