Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:48 13.11.25 
Футбол
   >> ФК Левски - Сф
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Вратарския постнови  
Автор beastie (Узи)
Публикувано16.05.04 00:41

След като се разбра , че Петков е със счупен крак се замислих кви са ни вариантите за вратар. Ясно е , че Иванков ще бъде трансфериран някъде.
Остава Вихрен Узунов. Проблема е , че няма необходимият опит ... поне аз така си мисля. Пък и трябва да има резерва. Кво мислите ?

Тема Re: Вратарския постнови [re: beastie]  
Автор rogach (ентусиаст)
Публикувано16.05.04 00:53

Голубович от Спартак Варна сме го капарирали май

Автор navy ()
Публикувано16.05.04 01:10

Данчо Господинов е най-правилния избор, той вече бе при нас.

Our enemies are SIX FEET UNDER

Тема Re: Вратарския постнови [re: navy]  
Автор radobg (бате РОФ)
Публикувано16.05.04 04:37

подкрепям!

www.levskifc.com

Автор BLUE (ot loshite)
Публикувано16.05.04 11:15

Според мен засега не ни трябва нов вратар. Първо, че за Иванков не е сигорно, а и да го шитнат имаме достатъчно качествени вратари. Узунов все някога трябва да почне да пази - 3 ли 4 години вече е трети вратар, а навремето си спомням че беше определен от специалистите за вратар с голямо бъдеще. Пламен Петров предполагам също има качества щом го държат в Левски и петия вратар в момента е сина на Боби Михайлов. А пък и Петков също е супер добър и ще се оправи след някой друг месец така че защо да се презапасяваме с вратари..

Тема Re: Вратарския постнови [re: navy]  
Автор Stanley (Простак)
Публикувано16.05.04 11:29

Феновете на Спартак(Варна) са луди по Голубович, казват че е отличен вратар, иначе имаме и млади таланти- Вихрен Узунов, НИколай Михайлов, Пламен Петров(юношески национал), сега им е времето да се докажат. Войника се кали в битка, а не в учебни занятия. А и Гошо ще се оправи скоро.

Автор Лeдoвe (ACA)
Публикувано16.05.04 23:38

Жалко, че Петков 3 месеца поне няма да може да играе като хората. Според мен е време Узунов да застане на вратата и да му се даде шансТой е при нас от 3-4 години, вратар е на младежкия национален отбор ,а и нали правим подмладяване уж. Трябва да му се даде шанс да се докаже и да понатрупа опит в мачовете на 1 вия отбор.

Roma Roma Roma
gialla come er sole

rossa come er core mio

Тема Re: Вратарския постнови [re: Stanley]  
Автор navy ()
Публикувано16.05.04 23:58

Голубович не го знам, според мен е поредната тенекия на кукловода Ишков. Иначе бих се съгласил с теб, ако имахме желязна защита. Да не стане така, че да се съсипат талантливи момчета. За мен един вратар ако му вкарват често доста голове или на един мач му бутнат 6 и повече е заминал - справка врачанина Иво Иванов на чорбата - един блестящ вратар, съсипан от Стратега в Ловеч, където го остави да го смажат с 8ца.
Открай време в националния пазят само левскари (повече от 20 години), ето и сега и двата вратари са наши, но Здравков бе на път да си провали кариерата след мачовете с Антверп и 4 дни по-късно с чорбата. Някой сеща ли се за Митко Попов, също много качествен вратар, национал. Бутнаха му 4 Ференцварош, после де резерва, после де в чорбата, де в Пловдив. Сега къде е, незнам.
В момента нямаме здрава защита, затова и Иванков не в един мач ни спасява.
Можем да прежалим един сезон в Бг - ОК, ами евротурнирите? Особено сега, като се въвежда групова фаза и в УЕФА. Особено сега, след като Чорни е спрял финансирането.
Господинов се доказа в един ултракритичен момент, когато бе под наем при нас - мача с Бран. Това за мен е огромен шок- потренирал си седмица- две с този отбор и влизаш по принуда в решителен мач за ШЛ!
Ще пази Узунов - добре, ами ако се контузи или му дадат червен картон? И ако за това отпаднем от турнира? Какъв шок ще е за младия ни вратар, който ще бъде сринат?
Ако се продаде Иванков, Шадравана няма да е готов за евротурнирите. Трябва ни опитен и добър вратар!

Our enemies are SIX FEET UNDER

Тема Забрави за Господиновнови [re: navy]  
Автор Лeдoвe (ACA)
Публикувано17.05.04 00:03

Нафтата няма да го пуснат никога. Още повеч1е , че искат да правят силен отбор за догодина.

Roma Roma Roma
gialla come er sole

rossa come er core mio

Тема Малко извън темата [re: Лeдoвe]  
Автор f(x)dx ()
Публикувано17.05.04 09:29

като фен на БОТЕВ ви моля да приемете моите извинения за контузията на Петков. И ашколсун на вашите, че играха честно - така трябва

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.