|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
Подкрепям и се подписвам с електрония подпис, който нямам.
| |
|
И аз подкрепям тази декларация! Междувременно получавам предупреждение за жълт картон. Причина: дразня с грухтеж във важна тема! Благодаря на модераторите за своевременната им намеса, знам че се опитват да ме избавят от страшната заблуда! САМО ЛЕВСКИ!
Редактирано от RlCHARD LONG на 15.04.06 17:19.
| |
|
За!
| |
Тема
|
Re: Ей, писна ми вече!
[re: Haunter™]
|
|
Автор |
BLUE (ot loshite) |
Публикувано | 15.04.06 21:19 |
|
пичове за кво трябва да викаме на черното - бяло? Аз неодобрявам възгласите, но е факт че ги имаше - в сектор В дори и аз повлиан от емоциите виках У-У-У-У!
| |
|
Пич, аз мислиш ли, че аз дето бях в Б сектор не съм викал "У" ?
Просто трябва да сме солидарни с интересите на отбора
Другите да го духат 
| |
|
Това У-У-У-У-У определено е против интересите на отбора.Ние също имаме чернокожи играчи и бъдете сигурни,че не се чувстват приятно,когато от трибуните се чуват такива възгласи.Отделно,че сме много близо до лишаване от домакинство.
| |
Тема
|
Re: Ей, писна ми вече!
[re: BLUE]
|
|
Автор |
Лeдoвe (ACA) |
Публикувано | 15.04.06 22:33 |
|
Аз също бях във В сектор и ми стана гадно за Асамоа. Имаше си възгласи и това наистина е факт!За съжаление още сме си в каменната ера като фенове. И заради виковете, и заради бомбичките!
Walk on, walk on
With hope in your heart
And you'll never walk alone
| |
|
подкрепям 
Walk on, walk on
With hope in your heart
And you'll never walk alone
| |
|
и аз подкрепям 100%.
Феновете на левски са интелигентни хора с више образование и се разграничават от лумпените
LEVSKI SOFIA THE PRIDE OF BULGARIA !
| |
|
Аз съм с две ръце "за".Впрочем и тук чета,че подобни възгласи е имало.Значи аз лично с цялата компания бяхме в "Г" сектор (гадост,ама нямаше как;-) ,а там такова нещо нямаше и подобни звуци не се чуваха.Така че не може да се говори за расистко поведение на публиката като цяло в този мач.
...и рече Бог "Само "Левски" !
И направи небето синьо.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|